Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

iki pastojimo naudojau CILEST kt. gėriau 1 metus:ciklas kaip laikrodukas,jokio pykinimo,silpnumo ,jokių skausmų thumbup.gif thumbup.gif
na o kai jau užsinorėjom 2.gif tai nutraukus kt po 2 savaičių buvau laimingiausia nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE (kregždutė @ 2004 11 28, 12:23)
Vartojau iki vaiko pasigaminimo Tri-regol. Tai senos kartos KT, bet man tiko, jokio svorio ar irzlumo. Prieš tai buvo tokios Ovidon richter, bet nuo jų ryte buvo bloga. Dabar jau norėčiau vėl pradėti vartoti KT, bet nžn ką. Paskaičiau ir visai neaišku pasidarė. Svorio po gimdymo ir taip priaugau, tai jei dar didės, tai būsiu panaši į bombą. doh.gif Noriu vartot modernius KT, bet gal grįžti prie Tri-regolio. Ką manot?

Na, jei tavo organizmas toks kaip mano, tai geriau jau iškart grįžti prie Tri-Regol. Kaip rašiau, aš anksčiau vartojau Tri-Regol (be gydytojo nurodymo) ir buvau visiškai patenkinta - nė vieno pašalinio poveiko, o po to gi gudrutė, sugalvojau prie naujos kartos KT pereit (nors tiesą sakant niekur neradau info, kuo tas Tri-Regol blogas). Nuėjau pas gydytoją, prirašė vienokių - netiko, po to kitokių - vėl netiko, dar kitokių ir vėl netiko (tas netikimas pasireiškė nuolatiniu kraujavimu), kol galiausiai teko vėl sugrįžti prie Tri-Regol, kuriuo ir vėl esu visiškai patenkinta. Žodžiu man modernių KT rezultatas - išleista daug pinigų (nes tie modernūs KT beveik trigubai brangesni už Tri-Regol + krūvos sunaudotų paketų ir įklotų), sugadinta daug nervų, praleista daug progų smileysex.gif ir iki gyvo kaulo atsibodę bereikalingi vizitai pas gydytoją...
Atsakyti
Tai tikrai reiks nesijaudinant vėl pirkt tri-regol, nes jau pienus užraukiu, o tos kaišiojamos pharmatex jau visai nusibodo mad.gif
O pharmatex vis dėlto šiek tiek graužia, jaučiu diskomfortą prieš sexą, nes reikia laukti 5 min. kol ištirps, o kai jau galima tai vis viena jaučiu pašalinius potyrius.
Ačiū Vilkutei už patarimą. Aš Tri gerdavau ne pirmą mėnesinių dieną, o jau į galą, nes mano ciklas ilgas.
Atsakyti
as preis nestuma 3 metus geriau tri regol.. man jie tiko.. tik paskui paskaiciau kad jie kepenims labai kenkia... dabar kol maitinau tai naudojau mikro-30 ten tinka irm aitinanciom... kadangi jau uzbiagiau maitinima tai norejau kad vaistininke man patartu kokie dabar geri kontraceptikai tai man liepe eiti pas savo ginekologa ir klausti nes tai atseit yra receptiniai vaistai blink.gif tai gi va.. pas ginekologa neturiu kaip iseit nes viako ner kam palikt tai ir nezinau kokius kontraceptikus pirkt nes kazkaip antro lialiaus dar nelabai norisi.. g.gif
Atsakyti
Viksreli gal jau sukurei ta svetaine? Kada su svetaines atidarymu pasveikint reikes?
Atsakyti
Geriasiai kontraceptikas - susilaikymas. biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Norėčiau patarimo... KAi tik pradėjau draugaut su savo būsimu vyru, pradėjau gert kontraceptikus Celest (ar kažkaip panašiai). Tas buvo prieš maždaug 3,5 - 4 metus. Pagėriau juos kažkur pusę metų ir per tą laiką priaugau nei daug, nei mažai - apie 10 kg. Paskui, matydama tokias pasėkmes, nustojau, tad saugojomės nuotraukdami lytinį aktą, kurio rezultatas - tas mažius mano avatare tongue.gif biggrin.gif smile.gif . Dabar norėčiau pradėti vėl gerti, bet ar yra tokių, kurie nekeltų šalutinio poveikio...? unsure.gif Kažkaip nesinorėtų dar 10 kilų priaugt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2005 03 23, 11:06)
Labas 4u.gif

Norėčiau patarimo... KAi tik pradėjau draugaut su savo būsimu vyru, pradėjau gert kontraceptikus Celest (ar kažkaip panašiai). Tas buvo prieš maždaug 3,5 - 4 metus. Pagėriau juos kažkur pusę metų ir per tą laiką priaugau nei daug, nei mažai - apie 10 kg. Paskui, matydama tokias pasėkmes, nustojau, tad saugojomės nuotraukdami lytinį aktą, kurio rezultatas - tas mažius mano avatare tongue.gif  biggrin.gif  smile.gif . Dabar norėčiau pradėti vėl gerti, bet ar yra tokių, kurie nekeltų šalutinio poveikio...? unsure.gif Kažkaip nesinorėtų dar 10 kilų priaugt schmoll.gif

DĖl tokio patarimo - sunku patart, nes kiekvienai skirtingai reaguoja tie patys KT. Beje, svoris nuo jų pačių neauga, tiesiog didėja apetitas, dar jeigu kaip tik mažiau imi judėt, daugiau valgai, tai ir rezultatas. Dar turiu įtarimą, kad KT lėtina medžiagų apykaitą.
Aš pvz. nuo Femoden irgi buvau pastorėjus, nuo jų žiauriai valgyt norėdavos, jau iš pat ryto. Na o dabar su Harmonet kaip ir normaliai, tpfu tpfu tpfu. rolleyes.gif

Šiaip jei Vilniuj esi, Geromedoj daro kraujo tyrimus pagal kuriuos tau nustato tinkamiausius KT, tik reikia normalios gydytojos, kuri painterpretuotų rezultatus. Ir jeigu geri KT, tai juos reikia nutraukt ir tirtis tik po 3 mėn.

Beje, o KT dažniausiai vis tik sukelia pašalinius poveikius, jei ne vienus, tai kitus. sad.gif Ir tas svoris, tai čia dar palyginus tik gėlytės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 23 kovo 2005 - 13:53
pati be jokio patarimo nusipirkau pries 3 metus tri regol. man jis is karto tiko - jokio pasalinio poveikio nejauciau! po kokiu 1.5 metu nutariau padaryti pertrauka- taip rase informaciniame lapuke. Sios pertraukos metu nuejau pas ginekologe, sakau, gal ji man ka kita pasiulys! ir ka manot? nieko naujo ji man nesiule, sake jei tik tinka vartok toliau + jokiu pertrauku daryti nereikia!
tiesa, siame kazkur siame forume buvau prisiskaiciusi labai blogu atsiliepimu apie tri regol'i. Truputi issigandau, tad dar karta kreipiausi patarimo - i kontraceptikai.lt ,parasiau asmenini laiska gydytojui! is jo ilgo laisko supratau - kad ir toliau galiu gerti siuos KT rolleyes.gif

-----nepykit uz nelietuviskas raides------- blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 23, 13:52)
Dar turiu įtarimą, kad KT lėtina medžiagų apykaitą.

Ir aš manyčiau, kad KT lėtina medžiagų ir kraujo apytaką. Ne veltui sakoma, kad celiulitas ir stijos kai kurioms atsiranda pradejus gerti KT.
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 23, 14:35)
Ir aš manyčiau, kad KT lėtina medžiagų ir kraujo apytaką. Ne veltui sakoma, kad celiulitas ir stijos kai kurioms atsiranda pradejus gerti KT.

Kad celiulitą KT gali paskatint, tai girdėjau, bet kad strijos atsirastų - tai ne g.gif .
Šiaip tai tipo sako, ne dėl sulėtėjusios apykaitos celiulitas atsiranda, o dėl tam tikrų hormonų aktyvumo...
Atsakyti
Dabar sitaip as jums pasakysiu moterys.

Norejau pradeti vartoti KT ir pirmiausiai norejau suzinoti jusu nuomone apie kekviena KT atskirai. Apie visus apsoliuciai prisiskaiciau uztektinai blogybiu: Ir svoris kyla ir Noras sex dingsta ir ttttttt....... Tada kreipiausi i kontracepsija.lt svetaines ginekologa patarimo. Laukiau savaite atsakymo ir gavau as ji. Ten buvo parasyta trumpai drutai ir aiskiai jog kreipciausi i savo ginekologa ir konsultuociausi su juo, o nesidomeciau apie KT pletku svetainese. VA TAIP.

Na kagi pradejau gerti "Cilest" nenoriu prisigirti kad po to nebutu atvirksciai bet siuo metu gana sparciai krenta svoris, toks jausmas kad gerciau ne KT o lieknejimo piliules, o sex noras taip padidejo kad net cypti norisi, nors pries tai net bloga darydavosi kai apie tai pagalvodavau.

Tai vat kekvienai cia skirtingai viskas vyksta ir reikia kreiptis i tuos zmones kurie apie tai nusimano.

Sekmes pasirenkant tinkama KT
Atsakyti