Nu va, ir as uzsisakiau meginukus is BxM
Įspūdingai! Nesuvaldyčiau tokios armijos spalvų. Juolab, kad man sakė, jog tie BODY SHOP šešėliai galioja bene pusę metų po atidarymo. Reiktų greitai suktis. :)
QUOTE(buitele @ 2010 01 13, 22:13)
Įspūdingai! Nesuvaldyčiau tokios armijos spalvų. Juolab, kad man sakė, jog tie BODY SHOP šešėliai galioja bene pusę metų po atidarymo. Reiktų greitai suktis.
tai kad mineraliniai seseliai neturi galiojimo laiko, mineralai gi nesensta?/?
kodel tik puse metu tegalioja? vienas spalvas jau metus turiu ir nieko kaip denge taip ir dabar dengia niekas nepakito...
QUOTE(GabiG @ 2010 01 13, 22:21)
tai kad mineraliniai seseliai neturi galiojimo laiko, mineralai gi nesensta?/?
kodel tik puse metu tegalioja? vienas spalvas jau metus turiu ir nieko kaip denge taip ir dabar dengia niekas nepakito... :hm
kodel tik puse metu tegalioja? vienas spalvas jau metus turiu ir nieko kaip denge taip ir dabar dengia niekas nepakito... :hm
O čia tai naujiena... Na bet man pardavėja tą sakė: šiaip galioja 3 metus, o atidarius pusmetį. Kadangi pirmą kartą apie mineralinius girdžiu / naudoju, tai ir tikiu viskuo. O gal tie BODYSHOP'iniai kokie nors ne iki galo mineraliniai... Nežinau, nė ką ir galvot.
QUOTE(tvigra @ 2010 01 13, 14:07)
EVY, zinai pagalvojau, kad gal mums tokioms, netinka, ta pudra ar kaip
Nes kaip ir jau rasiau seseliai subega jau po keliu valandu, nepadejo nei pudros, pagrindas. Dar bandysiu su seseliu pagrindu. Nes su kitu firmu seseliais taip nebudavo, net su kreminiais.
O mineraline pudra, man graziai atrodo, tik po kokiu 15 min pabuvus ant veido. Bet ji irgi kazkaip nesilaiko. Ir tos spalvos lyg ir netinka kazkaip, isbandziau jau tris. Ir galeciau jos tepti nors ir 5 sluoksnius, per daug nebuna...
O mano mamai tiesiog nustabiai ant veido atrodo ir laikos ir oda, kaip silkine barchatine atrodo
Nu nezinau, nezinau...
Nes kaip ir jau rasiau seseliai subega jau po keliu valandu, nepadejo nei pudros, pagrindas. Dar bandysiu su seseliu pagrindu. Nes su kitu firmu seseliais taip nebudavo, net su kreminiais.
O mineraline pudra, man graziai atrodo, tik po kokiu 15 min pabuvus ant veido. Bet ji irgi kazkaip nesilaiko. Ir tos spalvos lyg ir netinka kazkaip, isbandziau jau tris. Ir galeciau jos tepti nors ir 5 sluoksnius, per daug nebuna...
O mano mamai tiesiog nustabiai ant veido atrodo ir laikos ir oda, kaip silkine barchatine atrodo
Nu nezinau, nezinau...
Nesilaike ir man,vakare jau atrodziau kaip visa kazkokia riebaluota ir vietomis subegusi pudra. Reikia testi paieskas
QUOTE(EVY @ 2010 01 14, 08:45)
Nesilaike ir man,vakare jau atrodziau kaip visa kazkokia riebaluota ir vietomis subegusi pudra. Reikia testi paieskas
na jauciu tavo odai netiko arba kazka ne taip naudoji
Nesu bandziusi EM ,o X naudojau viska kaip reikia,matyt ji man netinka ir tiek.
Galvoju,gal reikia isigyti BE matini varijanta,bet labai truksta nuomoniu
QUOTE(EVY @ 2010 01 14, 14:10)
Nesu bandziusi EM ,o X naudojau viska kaip reikia,matyt ji man netinka ir tiek.
na sitos as nenaudojau,nezinau kaip ji.
siaip juk yra visokiu rusiu mineralines tereikia pirkti ir bandyti kitaip nieko nebus, nes kas vienam tinka kitam visiskai netinka, kol neisbandysi tol ir nerasi kas tau labiausiai tinka
Ar Rituals turi savo mineraline pudra?