Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

uzsisakiau ir as meginukus smile.gif bxm super thumbup.gif labai patiko issirin kau spalvyte ir galvoju kaip pudryte uzsisakyti smile.gif o kas liecia kremine pudra tai jos tikrai nereikia labai graziai pasidengia ir palygina-paskaistina veiduka, aciu vienai forumietei kuri uzrode si stebukla smile.gif
Atsakyti
susigundžiau čia beskaitydama ir užsisakiau praeitą savaitę tuos nemokamus mėginėlius ir kabuki šepetėlį, įdomu bus išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 31, 01:32)
Odos nesausina, aš būtent šią turiu, man nieko geresnio už ją nėra. Ir kreminę atstoja visiškai, man net dar geriau maskuoja nei kreminė, o kur dar patogumas.. nesulyginsi, man su kremine reikėdavo kruopštumo lygiai padengti, būtinai tik dienos šviesoje, o su šia labai viskas paprasta, niekada jokių ruožų, nelygumų, super. thumbup.gif  O rinkinukas tas manau nereikalingas, nes ten krūva nereikalingų priemonių (bent man), tai jau geriau didelę pakuotę pudros pasiimti, nei tą rinkinį. smile.gif

Dekoju 4u.gif
O kokia ta didele pudros pakuote ir is kur perkate blush2.gif
Gal galite isduoti kokia spalvyte naudojate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 31, 16:17)
Dekoju 4u.gif
O kokia ta didele pudros pakuote ir is kur perkate blush2.gif
Gal galite isduoti kokia spalvyte naudojate blush2.gif

Didelė pakuotė yra 9g., užsisakyti galima iš oficialaus psl, iš sephora, arba iš e-bay, gaunasi pigiausiai, už pakuotę išeina iki 70lt. O spalva aš pati naudoju medium beige. Jei esat ne porcialianinio baltumo, ir nuolat nevaikštot į soliariumus, tai šita spalva ideali, draugėms, kurioms rekomendavau, visoms tiko ši spalva.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 31, 18:02)
Didelė pakuotė yra 9g., užsisakyti galima iš oficialaus psl, iš sephora, arba iš e-bay, gaunasi pigiausiai, už pakuotę išeina iki 70lt. O spalva aš pati naudoju medium beige. Jei esat ne porcialianinio baltumo, ir nuolat nevaikštot į soliariumus, tai šita spalva ideali, draugėms, kurioms rekomendavau, visoms tiko ši spalva.

O as maniau,kad meedium beige tamsoka g.gif
Na nesu baltaode tai jau tikrai,i soliarumus nelabai linkus vaikstineti,bet nors ir tamsaus gymio esu ziema veidukas pabales blush2.gif Galvojau light uzsakineti,bet dabar pasimeciau g.gif
Atsakyti
galiu įdėti savo nuotrauką, kad pamatytumėt kokio tipo mano veidas, tada gal lengviau apsispręsti bus. Bet manau, kad ir šviesenę užsisakiusi neprašautumėt, galima koreguoti bronzantu spalvą. Aš tą pačią medium beige naudoju tiek žiemą tiek vasarą, nors nesu labai linkusi deginti veido, bet kažkiek vistiek vasarą rudesnis būna, bet man kažkaip ta pudra prisitaiko gražiai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 31 sausio 2010 - 19:46
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 31, 20:09)
O as maniau,kad meedium beige tamsoka g.gif
Na nesu baltaode tai jau tikrai,i soliarumus nelabai linkus vaikstineti,bet nors ir tamsaus gymio esu ziema veidukas pabales blush2.gif Galvojau light uzsakineti,bet dabar pasimeciau g.gif

As esu sviesios odos, ziema man puikiai tinka fairly light, vasara gal per sviesi, bet as ja pamaisau su tuo warmth ir thumbup.gif . Jei esat tamsaus gymio, tai gal ir bus per sviesi.

As pagal ju gida rinkausi, nes internetu uzsakinejau: Atspalviu gidas
Atsakyti
[quote=S@V@N@,2010 01 27, 23:19]
Nusivyliau BareXMinerals firmą!

Labai nusivyliau...
Prašysiu kodėl.
Užsisakiau nemokamus mėginukus po 2 vnt., sau ir draugei (kad butu vienu siuntimu). Jie pakoregavo mano užsakymą (ištaisė tušinuku dvejetus į vienetus). O pinigus aš sumokėjau (12 Lt) kaip už gerą užsakymą. Kitaip man tai kainuotu 6 Lt.
Suprantu, kad jiems reikia kažkaip sudurti galą su galu...
Labai bloga reklama...

Papildyta:

[quote=shopingas,2010 01 28, 05:03]
1. Na is esmes manau viskas todel, kad megineliu galima po 1 imt... Nors jei nera to pamineta uzsisakant (ir aisku jei leidzia daugiau ju imt), tai jau firmos kalte, kad nesugeba teisingai pinigeliu paskaiciuot. O jus nesikreipet i juos?

2. Mano oda sausa, bet mineraline jos nesausina papildomai visiskai. As tepu krema, o kai jis isigeria, pudryte. Sepeteli turiu is CoverFX firmos pudrai, kartais naudoju Dior 'foundation' sepeteli.
[/quote]

na o ko cia nusivilti jei aiskiai yra parasyta prie kiekvieno nemokamo meginelio:

"Pastaba: nemokamų mėginėlių galima užsisakyti ne daugiau nei kiekvienos rūšies po vieną. Užsisakius daugiau, tos pačios rūšies nemokamų mėginukų, vis tiek bus siunčiamas tik vienas, o atsiradus permokai už siuntimą, ji nebus grąžinta. "

cia jau pasireiskia lietuviskas gobsumas, kam pirkti pudra jei prisisakius 10 megineliu bus galima naudotis ilgiausiai ir pigiai kainuos. lotuliukas.gif

o bandei su ta firma susisiekti ka jie sake?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvate: 31 sausio 2010 - 20:11
ACIU,mergytes 4u.gif
Puikiausioji,jei nesunku tai kai galetum imesk foto kokios spalvos tavo odyte ir kaip medium beige atrodo-labai busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 31, 21:12)
ACIU,mergytes 4u.gif
Puikiausioji,jei nesunku tai kai galetum imesk foto kokios spalvos tavo odyte ir kaip medium beige atrodo-labai busiu dekinga 4u.gif

įdėjau, turėtų padėti apsispręsti smile.gif . O jei ir netiktų, tai mielai perpirkčiau, man šito gėrio per daug nebus tongue.gif
Atsakyti
prisiskaiciau atsiliepimu labai geru apie mineraline kosmetika tai galvoju isigyti si rinkinuka http://www.debenhams...123035890099_-1
kazin po kiek gramu ce yra tos pudrytes ir kiek laiko uztenka to rinkinuko jai kiekviena diena naudojant? g.gif
gal kas gali imest foto kaip atrodo veidukas pasidazius mineraline pudryte is sios firmos? 4u.gif
buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 30, 23:07)
Sveikutes,
jau seniai noriu pabandyti mineraline pudryte,siunciausi tuo meginukus is bareXminerals-nepatiko verysad.gif
Kazkada masciau apie bareminerals rinkini,cia kur ka tik Kimora idejo,bet dabar galvoju,kad gal tik pudryte pabandymui uzsisakyti sia http://bareescentual...mp;cgid=BM_FACE
Lbiausiai bijau del to,kad nesausintu odos g.gif
Ir kitas klaustukas,ar ji bent kiek pamaskuoja,na tarkim tepant be tu papildomu maskuokliu g.gif Ar visgi neatstoja kremines pudros smile.gif

Aš nieko papildomo nenaudoju, tik pagrindą ir pudrytę. Maskuoja ir laikosi idealiai, krempudros net nebeturiu, nes ši pudrytė puikiai ją atstoja. thumbup.gif
Atsakyti