Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos su nuotraukomis

Ačiū už pagalbą 4u.gif Kadangi aš kaunietė, tai pasiskambinau į Hyper Maximoj esančia "T-idėjos" parduotuvę. Ten nuotraukas ant pagalvėlių kelia, tik reikia atsinešti savo užvalkalą (jis turi būti medvilninis, lygiu paviršium). Nuotraukos užkėlimas ant šviesios spalvos kainuoja 15lt, ant tamsios - 25lt. Gal dar kam nors pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 07 20, 07:24)
O gal galit pasakyti, kokia kaina maždaug tų pagalvėlių su nuotraukomis? 4u.gif

na mums vyro teta pati pasiuvo pagalvėlę o nuotrauką ant mežiagos A4 formato apie 25 lt. Bet ne tą norėjau pasakyt-tokios paduškos net negalima normaliai čiupinet, nes labai lupasi. Uošvių paduškytės jau be nuotraukų o mūsų-sutrūkinėjus.Gal čia tik kokybė buvo prasta g.gif
Atsakyti
O man labai patiko foto ant pagalveles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano drauge padovanojo savo vyrui pagalvele su 15 nuotrauku: jos dukryciu, seimos nuotrauku. As pati kitamet dovanosiu savo tevams pagalvele su ju anukelio nuotraukom.
Papildyta:
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 26, 13:24)
na mums vyro teta pati pasiuvo pagalvėlę o nuotrauką ant mežiagos A4 formato apie 25 lt. Bet ne tą norėjau pasakyt-tokios paduškos net negalima normaliai čiupinet, nes labai lupasi. Uošvių paduškytės jau be nuotraukų o mūsų-sutrūkinėjus.Gal čia tik kokybė buvo prasta g.gif

Tikriausia kokybe buvo prasta. Drauges pagalvele ispudingai atrodo ir nesilupa. Beje, reikia parinkt geros kokybes nuotraukas, kad graziai gautusi. Nes jei nuotraukytes tamsokos, tai negrazu.
Atsakyti
Dariau pagalvele mirksiukas.gif
Vilniuje daro kai kuriuose spaudos kioskuose, kur yra foto paslaugu iskabos smile.gif
Prie Ventos, Tuskulenu gatvej prie Hansabanko.
Kokybe normali, ir kaina nesikandzioja apie 19 lt.
Atsakyti
gal visgi zino kuri nors kur Klaipėdoje tai daro?> ax.gif
Atsakyti
kur dar kaune be maximos? ax.gif
Atsakyti
O gal koks internetinis adresas yra kur pasiskaityti apie tokius dalykelius galima butu?
Atsakyti
QUOTE(inuska @ 2006 07 30, 22:34)
Dariau pagalvele mirksiukas.gif
Vilniuje daro kai kuriuose spaudos kioskuose, kur yra foto paslaugu iskabos smile.gif
Prie Ventos, Tuskulenu gatvej prie Hansabanko.
Kokybe normali, ir kaina nesikandzioja apie 19 lt.

Tai kokia ta pagalvele uz 19litu? unsure.gif Kur as maciau, tai pagalvele su 15 nuotrauku - jas atspausdint 80litu. O dar pagalveles kaina, tai... Bet man grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 08 01, 13:43)
kur dar kaune be maximos?  ax.gif

Copy1 mirksiukas.gif

QUOTE(Adorė @ 2006 08 03, 13:18)
O gal koks internetinis adresas yra kur pasiskaityti apie tokius dalykelius galima butu?

www.copy1.lt

Mano pagalvėlė jau užsakyta, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif O kaina irgi nesikandžioja - 20lt. Tikiuosi nesilups man ta pagalvėlė ir viskas bus thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Flower: 06 rugpjūčio 2006 - 11:37
QUOTE(Wild Flower @ 2006 07 21, 22:34)
Ačiū už pagalbą 4u.gif Kadangi aš kaunietė, tai pasiskambinau į Hyper Maximoj esančia "T-idėjos" parduotuvę. Ten nuotraukas ant pagalvėlių kelia, tik reikia atsinešti savo užvalkalą (jis turi būti medvilninis, lygiu paviršium). Nuotraukos užkėlimas ant šviesios spalvos kainuoja 15lt, ant tamsios - 25lt. Gal dar kam nors pravers mirksiukas.gif

www.fotofabrikas.lt

Atsakyti
Jei kam nors tai dar rupi, ziurekit www.asmeniska.lt- ten rasite ivairiu ideju dovanoms. biggrin.gif
Atsakyti
Daugiausiai emociju sukelia personalizuotos dovaneles - su perkelta fotografija ant puodeliu, marskineliu, peles puodeliu, puzzle delioniu(tinka vaikams) thumbup.gif
GAvau pati kazkada per Kaledas tokia dovanele - juoda puoduka, atrode kaip iprasta dovanele, bet ipylus arbatos, puodelis pabalo ir issryskejo musu su vyru nuotrauka, kurios mes patys neturejome thumbup.gif
Dovaneles praktiskos ir originalios, pasidaryti galima Copy1(logo salotiniam fone), Kaune Daukanto g., aiskiau pasiziurekite www.copy1.lt
Sekmes! smile.gif
Atsakyti