Kazkaip netycia vartydama radau:
http://www.lilylolo.co.uk/
Gal kas pirkote?
QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 15:52)
merginos norejau paklausti,kuom maskuojate paakius, spuogiukus pries mineraline?ar skystais maskuokliais, ar jau spec. sausais maskuokliais.
man padovano artdeco mineraline,bet as nemoku kaip su ja elgtis?
ir dar norejau paklausti, reikia pirkti specialu sepetuka mineraliniai, ar geras tas kur yra skirtas pudrai tepti
ir dar pomineralines, reikia naudoti kompatkine pudra?
man padovano artdeco mineraline,bet as nemoku kaip su ja elgtis?
ir dar norejau paklausti, reikia pirkti specialu sepetuka mineraliniai, ar geras tas kur yra skirtas pudrai tepti
ir dar pomineralines, reikia naudoti kompatkine pudra?
As maskuoju Benefit 'boi-ing' maskuokliu (jis toks kaip balzamas), pries sita naudojau Tarte skysta maskuokli - man viskas puikiai po to tepant pudra, jokiu negerumu. Turejau ir mineralini, ir paprasta maskuoklius milteliais (t.y. birius), bet man nepatiko....
Na su mineraline elkites taip, kaip su bet kuria kita biria pudra. Juk cia yra ta pati pudra, tik kitokios sudeties, tikrai nieko stebuklingo nera apie jos naudojima. Tiesa, dar paminesiu (nes visdar susiduriu su tokia noumone, kad mineraline yra tik birios pudros pavidalo), kad mineraline pudra nebutinai tik biri yra - ji buna ir kompaktine, ir skysta, ir kremine.
As tepu paprastu pudros sepeteliu - isbandziau kelis turimus pudros sepetelius, tai dengimas kiek skiriasi, bet visi padengia.
Jau rasiau, kad mineraline nuo paprastos pudros skiriasi tik sudetimi ir zodziu 'moneraline', todel kitos pudros tikrai nereikia - naudokit taip, kaip naudojat paprasta pudra.
QUOTE(picolina @ 2010 01 12, 19:34)
o jei problemiska oda,daug spuogiukui,poros, gal nerekomenduojama mineraline pudra, nes nelabai buna maskavimo?
ir ar tiesa,kad kiekvienam odos tipui buna vis kitoks mineralines tepimo budas?nes skaiciau kad jei oda problemiska, reikia sepeteli sudrekinti pries tepant mineraline
ir ar tiesa,kad kiekvienam odos tipui buna vis kitoks mineralines tepimo budas?nes skaiciau kad jei oda problemiska, reikia sepeteli sudrekinti pries tepant mineraline
Problematiska oda galima pries mineraline uzmaskuot (na juk ir pries paprasta pudra maskuojama) - be to, mineraline nera visa nemaskuojanti. O odai gerai mineraline, nebent sualergizuos kokia sudetine dalis.
Del tepimo budu, tai negirdejau, kad kazkaip speciliai rekomenduotu pagal odos tipus. Na tepimo budu yra ivairiu, bet cia jau pagal patoguma/norus pati pasirenkat:
-tepti paprastai
-tepti suslapintu sepeteliu
-paprastai uztepus apipurksti vandenuku.
QUOTE(Gyvate @ 2010 01 12, 22:11)
tik atmink kad jei naudoji mineraline viskas turi buti mineraliai, tiek maskuotojas, tiek visokie kitokie papildai tarkim skaistalai bronzantai ir panasiai,
As nesutikciau del sio teiginio - nors man idomu kodel butent taip sakote? As pvz naudoju mineraline pudra, maskuoklis pas mane skystas ir neminralinis, skaistalus/seselius renkuosi pagal nuotaika ir kai kada jie nineraliniai, kai kada ne. Bet kolkas neturiu jokiu problemu del to. Man atrodo svarbiau yra derint pagal konsistencija.
QUOTE(buitele @ 2010 01 13, 15:22)
Kaip vertinate šį gamintoją, vertas dėmesio?
Man nepatinka, kad daznai reklamuojama TBS kaip kazkas naturalaus, kai realiai ten tiek brudo prideta buna. Nors mineraliniu seseliu sudeti internete paziurejau, tai atrodo nieko blogo (jei visi CI dalykai tikrai naturalios kilmes).
QUOTE(GabiG @ 2010 01 13, 16:06)
bet as skaiciau kad mineraline galima tepti tik ant sauso veido kai nera jokiu kremo likuciu t.y. kai kremas visiskai susigeres. nes kitaip mineraline negerai pasiskirsto ir laikosi.
Tai cia manau velgi yra konsistencijos derinimo klausimas - bet kokia biria/kompaktine pudra tepant ant dregno veiduko daznai uzsiteps ruozais. Arba pvz skystus skaistalus tept ant sausos pudros.
QUOTE(buitele @ 2010 01 13, 22:13)
Įspūdingai! Nesuvaldyčiau tokios armijos spalvų. Juolab, kad man sakė, jog tie BODY SHOP šešėliai galioja bene pusę metų po atidarymo. Reiktų greitai suktis.
Del galiojimo, tai net ne mineraliniai seseliai ir kt. birus produktai galioja tikrai ilgai (juk juose nelabai yra kur daugintis visokiems blogiams - aisku kai laikomasi higienos).
QUOTE(EVY @ 2010 01 14, 14:10)
Galvoju,gal reikia isigyti BE matini varijanta,bet labai truksta nuomoniu
Pati niekaip neprisiruosiu isbandyt BE matines pudrytes, bet teko girdet atsiliepima, kad BE originali formule gali sureaguot su oda (tiksliau kazkuri sudetine dalis - nebepamenu kuri) ir kai kam gaunasi spalva i orandzine, o matinej formulej tos sudetines dalies nera ir kuo puikiausiai tinka odytei.
Pabandziau ir as BareXMinerals ir... nusivyliau. Dengiasi tai gal lygiai ir spalvyte (Fairly Light) visai tiko, bet kazkaip nesilaiko ant veido Nezinau, su BM viskas lyg ir tvarkoj buvo. Tiesa, EM man irgi kazkaip nuplaukdavo po poros valandu, o dar ir oda kazkaip gabalais dziovino. Zodziu, man BxM nelabai
QUOTE(shopingas @ 2010 01 19, 03:03)
As nesutikciau del sio teiginio - nors man idomu kodel butent taip sakote? As pvz naudoju mineraline pudra, maskuoklis pas mane skystas ir neminralinis, skaistalus/seselius renkuosi pagal nuotaika ir kai kada jie nineraliniai, kai kada ne. Bet kolkas neturiu jokiu problemu del to. Man atrodo svarbiau yra derint pagal konsistencija.
as tik teigiu taip nes skaiciau uzsienini straipsni apie tai,
jei zinoma pati naudoji mineraline kosmetika tik siaip sau na patinka konsistencija ir rezultatas tai zinoma gali naudoti kaip nori.
kitos moterys naudoja nes nenori tersti savo odos talkais ir kt dirgikliais, kvapikliais ir pan
tai koks tada skirtumas kokia kosmetika naudoti, jei pasipudruoji mineralais kurie pasak gamintoju neturi jokiu dirgikliu o po to ant virsaus tepi skaistalus bronzantus ar dar kazka kas kemsa poras ir turi pilna savyje dirgikliu kvapu ir panasiai.
taigi manau mano anas teiginys buvo butent toms kurios nori maziau kenkti savo odai.
as zinoma atsimenu savo laikus kai tepiau veida baletu ir man nieko blogo neatsitiko, oda ir iki siol grazi
taciau ateina laikas kai mastai ka tepi ant veido ir kazkaip norisi kuo daugiau naturalumo ir maziau chemijos.
QUOTE(Gyvate @ 2010 01 19, 17:03)
as tik teigiu taip nes skaiciau uzsienini straipsni apie tai,
tai koks tada skirtumas kokia kosmetika naudoti, jei pasipudruoji mineralais kurie pasak gamintoju neturi jokiu dirgikliu o po to ant virsaus tepi skaistalus bronzantus ar dar kazka kas kemsa poras ir turi pilna savyje dirgikliu kvapu ir panasiai.
Mane tiesiog sudomino, kad teigiama, kad viskas TURI but mineraliniai - juk tu paciu mineraliniu pudru yra su tokia sudetim, kad apart zodzio 'mineraline' pavadinime, daugiau ten nieko gero joje nera. Lygiai taip pat yra nemineraliniai produktai, kurie neturi jokiu blogiu sudetyje.
Jei konkreciai apie mane, mineraline pudra naudoju butent del to, kad noriu kuo svelnesne savo odai but ir aisku kad patinka efektas. Taciau kitos priemones pas mane nemineralines (turiu meginelius mineraliniu skaistalu ir seseliu, o visa kita yra tiek naturalus, tiek paprasti produktai), bet ne del to, kad nenoriu turet geros sudeties priemoniu, o todel, kad neatrandu patinkanciu/tinkanciu. Pvz esu labai didelese gero naturalaus tuso paieskose - deja dauguma bandytu dazo tik kasdieniskai (jokio dramatiskumo neina isgaut), tai naudoju tam eilini tusa. Su skaistalais/seseliais ir tt daznai yra taip, kad spalvu pasirinkimas menkas arba tepasi nepigmentuotai, be to, daznai ir nelabai kaip laikosi.... Atradau patinkancia biria pudra, lupdazius, seselius (viskas vienos firmos) ir kaip tycia ta linija ta firma nutrauke - na turiu ka turiu, o daugiau nebera kaip nusipirkt. Aisku turiu ir kitu naturaliu firmu produktu, bet tikrai ne tiek, kiek noreciau turet - ir viskas del to, kad nera spalvu pasirinkimo, nera laikymosi, pigmentacijos ir pan. Na o nesidazius nenoriu vaiksciot, tai nematau nieko blogo maisyt mineralinius produktus su nemineraliniais ar net ne pacios geriausios sudeties....
Gavau as savo mineralus is Bare X Minerals, tai susizavejus - kaip oda graziai padengia , nes buvau nusprendus pudros gyvenime nebenaudoti po nesekmingu pirkiniu (paprastu pudru)... O dar seseliai - tikrai man nesubega i raksles, visa diena issilaiko kaip katik uztepti.
O kazi galima naudoti ta zeline permatoma makiazo baze pries tepant mineralus?
QUOTE(Inga654 @ 2010 01 24, 21:37)
Gavau as savo mineralus is Bare X Minerals, tai susizavejus - kaip oda graziai padengia , nes buvau nusprendus pudros gyvenime nebenaudoti po nesekmingu pirkiniu (paprastu pudru)... O dar seseliai - tikrai man nesubega i raksles, visa diena issilaiko kaip katik uztepti.
manau kad gali pabandyti naudoti, tada ziuresi kaip po bazes panaudojimo dedasi mineralai.
o del subegimo ir nesilaikymo pudros kai kurioms merginoms yra todel kad ju oda gali buti rieboka, bei nenaudojamos tinkamos priemones riebalams sugerti
parkeliavo mano bareMinerals foundation. spalva medium beige. nu man tiesiog stebuklas . nesitikejau, kad biri pudra gali taip graziai padengti veida ir maskuoti. mano zandai pastoviai raudoni, su issipletusiais kapiliarais. si pudra tiesiog nuostabiai juos uzmaskuoja. visas kremines pudras padejau i sali, naudoju tik sia. skruostus dar pateplioju bareMinerals face color. esu labai patenkinta siais prroduktais.
Išbandžiau ir aš BareXMinerals pudrą. Galiu pasakyti, kad man ji daug prastesnė už BE ir EM. Užtepu jos žymiai didesnį kiekį nei paprastai, bet efekto jokio, maskavimo nulis, visai nesilaiko nei pudra, nei maskuoklis. Gal tikrai riebiaodėms ji netinka Bet ir šepetėlis nepatiko, man per švelnus, prastai dengiasi pudra. Žodžiu, labai nusivyliau...