Nu va- ginekologe teigia, kad greiciausiai ciklas sutriko del KT ir antidepresantu vartojimo kartu, o psichiatre tikina, kad jei taip atsitiko, tai pirmas toks nutikimas jos darbo praktikoj. , o man kas? man dar prie viso to ir didelis prakaitavimas naktimis , buciau kokiu 40 metu, tai sakytu menopauze, bet man dar iki to amziau daugiau nei 10 metu..... , tai kur ieskot problemos sprendimo?
QUOTE (alex @ 2004 08 18, 19:28) |
[QUOTE=Isadora,2004 08 17, 22:41] As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... o man nuo jo pastoviai skaudejo galva |
vieninteliai kuriuos as geriau buvo "mercilon", tai man turbut pasireiske visi salutiniai poveikiai koki tik gali buti: pasidariau isterike, depresante, svorio priaugau apie kokius 5 kilus, sumazejo lytinis potraukis, pykindavo
zodziu tik menesines buvo reguliarios, taciau as jomis nesiskundziu ir be kontraceptiku, jos ir taip reguliarios, diena i diena
bet va dabar patare ir man gerti "yanine" ar kaip jos ten (tingiu eiti pasiziureti i pakeli ), tai net bijau pradeti gerti, o spirales negaliu detis, nes zaizdele turiu, ir va kokia problema dabar
QUOTE (vilmuke @ 2004 09 03, 14:17) |
[QUOTE=alex,2004 08 18, 19:28] [QUOTE=Isadora,2004 08 17, 22:41] As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... o man nuo jo pastoviai skaudejo galva [/QUOTE] vieninteliai kuriuos as geriau buvo "mercilon", tai man turbut pasireiske visi salutiniai poveikiai koki tik gali buti: pasidariau isterike, depresante, svorio priaugau apie kokius 5 kilus, sumazejo lytinis potraukis, pykindavo zodziu tik menesines buvo reguliarios, taciau as jomis nesiskundziu ir be kontraceptiku, jos ir taip reguliarios, diena i diena bet va dabar patare ir man gerti "yanine" ar kaip jos ten (tingiu eiti pasiziureti i pakeli ), tai net bijau pradeti gerti, o spirales negaliu detis, nes zaizdele turiu, ir va kokia problema dabar |
O kiek kainuoja Yanine piliulkos? As vartojau kuri laika Cilest ir buvo viskas OK. Paskui bandziau Diane 35.O mergytes, kad soktelejo svoris.. , dar ir dabar neatsikratau, veliau geriau Novynette, bet sutriko ciklas ir padariau pertrauka...Dabar vel reikia pradeti ir net nezinau nuo ko
QUOTE (Bitulka @ 2004 09 06, 16:36) |
[QUOTE=vilmuke,2004 09 03, 14:17] [QUOTE=alex,2004 08 18, 19:28] [QUOTE=Isadora,2004 08 17, 22:41] As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... o man nuo jo pastoviai skaudejo galva [/QUOTE] vieninteliai kuriuos as geriau buvo "mercilon", tai man turbut pasireiske visi salutiniai poveikiai koki tik gali buti: pasidariau isterike, depresante, svorio priaugau apie kokius 5 kilus, sumazejo lytinis potraukis, pykindavo zodziu tik menesines buvo reguliarios, taciau as jomis nesiskundziu ir be kontraceptiku, jos ir taip reguliarios, diena i diena bet va dabar patare ir man gerti "yanine" ar kaip jos ten (tingiu eiti pasiziureti i pakeli ), tai net bijau pradeti gerti, o spirales negaliu detis, nes zaizdele turiu, ir va kokia problema dabar [/QUOTE] O kiek kainuoja Yanine piliulkos? As vartojau kuri laika Cilest ir buvo viskas OK. Paskui bandziau Diane 35.O mergytes, kad soktelejo svoris.. , dar ir dabar neatsikratau, veliau geriau Novynette, bet sutriko ciklas ir padariau pertrauka...Dabar vel reikia pradeti ir net nezinau nuo ko |
na nezinau kiek jos kainuoja,man prima pakuote dave daktare uz dyka , bet kiek girdejau lyg ir nepigios jos, apie 32 litus
AS pries nestuma vartojau logesta ir nepamenu nieko baisaus, isskyrus, kad pradzioje pykino ir istikruju paskaicius prisiminiau, kad man patsirado celiulitas , as tada sportavau, bet gal cia sutapimas???. Vartojau 3 men ir paskui nutraukusi pastojau. Dabar baigiau maitinti ir nubegau i vaistine vel nusipirkti ogest, tada pasiskaiciau instrukcija, jusu aprasymus ir pasimeciau. Visu pirma as rukau. Po to, po sio nestumo man labai issiplete koju venos, o mano mociute mire nuo trombozes . Ir dar - as maniau, kad tabletes sutvarko PMS, kurie mane kamuoja pries kiekvienas menesines, o cia pasirodo moterys isvis jautrios pasidaro!!! Pleistras as taip suprantu nuo tableciu skiriasi tik patogumu
Nebezinau ka ir bedaryt!!!!
Nebezinau ka ir bedaryt!!!!
QUOTE (Tvarkele @ 2004 09 06, 22:02) |
AS pries nestuma vartojau logesta ir nepamenu nieko baisaus, isskyrus, kad pradzioje pykino ir istikruju paskaicius prisiminiau, kad man patsirado celiulitas , as tada sportavau, bet gal cia sutapimas???. Vartojau 3 men ir paskui nutraukusi pastojau. Dabar baigiau maitinti ir nubegau i vaistine vel nusipirkti ogest, tada pasiskaiciau instrukcija, jusu aprasymus ir pasimeciau. Visu pirma as rukau. Po to, po sio nestumo man labai issiplete koju venos, o mano mociute mire nuo trombozes . Ir dar - as maniau, kad tabletes sutvarko PMS, kurie mane kamuoja pries kiekvienas menesines, o cia pasirodo moterys isvis jautrios pasidaro!!! Pleistras as taip suprantu nuo tableciu skiriasi tik patogumu Nebezinau ka ir bedaryt!!!! |
Del koju venu tai reiktu pasisaugoti kontraceptiniu tableciu. O del PMS, tai priklauso nuo kiekvienos moters organizmo. Kol negeriau tableciu per PMS puldavau i panika, apimdavo depresija del visko, seimyna visai nesusikalbedavo su manim. Vyras buvo pasiules kreiptis i gydytojus ar psichologus. O kai pradejau gerti (Cilest) pasidariau visiskai kitokia. T.y. i viska pradejau ziureti kitaip, pradejai kitaip suprasti vyro pajuokavimus, neliko apatijos viskam ir jokiu isteriju Reikia tiesiog bandyti, tik viena blogybe, kad gali buti paveldejusi venu issipletima.
Beje kai vartojau Cilest as rukiau, buvau grazi kudena , veliau meciau rukyti ir pradejau vartoti Diane 35- soktelejo svoris kokiais +8 kg.Pakeiciau i Novynette - svoris lyg ir sustojo, bet po pusmecio sutriko ciklas. Dabar menesi darau pertrauka ir vel pradesiu tik va suku galva nuo kokiu
Daug kas siulo pasitarti su gydytoja, bet ji man pataria, kad reiki apciai bandyti ir atsirinkti nuo kuriu tableciu maziausias salutinis poveikis
Tai va...oi visa disertacija parasiau..
As geriau Harmonet. Jas vartoti patare gydytoja, kadangi turiu mastopatija ir 2 kartu buvo operuotos krutys. Salutiniu poveikiu nebuvo tik svoris padidejo +3 kg, bet man tai i nauda . Nebebuvo PMS, menstruacijos trumpesnes, nebetempe krutu. Dabar jau gal koks 4 menesis nebevartoju tai neseniai, vel pajauciau tempima ir PMS . Ir dar priaugau 2 kg, nors KT nebegeriu. O tas tai jau man nepatinka.
Dabar galvoju pabendyti Diane 35, nes noriu issinaikinti spuogus.
Mano ugis 171, svoris dabar 55 kg.
Dabar galvoju pabendyti Diane 35, nes noriu issinaikinti spuogus.
Mano ugis 171, svoris dabar 55 kg.
Nu va, beskaitinėdama supratau nuo ko ir man dingęs potraukis mylėtis. O naudoju aš Diane 35.Šiap jokių problemų, išskyrus tą vieną, bet ši problemėlė tikrai nemaža Hm, kaži ar jau Vikšrelis sukūrė tą savo svetainę
Bitulka, labai aciu
Tai va pradejau vartoti logesta ir jau 8diena kraujuoju , nervuota ir bjauri, kaip pats liuciperius, nemiegojau gal savaite, kaip tempe koju venas (nu da to nebbuvo)
Nu tai ka man dabar daryt?
Jauciu as nutrauksiu dabar.Ale kas cia gausis? kad ir dar toiau sekmingai kraujuosiu? O gal tada galima iskart kitas kokias pradet, na tipo pratest? Jei kas ismanot, patarkit , a? bo as tuoj prarasiu savo seimos narius
Tai va pradejau vartoti logesta ir jau 8diena kraujuoju , nervuota ir bjauri, kaip pats liuciperius, nemiegojau gal savaite, kaip tempe koju venas (nu da to nebbuvo)
Nu tai ka man dabar daryt?
Jauciu as nutrauksiu dabar.Ale kas cia gausis? kad ir dar toiau sekmingai kraujuosiu? O gal tada galima iskart kitas kokias pradet, na tipo pratest? Jei kas ismanot, patarkit , a? bo as tuoj prarasiu savo seimos narius
QUOTE (Tvarkele @ 2004 10 03, 00:19) |
Bitulka, labai aciu Tai va pradejau vartoti logesta ir jau 8diena kraujuoju , nervuota ir bjauri, kaip pats liuciperius, nemiegojau gal savaite, kaip tempe koju venas (nu da to nebbuvo) Nu tai ka man dabar daryt? Jauciu as nutrauksiu dabar.Ale kas cia gausis? kad ir dar toiau sekmingai kraujuosiu? O gal tada galima iskart kitas kokias pradet, na tipo pratest? Jei kas ismanot, patarkit , a? bo as tuoj prarasiu savo seimos narius |
Jei labai blogai jauties, tikrai verta nutraukt. Tik aišku, liksi be apsaugos šį mėnesį. Kas atsitiks, - po nutraukimo po poros dienų turėtum susirgt. Tai geriau būtų, kad prasirgtum, sulauktum po to sirgimo tikrų savo mėnesinių ir nuo jų pradžios tada imtum gert kitas tabletes, jei taip planuoji saugotis. O tą mėnesiuką geriau kad kaip kitaip pasisaugotumėt.
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 09 21, 12:34) |
As geriau Harmonet. Jas vartoti patare gydytoja, kadangi turiu mastopatija ir 2 kartu buvo operuotos krutys. Salutiniu poveikiu nebuvo tik svoris padidejo +3 kg, bet man tai i nauda . Nebebuvo PMS, menstruacijos trumpesnes, nebetempe krutu. Dabar jau gal koks 4 menesis nebevartoju tai neseniai, vel pajauciau tempima ir PMS . Ir dar priaugau 2 kg, nors KT nebegeriu. O tas tai jau man nepatinka. Dabar galvoju pabendyti Diane 35, nes noriu issinaikinti spuogus. Mano ugis 171, svoris dabar 55 kg. |
Girdejau, kad spuogus Diane 35 panaikina tik jas vartojant, o nustojus gerti shias KT - jie vel atsiranda. Be to, tikraiusiai skaitei, kad nuo ju staigiai daug svorio priaugama (na, gal ne visais atvejais, bet daug kam ish pazistamu taip buvo).
Papildyta @ [mergetime]1096957902[/mergetime]
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 09 21, 12:34) |
As geriau Harmonet. Jas vartoti patare gydytoja, kadangi turiu mastopatija ir 2 kartu buvo operuotos krutys. Salutiniu poveikiu nebuvo tik svoris padidejo +3 kg, bet man tai i nauda . Nebebuvo PMS, menstruacijos trumpesnes, nebetempe krutu. Dabar jau gal koks 4 menesis nebevartoju tai neseniai, vel pajauciau tempima ir PMS . Ir dar priaugau 2 kg, nors KT nebegeriu. O tas tai jau man nepatinka. Dabar galvoju pabendyti Diane 35, nes noriu issinaikinti spuogus. Mano ugis 171, svoris dabar 55 kg. |
Girdejau, kad spuogus Diane 35 panaikina tik jas vartojant, o nustojus gerti shias KT - jie vel atsiranda. Be to, tikraiusiai skaitei, kad nuo ju staigiai daug svorio priaugama (na, gal ne visais atvejais, bet daug kam ish pazistamu taip buvo).
Aš naudoju "DIANE-35" jau 7 metus, nebeliko spuogų ir jaučiuosi tikrai puikiai jokio svorio priaugimo ir jokių nuotaikų kaitų. Tai puikus kontraceptikas