Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos su nuotraukomis

QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 11 10, 22:27)
as per fotofabrika dariausi magiska puodeli... visai gerai isejo biggrin.gif

Kas tas magiskas puodelis? Kuo nuo paprasto skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2005 11 12, 18:18)
Kas tas magiskas puodelis? Kuo nuo paprasto skiriasi?

Magiškas puodelis yra juodas, ant jo talpinamo vaizdo aukštis - 75mm.
Šis puodelis yra tiesiog stebuklingas: ant jo uždėta Jūsų pasirinkta nuotrauka iš pirmo žvilgsnio nėra labai pastebima, bet tampa matoma pilant karštą skystį (virš 36C).
Pilant į puodelį karštą skystį pasikeičia puodelio spalva - iš juodo jis tampa baltu ir išryškėja jame esanti nuotrauka. Puodeliui vėstant jis vėl tampa juodu, vaizdas pradingsta, bet tik tol, kol vėl gersite karštą kavą ar arbatą.
Atsakyti
Mano atsiliepimai apie fotofabriką labai schmoll.gif gun_bandana.gif bash.gif protest.gif ..trūksta žodžių mad.gif
Atsakyti
Kodel? Kas atsitiko? Man labai idomu, nes ten puodukus darysius.
Atsakyti
man fotofabrikas buvo padaręs superinį puodelį kai nuo paprasto vandens nusilupo nuotrauka. Tai paskambinau ir perdarė
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 10 28, 23:15)
Laba 4u.gif
Gal kas žinot, kur Vilniuje galima būti pasidaryti didelę puzlę iš nuotraukos g.gif

www.fotofabrikas.lt
Greitai ir gerai pagamina bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif As masciau vyrui dovanele magiska puodeli, kad darbe gerdamas kava mane prisimintu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Puodelį su nuotrauka fotofabrike užsakinėjau prieš metus. Kokybė labai prasta buvo -tiek pačio puodelio, tiek nuotraukos verysad.gif Žadėjo vienaip, o padarė kitaip schmoll.gif
Atsakyti
As irgi uzsakius buvau puodeli, tad po savaites nuotrauka jau buvo atsilupinejusi visa, nusitrynus, as pries dovanodama ji perspejau, kad plautu tik su vandeniu ir ne kitaip, bet vis tik, daugiau niekada niekam nedarysiu puodelio su foto. Nes gaila pinigu, o ir nuotrauka visai ne tokia kokia siunciau, tiksliau praradusi visa zavesi, kai papuole ant puodelio, bet visumoje vis tiek neblogai atrode, tik tiek, kad tas dziaugsmas ir kokybe labai laikina.

Nezinau, kaip ten su tuo magisku puodeliu, bet jau dabar manau, kad moket 40 lt uz puodeli nereali kaina, geriau kaip kazkas sake, puzzle padovanot is tos pacios serijos tongue.gif
Atsakyti
fotofabrikas ir rodiklis praranda pozicijas puodelių gamyboj mirksiukas.gif
Aš buvau užsikepusi užsisakyti, bet apsigalvojau... Norėjau kažko originalaus, bet gal ties puzzle ar maikute teks apsistoti...
Ačiū už in-ja apie trumpą puodukų gyvenimą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2005 11 29, 11:50)
www.fotofabrikas.lt
Greitai ir gerai pagamina bigsmile.gif

Gal pačiai kada neseniai teko darytis? O iš kokios medžiagos ta puzzle būna fotofabrikas.lt? Tiesiog vienur teiravausi, tai sakė medinė arba tekstilinė blink.gif O man kažkodėl atrodė, kad jos būna kartotinės ax.gif
Atsakyti
Net ir as susimasciau g.gif jei kokybe prasta, o juk pinigai tikrai nemazi, tai ar verta g.gif na dar reikes gerai apsvarstyt sia dovanele mirksiukas.gif
Atsakyti