QUOTE(shopingas @ 2010 02 14, 18:43)
Man atrodo dar priklauso nuo tu dalyku kilmes - pvz naturaliai isgaunami ultramarinai nera blogi, o nenaturalus blogi. Na aisku uz tokia kaina pudroje jie tikrai nera gerieji....
na nemanau kad kainoje yra esme kokius ultramarinus naudoja, visos sios sudetines dalys mineraliniu kosmetiku nera labai brangios kai perki urmu
siaip ultramarinas dedamas i kosmetika nera saugus jusu lupoms taip pasake FDA
Zinoma vienoks ar kitoks ultramarinas maziau kenkia bet esme ta kad geriau nenaudoti ant lupu.
Bismuth Oxychloride (A by-product of lead and copper processing that has known to irritate the skin)
Parabens (Used for preservatives, which is known to cause breast cancer in laboratory tests)
Talc (Can cause respitory problems)
Fillers (Known to be put in mineral makeup by other companies for the bulk of the product/powder)
Lakes and Dyes (FD&C and D&C products that are not-eye area safe)
Carmine (Made from the dried bodies of a female insect called the Cochineal (Coccus Cacti and Non-Vegan)
Manganese Violet (Man-made color)
Ferric Ferrocyanide (Not lip safe product)
Ultramarines (FD&C and D&C Not lip safe product)
Chromium Oxides (A chemical known to the State of California to cause cancer, birth defects, and other reproductive harm.
cia truputi informacijos apie kelis is ingredientus kuriu daznai deda tipo i mineralines pudras, kurie nera labai geri.
Papildyta:
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 15, 13:09)
Naudojant mineralinę pudrą nebereikia kreminės?
siaip nereikia jokios kremines,
taciau as jei noriu nerealaus nepriekaistingo makiazo naudoju mineraline kremine plius pudra
tada labai graziai...bet nelabai naturaliai atrodo veidas ir islieka labai ilgai, ypac gerai kai i dancus varai....
QUOTE(GiedreU @ 2010 02 15, 13:13)
Papildyta:
siaip nereikia jokios kremines,
taciau as jei noriu nerealaus nepriekaistingo makiazo naudoju mineraline kremine plius pudra
tada labai graziai...bet nelabai naturaliai atrodo veidas ir islieka labai ilgai, ypac gerai kai i dancus varai....
o kokia naudojat kremine mineraline?ir ar nekemsa poru?
QUOTE(loony_key @ 2010 01 29, 15:00)
Mergaites, gundausi clinique mineraline pudryte, gal kuri turit ir galetumet koki atsiliepima brukstelt
As jau beveik metai naudoju ir laukiu kada pasibaigs , dengia neblogai , bet dabar pirksiu kokios nors kitos firmos .Kolege pirko ta pačia pudra tai jinai negali naudoti nes isausino veida labai
QUOTE(shemsa @ 2010 02 15, 13:39)
o kokia naudojat kremine mineraline?ir ar nekemsa poru?
as tai turiu jane irdale bet ja naudoju retai, tik jei koks vakarelis.
siaip man labiau patinka biri ja ir naudoju kiekviena diena, man patinka kad biri atrodo naturaliai ant veido. jos mkaip ir nesimato
Sveikutes,labai noriu isbandyti mineraline pudryte,bet kaip pasirinkti atspalvi?man kazkaip per foto sunku,gal padesit? blush2.gif
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 15, 02:32)
shopingas, aš jums taip pavydžiu, kad galit išbandyti visas tas mineralines..
Siustis, tai man kantrybes pritruktu.... Pradzioj kazkiek idomiau buvo viska isbandyt - dabar jau nelabai to poreikio yra. Atradau mylimiausia mineraline, bet nustojo gamint ja Tai pakieciau kita pudra (Physician's Formula) - net nezinau ar skaitosi mineraline, bet sudetis organiska, tai dziaugiuosiu tiek sudetimi, tiek kaina, tiek efektu.
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 15, 13:09)
Naudojant mineralinę pudrą nebereikia kreminės?
Nereikia, nebent ruosiates kazkokiai ypatingai progai, tai tada galima dar ir kremine deti. O siaip mineraline pudra buna iairiu pavidalu, ne tik biri
QUOTE(GiedreU @ 2010 02 15, 13:13)
na nemanau kad kainoje yra esme kokius ultramarinus naudoja, visos sios sudetines dalys mineraliniu kosmetiku nera labai brangios kai perki urmu
Na manau pudroje, kuri vadinama mineraline ir kainuoja kelis $ (kad ir koks ELF uz $1) naturalios sudeties ultramarinu nebus. Tuo labiau, kad tokioje pudroje daznai tik pavadinimas 'mineralinis', o sudetis nekokia pasitaiko (ne viena tokai pudra teko sutikt). Na o kai pasitaiko su gera sudetimi ir paminetas tas ultramarinas, tai atrodo, kad gal ir naturalios kilmes jis. Bet aisku neparasyta kokia kilme. O poveikis irgi ne pats geriausias.
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2010 02 15, 19:22)
Sveikutes,labai noriu isbandyti mineraline pudryte,bet kaip pasirinkti atspalvi?man kazkaip per foto sunku,gal padesit? blush2.gif
Man paprasciausia yra rinktis pagal kita naudojama pudra - na juk atspalviai is esmes panasus. As baltaode (bet ne visai porcelianine), tai visada imu antra po sviesiausios spalvyte. Jei mazas spalvus pasirinkimas, tai stengiuosi imt 'light', o siaip beveik visos turi ka nors su 'porcelein', tai imu sekancia po tokio atspalvio (dazniausiai 'fairly light' pasitaiko).
Jei visiskai nesat naudojus pudros, tai galit nueit i kosmetiko parduotuve ir su konsultante issirinkt tinkama atspalvi ir zinosit.
Na ir cia gali jums patart merginos, bet bent kokiu uzuomenu reiketu
QUOTE(shopingas @ 2010 02 15, 19:27)
Siustis, tai man kantrybes pritruktu.... Pradzioj kazkiek idomiau buvo viska isbandyt - dabar jau nelabai to poreikio yra. Atradau mylimiausia mineraline, bet nustojo gamint ja Tai pakieciau kita pudra (Physician's Formula) - net nezinau ar skaitosi mineraline, bet sudetis organiska, tai dziaugiuosiu tiek sudetimi, tiek kaina, tiek efektu.
Nereikia, nebent ruosiates kazkokiai ypatingai progai, tai tada galima dar ir kremine deti. O siaip mineraline pudra buna iairiu pavidalu, ne tik biri
Na manau pudroje, kuri vadinama mineraline ir kainuoja kelis $ (kad ir koks ELF uz $1) naturalios sudeties ultramarinu nebus. Tuo labiau, kad tokioje pudroje daznai tik pavadinimas 'mineralinis', o sudetis nekokia pasitaiko (ne viena tokai pudra teko sutikt). Na o kai pasitaiko su gera sudetimi ir paminetas tas ultramarinas, tai atrodo, kad gal ir naturalios kilmes jis. Bet aisku neparasyta kokia kilme. O poveikis irgi ne pats geriausias.
Papildyta:
Man paprasciausia yra rinktis pagal kita naudojama pudra - na juk atspalviai is esmes panasus. As baltaode (bet ne visai porcelianine), tai visada imu antra po sviesiausios spalvyte. Jei mazas spalvus pasirinkimas, tai stengiuosi imt 'light', o siaip beveik visos turi ka nors su 'porcelein', tai imu sekancia po tokio atspalvio (dazniausiai 'fairly light' pasitaiko).
Jei visiskai nesat naudojus pudros, tai galit nueit i kosmetiko parduotuve ir su konsultante issirinkt tinkama atspalvi ir zinosit.
Papildyta:
sausos niekad nenaudojau o slapia tai naudoju golden beige,bet galetu buti ciut ciut tamsesne
QUOTE(muter @ 2010 02 15, 19:47)
sausos niekad nenaudojau o slapia tai naudoju golden beige,bet galetu buti ciut ciut tamsesne
na jei golden beige naudoji skysta manau medium puikiai tiktu mineraline, o po medium eina jau tan.
medium beige man pvz sviesesne nei medium o tan as pati naudoju tik vasara kada bunu gerai sauleje irudusi.
Noriu pabandyt Barexminerals, bet apmokejimas tik per mokejimai.lt, tai kas ten per sistema, man reikia butinai ten registruotis, kaip ten viskas vyksta? kaip paypal?
As jiems rasiau laiskeli del apmokejimo, nes neturiu korteles kaip apmoketi tinkamos tai parase kad galima per Spaudos kiosku arba Maxima moketi
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 16, 15:24)
As jiems rasiau laiskeli del apmokejimo, nes neturiu korteles kaip apmoketi tinkamos tai parase kad galima per Spaudos kiosku arba Maxima moketi
o kaip per maxima apmoket?