Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Labai aciu uz pagalba smile.gif gal reiks pabandyt uzsisakyt meginukus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 02 16, 16:56)
per mokejimai.lt sistema labai lengva moketi, tik pasirenki kaip mokesi jei neturi interenetines bankininkystes tai tada turi atsispausdinti saskaita skirta apmoketi spaudos kioske ar maksimoje. taciau turi tureti priejima prie spausdintuvo.

dekui uz pagalba, viskas ten aisku, kai toliau paspaudi ismeta el bankininkyste, nes pries tai parasyta kad apmokejimas tik per mokejimai.lt tai net nespaudziau toliau, maniau kad kazkur reikia dar registruotis smile.gif
uzsakiau keliu spalvu meginuku, bandysim, nors palyginus su EM kiekiu tai labai mazai, turbut vienam kartui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 16 vasario 2010 - 18:19
QUOTE(savita1 @ 2010 02 16, 18:23)
Taip, butent 4u.gif Man jis superinis, gerai dengia, svelnus. Ir kaina gera, manau kad tikrai nenusivilsit mirksiukas.gif
Ir beto man labai patogu dazytis, nes jis su tuo ilgu koteliu smile.gif

Na jau susitariau dėl pirkimo, lauksiu, kol atsiųs ax.gif
Atsakyti
Niekada neturėjau mineralinės pudros, gal galite paskyti, koks skirtumas tarp presuotos ir birios?
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 20:07)
Niekada neturėjau mineralinės pudros, gal galite paskyti, koks skirtumas tarp presuotos ir birios?

presuota yra supresuota, kieto pavidalo, o biri yra miltukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 16, 21:10)
presuota yra supresuota, kieto pavidalo, o biri yra miltukais  biggrin.gif

Tikriausiai klause ar yra skirtumas veido padengime, o ne ,,konsistencijoje":)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pries gerus metus uzsisakiau BM pudras, tik niekaip negaliu atsimint per kur sakiausi. Cia jus buvot uzrode ta puslapi. kazkaip Mid.... Reikalas tas, kad ten keik bent jau tada ziurejau, tai buvo geriausia kaina. Gal galit dabar koki tinklapi parekomenduot is kurio geriausia sakytis? Nes kainos kaip ir skiriasi. Buciau dekinga 4u.gif Pudra jau i pabaiga visai, tai tikiuosi, kad iki uzsakymo padarymo dar uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 02 16, 20:21)
Pudra jau i pabaiga visai, tai tikiuosi, kad iki uzsakymo padarymo dar uzteks smile.gif

iš e-bay.co.uk. Kiek kartų (tris) užsisakinėjau, viskas buvo liuks, ir per kelias dienas gavau thumbup.gif pigiau nerasit internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 16 vasario 2010 - 20:31
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 16, 20:10)
presuota yra supresuota, kieto pavidalo, o biri yra miltukais  biggrin.gif

Tiek ir aš suprantu biggrin.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 02 16, 20:14)
Tikriausiai klause ar yra skirtumas veido padengime, o ne ,,konsistencijoje":)

Tikrai taip 4u.gif Turiu galvoje ar yra koks nors skirtumas išskyrus tai, kad viena biri, o kita presuota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 21:32)

Tikrai taip 4u.gif Turiu galvoje ar yra koks nors skirtumas išskyrus tai, kad viena biri, o kita presuota rolleyes.gif

Tai man irgi įdomu biggrin.gif pati va įsigijau presuotą, bet skirtumo tikrai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 21:32)
Tiek ir aš suprantu  biggrin.gif

Presuota man labiau matosi ant veido nei biri (birios beveik isvis nesimato) g.gif Aisku, ja lengviau pasidengia veidas, paprasciau pasidazyti, nepribyra visur miltuku, bet va tas minusas kad ji labiau matosi. Ir dar presuota gal daugiau sausesnei odai tinkama, o riebesnei-biri 4u.gif
Atsakyti
savita1, ačiū 4u.gif

O kuo šios skiriasi viena nuo kitos? Ne spalvą turiu galvoje ax.gif

1

2
Atsakyti