Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Nusivyliau BareXMinerals firmą!

Labai nusivyliau...
Prašysiu kodėl.
Užsisakiau nemokamus mėginukus po 2 vnt., sau ir draugei (kad butu vienu siuntimu). Jie pakoregavo mano užsakymą (ištaisė tušinuku dvejetus į vienetus). O pinigus aš sumokėjau (12 Lt) kaip už gerą užsakymą. Kitaip man tai kainuotu 6 Lt.
Suprantu, kad jiems reikia kažkaip sudurti galą su galu...
Labai bloga reklama...

Papildyta:
QUOTE(olivka9 @ 2010 01 26, 20:48)
Jau suzinojau tos kosmetikos is Akropolio ekoproduktu parduotuves ."Bella Pierre".Gal kas turi,gali issakit nuomone?

Aš nusipirkau mineralinę pudrą ir šešėlius.
Šešėlius nusipirkau pakankamai intensyvius, bet tokie jie išlieka neilgai. Jie nesuplaukia, bet tiesiog tą spalvą sušvelnėja. Nebijokit pirkti ryškesnius.
O pudra... man sausiną veidą... Gal čia tiesiog žiema kalta? o gal jos visos tokios?
Ką prieš pudrą ant veido tepat? Ir kokiu šepetėliu? Suprantu, kad šepetėliams yra atskira tema, bet gal prie to paties? Nes jie irgi prie pudros 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 01 27, 22:19)
1. Užsisakiau nemokamus mėginukus po 2 vnt., sau ir draugei (kad butu vienu siuntimu). Jie pakoregavo mano užsakymą (ištaisė tušinuku dvejetus į vienetus). O pinigus aš sumokėjau (12 Lt) kaip už gerą užsakymą. Kitaip man tai kainuotu 6 Lt.
Suprantu, kad jiems reikia kažkaip sudurti galą su galu...
Labai bloga reklama...

2. Gal čia tiesiog žiema kalta? o gal jos visos tokios?
Ką prieš pudrą ant veido tepat? Ir kokiu šepetėliu? Suprantu, kad šepetėliams yra atskira tema, bet gal prie to paties? Nes jie irgi prie pudros 4u.gif

1. Na is esmes manau viskas todel, kad megineliu galima po 1 imt... Nors jei nera to pamineta uzsisakant (ir aisku jei leidzia daugiau ju imt), tai jau firmos kalte, kad nesugeba teisingai pinigeliu paskaiciuot. O jus nesikreipet i juos?

2. Mano oda sausa, bet mineraline jos nesausina papildomai visiskai. As tepu krema, o kai jis isigeria, pudryte. Sepeteli turiu is CoverFX firmos pudrai, kartais naudoju Dior 'foundation' sepeteli.
Atsakyti
Sveikos merginos, įsiveržiu į tema, gal nesupyksit 4u.gif Vakar atsiėmiau savo EM pudrytes ir iškilo klausimas. Pirma pamaskavus mineral.maskuokliu visus negerumus galima iškart tepti pudrą ar dar prieš ją reikia pvz.ant žalio to maskuoklio užtepti kitą maskuoklį jo spalvai paslėpti, o tik tada pudrą? doh.gif Durnas klausimas biškį blush2.gif
Atsakyti

Aš nusipirkau mineralinę pudrą ir šešėlius.
Šešėlius nusipirkau pakankamai intensyvius, bet tokie jie išlieka neilgai. Jie nesuplaukia, bet tiesiog tą spalvą sušvelnėja. Nebijokit pirkti ryškesnius.
O pudra... man sausiną veidą... Gal čia tiesiog žiema kalta? o gal jos visos tokios?
[/quote] Sepetelis mano nuo Egipto zemes,is Bikor,o dabar ziema tepu riebu maitinanti krema,bet visada laukiu kol isigers.
Atsakyti
Mergaites, gundausi clinique mineraline pudryte, gal kuri turit ir galetumet koki atsiliepima brukstelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2010 01 27, 20:10)
Išbandžiau ir aš BareXMinerals pudrą. Galiu pasakyti, kad man ji daug prastesnė už BE ir EM. Užtepu jos žymiai didesnį kiekį nei paprastai, bet efekto jokio, maskavimo nulis, visai nesilaiko nei pudra, nei maskuoklis. Gal tikrai riebiaodėms ji netinka  g.gif  Bet ir šepetėlis nepatiko, man per švelnus, prastai dengiasi pudra. Žodžiu, labai nusivyliau...

Vat, vat... man tas pats doh.gif Gal tikrai pas ka riebesne oda-nesilaiko pudryte g.gif Bet tokio dalyko nebudavo su Bare Minerals blink.gif.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 13, 22:08)
Nu va, ir as uzsisakiau meginukus is BxM

Eikit sau.. as ir noriu pabandyt tu meginuku bigsmile.gif 4u.gif ilgam uztenka? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį rinkinuką, tai pirmoji mano minerainė pudra, esu labai ją patenkinta:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 30, 01:25)
Eikit sau.. as ir noriu pabandyt tu meginuku  bigsmile.gif  4u.gif ilgam uztenka?  g.gif  4u.gif

3 sykiams tai tikrai uztenka 4u.gif

O cia kur S@V@N@ rase kad tokios pat spalvos 2 meginukus uzsisake ir atsiunte viena tai man kazkaip logiska, kad nieks vienodu dvieju nemokamu nesius, gi pabandymui ir vieno uztenka doh.gif . As tai siunciuasi 4 atspalviu po viena, tai man viska tvarkingai atsiunte ir dar baze papildomai pridejo... Ir dar uz siuntima meginuku buciau man atrodo mokejus 12 lt ar viena ar keturis buciau siuntus, nes is pradziu kai i krepseli viena isidejau vistiek 12 lt rode, kai keturis isidejau irgi tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 30 sausio 2010 - 10:35
Sveikutes,
jau seniai noriu pabandyti mineraline pudryte,siunciausi tuo meginukus is bareXminerals-nepatiko verysad.gif
Kazkada masciau apie bareminerals rinkini,cia kur ka tik Kimora idejo,bet dabar galvoju,kad gal tik pudryte pabandymui uzsisakyti sia http://bareescentual...mp;cgid=BM_FACE
Lbiausiai bijau del to,kad nesausintu odos g.gif
Ir kitas klaustukas,ar ji bent kiek pamaskuoja,na tarkim tepant be tu papildomu maskuokliu g.gif Ar visgi neatstoja kremines pudros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2010 01 30, 22:07)
Sveikutes,
jau seniai noriu pabandyti mineraline pudryte,siunciausi tuo meginukus is bareXminerals-nepatiko verysad.gif
Kazkada masciau apie bareminerals rinkini,cia kur ka tik Kimora idejo,bet dabar galvoju,kad gal tik pudryte pabandymui uzsisakyti sia http://bareescentual...mp;cgid=BM_FACE
Lbiausiai bijau del to,kad nesausintu odos g.gif
Ir kitas klaustukas,ar ji bent kiek pamaskuoja,na tarkim tepant be tu papildomu maskuokliu g.gif Ar visgi neatstoja kremines pudros smile.gif

Odos nesausina, aš būtent šią turiu, man nieko geresnio už ją nėra. Ir kreminę atstoja visiškai, man net dar geriau maskuoja nei kreminė, o kur dar patogumas.. nesulyginsi, man su kremine reikėdavo kruopštumo lygiai padengti, būtinai tik dienos šviesoje, o su šia labai viskas paprasta, niekada jokių ruožų, nelygumų, super. thumbup.gif O rinkinukas tas manau nereikalingas, nes ten krūva nereikalingų priemonių (bent man), tai jau geriau didelę pakuotę pudros pasiimti, nei tą rinkinį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 01 31, 01:32)
O rinkinukas tas manau nereikalingas, nes ten krūva nereikalingų priemonių (bent man), tai jau geriau didelę pakuotę pudros pasiimti, nei tą rinkinį. smile.gif

drinks_cheers.gif , jei savo spalvyte zinote...
Atsakyti