sveikos mergytes. na va as uzsisakiau pudra is barexminerals, bet dar negavau, gavau tik meginukus su katalogu, nes platinti noriu, bet nezinojau, kad gausiu meginuku, tai spalva sakiausi nepabandzius, na ir dabar jai pabandziau, tai honey medium man per tamsi siek tiek. kazin ar nieko neatsitiks, jei as ta pudra sumaisysiu su sviesiais meginukais? pabandziau fairy light, tai super tinka. na gal didesniu spuogeliu neuzmaskuoja, bet siaip veidas tobulai atrodo
QUOTE(migdolineee @ 2010 02 01, 12:08)
sveikos mergytes. na va as uzsisakiau pudra is barexminerals, bet dar negavau, gavau tik meginukus su katalogu, nes platinti noriu, bet nezinojau, kad gausiu meginuku, tai spalva sakiausi nepabandzius, na ir dabar jai pabandziau, tai honey medium man per tamsi siek tiek. kazin ar nieko neatsitiks, jei as ta pudra sumaisysiu su sviesiais meginukais? pabandziau fairy light, tai super tinka. na gal didesniu spuogeliu neuzmaskuoja, bet siaip veidas tobulai atrodo
zinoma kad gali maisyti, viena forumiete cia rase kad is vis dau spavyciu naudoja kad isgautu reikiama rezultata.
maisyti galima kokias tik nori spalvytes,
as pvz maisau fair light su medium ziema
o vasara medium su tan nes kai idegu reikia tamsesniu tonu.
gali dar kiek zinau su maskuotoju maisyti...juk ten milteliai tai lengvai ussimaisysi
Gal yra bandziusiu sia Vichy pudra?
Ar ji verta demesio, nesausina veido, nesimato pasitepus? (esu sausiaode ) Galvoju uzsisakyti, bet is interneto labai sunku atspalvi issirinkti, gal atsiras kas patars: sand ar nude imti vidutinio tamsumo odai
Ar ji verta demesio, nesausina veido, nesimato pasitepus? (esu sausiaode ) Galvoju uzsisakyti, bet is interneto labai sunku atspalvi issirinkti, gal atsiras kas patars: sand ar nude imti vidutinio tamsumo odai
Tikrai nude imkit. Draugė naudoja, nėra ji šviesi, tai būtent nude naudoja, sakė vasarai gal kiek šviesoka, bet žiemai pavasariui kaip tik.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 02, 14:02)
Tikrai nude imkit. Draugė naudoja, nėra ji šviesi, tai būtent nude naudoja, sakė vasarai gal kiek šviesoka, bet žiemai pavasariui kaip tik.
Is EM man jeigu presuota tai Buterred tan spalva tinka, biri naudoju Medium beige neutral spalva. Esu viduriukas sakyciau, kelis kartus i men nueinu i soliariuma, tai vat ir svarstau del spalvos. kazkur skaiciau kad vichy pudros truputi tamsesnes yra pagal atspalvius
QUOTE(savita1 @ 2010 02 02, 13:06)
Is EM man jeigu presuota tai Buterred tan spalva tinka, biri naudoju Medium beige neutral spalva. Esu viduriukas sakyciau, kelis kartus i men nueinu i soliariuma, tai vat ir svarstau del spalvos. kazkur skaiciau kad vichy pudros truputi tamsesnes yra pagal atspalvius
Taip tikrai, ir aš tą žinau, kad tamsesnės, Imkit 20nude. Čia buvo pas vichy kosmetikos pardavėjas pigiau, bet dabar kiek žinau neturi.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 02, 14:09)
Taip tikrai, ir aš tą žinau, kad tamsesnės, Imkit 20nude. Čia buvo pas vichy kosmetikos pardavėjas pigiau, bet dabar kiek žinau neturi.
Linaluk sake dabar turi visus 3 atspalvius, tai kazkaip susigundziau nusipirkti tik idomu ar apskritai ji nebloga, man EM visai patinka, tik kad greitai nuo veido nuplaukia, o presuota visai pradejo nebepatikti, nes labai matosi ant veido
QUOTE(savita1 @ 2010 02 02, 14:15)
Linaluk sake dabar turi visus 3 atspalvius, tai kazkaip susigundziau nusipirkti tik idomu ar apskritai ji nebloga, man EM visai patinka, tik kad greitai nuo veido nuplaukia, o presuota visai pradejo nebepatikti, nes labai matosi ant veido
man irgi EM patinka, isskyrus tai kad vakare po darbo praktiskai be pudros lieku, presuota EM pabandziau tai nepatiko, nes labai jau mates ant veido, dabar uzsisakiau BM, tik labai bijau kad nebertu, nes ir taip problematiska oda
i | Skelbimai forume draudžiami. Todėl ištrinti. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui gali būti skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. |
o kur ta linaluk cia rasti, gal i az galit kordinates, aciu
QUOTE(Kimora @ 2010 02 01, 05:41)
Aš nieko papildomo nenaudoju, tik pagrindą ir pudrytę. Maskuoja ir laikosi idealiai, krempudros net nebeturiu, nes ši pudrytė puikiai ją atstoja.
O kokį pagrindą naudojate?