Pries pora savaiciu rasiau, kad nusivyliau BareXminerals pudryte . Nagi dabar tenka atsiimti savo zodzius . Bandziau Fairly Light ir nepatiko-nesilaike, kazkaip blizgejo, zodziu . Po geros savaites prisiminiau, kad dar turiu Light meginuka. Pabandziau ir . Ir spalvyte tiko, ir laikesi geriau, ir blizgejimo neislindo. Na, nezinau, ar gali skirtis spalvyciu sudetis
Tiesa, parasysiu toki pastebejima, kad lyginant BM Light spalvyte su BxM Light, tai pastarojoje maziau to geltonumo .
QUOTE(neris @ 2010 02 07, 22:49)
Pries pora savaiciu rasiau, kad nusivyliau BareXminerals pudryte . Nagi dabar tenka atsiimti savo zodzius . Bandziau Fairly Light ir nepatiko-nesilaike, kazkaip blizgejo, zodziu . Po geros savaites prisiminiau, kad dar turiu Light meginuka. Pabandziau ir . Ir spalvyte tiko, ir laikesi geriau, ir blizgejimo neislindo. Na, nezinau, ar gali skirtis spalvyciu sudetis
Tiesa, parasysiu toki pastebejima, kad lyginant BM Light spalvyte su BxM Light, tai pastarojoje maziau to geltonumo .
na manau kad spalvyte skiriasi del sudetyje esanciu tam tikru sudedamuju daliu,
kiek zinau tarkim dedasi oksidas kazkoks jis yra ivairiu spalvu tai i viena pudryte sviesesne manau jo maziau deda i kita tamsesne deda kitoki taigi tik tiek sudetis ir gali skirtis. pvz man medium beige netinka visai atrodo ant veido nelieka, o medium tai man idealu.
uzsisakiau ELF mineralke, ziuriu kaip bus, kai isbandysiu : kolkas mylimukas - EM.
Pagaliau pasiėmiau iš pašto savo nemokamus mėginukus ir kabuki šepetėlį iš BX ir šiandien pirmą kartą pabandžiau mineralinę pudrą. Pasiskaičiusi neris komentarus griebiau Light spalvytę, nežinau kaip bus po pusės dienos, bet dabar įspūdį padarė gerą tolygiai pasidengė, spalva sakyčiau irgi atitiko, gal truputį norėtųsi tamsesnės, bet tikiuosi atitaikyt, nes laukia dar 6 spalvos, matysim, jei iki vakaro išliks toks įspūdis greičiausiai net nenorėsiu grįžti prie kreminių pudrų o ir poras ne taip greit užkimš kaip įprastinė kreminė, šią minutę tikrai esu patenkinta
Kokie atsiliepimai būtų apie mineralinius maskuoklius? Ypač domina Costal scents ir Art deco
QUOTE(charisma2121 @ 2010 02 11, 12:41)
uzsisakiau ELF mineralke, ziuriu kaip bus, kai isbandysiu : kolkas mylimukas - EM.
as bandziau siaip issilaiko gerai bet man sudetis nepatiko nes ne vien geri mineralai ten
Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Bismuth Oxychloride, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Silk Powder, Boron nitride, Iron Oxides, Carmine, Maganese Violet, Ultramarines.
skaiciau kad tos pudros kurios turi ultramarino negalima jokiu budu deti ant lupu, taigi besipudruodama stenkis nepudruoti lupu. nes kenkia
QUOTE(dontstop @ 2010 02 11, 13:42)
Kokie atsiliepimai būtų apie mineralinius maskuoklius? Ypač domina Costal scents ir Art deco
siaip man patinka mineraliniai maskuokliai bet apie artdeco negaliu nieko gero pasakyti
ju sudetis net i mineraline nepanasi:
Zinc oxide, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ascorbyl palmitate, lysine, magnesium chloride, potassium chloride, zinc chloride, sodium chloride, potassium sorbate. - cia tipo mineralines pudros sudetis, maskuoklio manau panasi
taigi jei nori ko nors tikrai mineralinio ieskokis su geresne sudetimi.
QUOTE(GiedreU @ 2010 02 14, 14:57)
skaiciau kad tos pudros kurios turi ultramarino negalima jokiu budu deti ant lupu, taigi besipudruodama stenkis nepudruoti lupu. nes kenkia
Man atrodo dar priklauso nuo tu dalyku kilmes - pvz naturaliai isgaunami ultramarinai nera blogi, o nenaturalus blogi. Na aisku uz tokia kaina pudroje jie tikrai nera gerieji....
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 14, 23:43)
Pasiskaičiau, kad siuntėtės nemokamus mėginukus O kaip reikia gauti?
Uzsisakyti reikia is barexminerals.com ir gausit Tiesa, siuntimas kainuoja....
shopingas, aš jums taip pavydžiu, kad galit išbandyti visas tas mineralines.. Aš taip daug ką norėčiau pabandyti, bet siųstis pastoviai jau taip daėdė, lauki lauki, vos ne mėnesį laiko, o pasirodo be reikalo, nes net spalvos nepataikei.. O čia lt pasirinkimo nulis, norint geros sudėties pudros..
nu ir as ateinu pasidziaugt mineraline pudryte http://www.bareescen...od_id_90029.asp nu man ji taip patiko, nebenoriu jokiu skystu, veidas toks sviezias atrodo, issilaiko ir neblogai, ir su porom kolkas draugauja ir naturaliai atrodo, kaukes neuzdeda
net vyras pastebejo,kad naturaliau atrodau, sako maziau dazytis pradejai
net vyras pastebejo,kad naturaliau atrodau, sako maziau dazytis pradejai