Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Pries pora savaiciu rasiau, kad nusivyliau BareXminerals pudryte doh.gif . Nagi dabar tenka atsiimti savo zodzius blush2.gif . Bandziau Fairly Light ir nepatiko-nesilaike, kazkaip blizgejo, zodziu schmoll.gif . Po geros savaites prisiminiau, kad dar turiu Light meginuka. Pabandziau ir biggrin.gif . Ir spalvyte tiko, ir laikesi geriau, ir blizgejimo neislindo. Na, nezinau, ar gali skirtis spalvyciu sudetis g.gif
Tiesa, parasysiu toki pastebejima, kad lyginant BM Light spalvyte su BxM Light, tai pastarojoje maziau to geltonumo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 02 07, 22:49)
Pries pora savaiciu rasiau, kad nusivyliau BareXminerals pudryte doh.gif . Nagi dabar tenka atsiimti savo zodzius blush2.gif . Bandziau Fairly Light ir nepatiko-nesilaike, kazkaip blizgejo, zodziu  schmoll.gif . Po geros savaites prisiminiau, kad dar turiu Light meginuka. Pabandziau ir  biggrin.gif . Ir spalvyte tiko, ir laikesi geriau, ir blizgejimo neislindo. Na, nezinau, ar gali skirtis spalvyciu sudetis g.gif
Tiesa, parasysiu toki pastebejima, kad lyginant BM Light spalvyte su BxM Light, tai pastarojoje maziau to geltonumo 4u.gif .

na manau kad spalvyte skiriasi del sudetyje esanciu tam tikru sudedamuju daliu,

kiek zinau tarkim dedasi oksidas kazkoks jis yra ivairiu spalvu tai i viena pudryte sviesesne manau jo maziau deda i kita tamsesne deda kitoki taigi tik tiek sudetis ir gali skirtis. pvz man medium beige netinka visai atrodo ant veido nelieka, o medium tai man idealu.
Atsakyti
uzsisakiau ELF mineralke, ziuriu kaip bus, kai isbandysiu nail.gif: kolkas mylimukas - EM.
Atsakyti
Pagaliau pasiėmiau iš pašto savo nemokamus mėginukus ir kabuki šepetėlį iš BX ir šiandien pirmą kartą pabandžiau mineralinę pudrą. Pasiskaičiusi neris komentarus griebiau Light spalvytę, nežinau kaip bus po pusės dienos, bet dabar įspūdį padarė gerą thumbup.gif tolygiai pasidengė, spalva sakyčiau irgi atitiko, gal truputį norėtųsi tamsesnės, bet tikiuosi atitaikyt, nes laukia dar 6 spalvos, matysim, jei iki vakaro išliks toks įspūdis greičiausiai net nenorėsiu grįžti prie kreminių pudrų g.gif o ir poras ne taip greit užkimš kaip įprastinė kreminė, šią minutę tikrai esu patenkinta wub.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai būtų apie mineralinius maskuoklius? Ypač domina Costal scents ir Art deco 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 02 11, 12:41)
uzsisakiau ELF  mineralke, ziuriu kaip bus, kai isbandysiu nail.gif: kolkas mylimukas - EM.

as bandziau siaip issilaiko gerai bet man sudetis nepatiko nes ne vien geri mineralai ten

Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Bismuth Oxychloride, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Silk Powder, Boron nitride, Iron Oxides, Carmine, Maganese Violet, Ultramarines.

skaiciau kad tos pudros kurios turi ultramarino negalima jokiu budu deti ant lupu, taigi besipudruodama stenkis nepudruoti lupu. nes kenkia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 11, 13:42)
Kokie atsiliepimai būtų apie mineralinius maskuoklius? Ypač domina Costal scents ir Art deco  4u.gif

siaip man patinka mineraliniai maskuokliai bet apie artdeco negaliu nieko gero pasakyti
ju sudetis net i mineraline nepanasi:

Zinc oxide, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ascorbyl palmitate, lysine, magnesium chloride, potassium chloride, zinc chloride, sodium chloride, potassium sorbate. - cia tipo mineralines pudros sudetis, maskuoklio manau panasi

taigi jei nori ko nors tikrai mineralinio ieskokis su geresne sudetimi.
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 02 14, 14:57)
skaiciau kad tos pudros kurios turi ultramarino negalima jokiu budu deti ant lupu, taigi besipudruodama stenkis nepudruoti lupu. nes kenkia 4u.gif

Man atrodo dar priklauso nuo tu dalyku kilmes - pvz naturaliai isgaunami ultramarinai nera blogi, o nenaturalus blogi. Na aisku uz tokia kaina pudroje jie tikrai nera gerieji....
Atsakyti
Pasiskaičiau, kad siuntėtės nemokamus mėginukus 4u.gif O kaip reikia gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 14, 23:43)
Pasiskaičiau, kad siuntėtės nemokamus mėginukus 4u.gif  O kaip reikia gauti? blush2.gif

Uzsisakyti reikia is barexminerals.com ir gausit biggrin.gif Tiesa, siuntimas kainuoja....
Atsakyti
shopingas, aš jums taip pavydžiu, kad galit išbandyti visas tas mineralines.. Aš taip daug ką norėčiau pabandyti, bet siųstis pastoviai jau taip daėdė, lauki lauki, vos ne mėnesį laiko, o pasirodo be reikalo, nes net spalvos nepataikei.. doh.gif O čia lt pasirinkimo nulis, norint geros sudėties pudros..
Atsakyti
nu ir as ateinu pasidziaugt mineraline pudryte http://www.bareescen...od_id_90029.asp nu man ji taip patiko, nebenoriu jokiu skystu, veidas toks sviezias atrodo, issilaiko ir neblogai, ir su porom kolkas draugauja ir naturaliai atrodo, kaukes neuzdeda wub.gif
net vyras pastebejo,kad naturaliau atrodau, sako maziau dazytis pradejai 4u.gif
Atsakyti