QUOTE (Mįsliukė @ 2004 04 22, 19:46) |
Minusai: užeidavo migreniniai galvos skausmai, žiemos periodu labai niežėjo odą, atsirado celiulitas. |
Pala, o koks ryšys tarp celiulito ir KT?
pries kokis 7 me. geriau Triregola - geresniu gal nebuvo - bet man tiko. Paskui geriau Logesta, bet tik 1 men, nes ziauriai man niezejo visa kuna. tada pradejau Diane 35 - ir taip kokis 5 m. - jokiu priekaistu jom neturejau... ciklas susireguliavo, tapo trumpesnis, neskausmingos menesines, dingo spuogai...
A va nuo ko gali berti.... Jau kuri laika geriu Logest. Viskas atrode tiesiog nuostabu, jokiu pasaliniu poveikiu, kuriuos pajutau gerdama Regulon, taciau pradejo itartinai bert :/ Siaip esu kai kuriems dalykams alergiska, bet stengiuosi saugotis, todel nustebau, kai nei is sio nei is to kojas nusiejo mazuciai spuogiukai Hm.. net nepagalvojau jog gali nuo KT berti
Gali gali bert. Man irgi , kai gėriau Femoden, kaip ir nieko tokio labai šalutinio - tik va ėmė šone netoli liemenuko pastoviai atsirast keli niežtintys spuogiukai, , kurie išnyko tik nutraukus KT gėrimą. Ir dar vienas šalutinis poveikis man buvo labai labai jautrūs speneliai.
As gal keturis metus geriau TriRegol. Per ta laika bandziau pereiti prie kitu, buvo berods, israsiusi gydytoja kazkokias kitas , net nepamenu pavadinimo, bet labai netiko, nes pradejo berti veida, labai jautri gleivine . teko atsiprasyti Triregolio ir grizti prie jo Po to metus negeriau, nes gyvenau uzsieny ir savo brangiojo beveik nematydavau. Grizus , pradejau naudori Diane 35, ir naudojau beveik metus. DIngo atsirade mazi spuogiukai, svorio nepriaugau, bet laabai sumazejo lytinis potraukis Todel siuo metu naudoju EVRA pleistrus, ir kol kas esu laabai patenkinta jais Ai tiesa, ugis 1,70, sveriu apie 54
Skaiciau apie tai, kaip KT padeda veido odai, ir tokia durna mintis kilo taigi seniai zinoma, kad sexas pravarineja krauja, tai pradejus naudoti KT, daugiau mylimes ir mazeja todel spuogu....cia siaip as..nerimtai
Skaiciau apie tai, kaip KT padeda veido odai, ir tokia durna mintis kilo taigi seniai zinoma, kad sexas pravarineja krauja, tai pradejus naudoti KT, daugiau mylimes ir mazeja todel spuogu....cia siaip as..nerimtai
As pora menesiu geriau Regulon, tai apie jas nekokios nomones. Priaugau 10kg, na cia gal ne visai nuo ju, gal del to, kad pakeiciau gyvenama sali ir maistas pasidare kitoks nei buvau ipratus. Nerialai sumazejo lytinis potraukis, atsirado depresines nuotaikos, tiksliau sugrizo, nes labai jau rimtai ja sirgau krutine pasidare skaudi pastoviai, pastoviai tepe ir kraujavau daug labiau nei nevartodama. zodziu, man prasidejo visos blogybes. Velai gydytoja pasiule Logest, bet taip ir nepradejau vartot. Pabijojau vel svorio priaugt. Nors kai nutraukiau Regulon naudojima, svoris nukrito per mazdaug dvi savaites.
As siaip toks lengvas distrofikas 180/55
As siaip toks lengvas distrofikas 180/55
Aš jau 1,5 metų geriu Diane, oda pagražėjo, svorio nepriaugau, bet stipriai sumažėjo lytinis potraukis aš vis galvojau kad čia nuo darbo, o pasirodo nuo KT ,tai matyt teks atsisakyti
QUOTE |
DIngo atsirade mazi spuogiukai, svorio nepriaugau, bet laabai sumazejo lytinis potraukis Todel siuo metu naudoju EVRA pleistrus, ir kol kas esu laabai patenkinta jais |
4.5metu geriu Mercilona,svorio nepriaugau, menesines kaip laikrodukas tikslios su spuogais problemu niekad neturejau tai nieko negaliu pasakyti bet laaaabai sumazejo lytinis potraukis blyn Galvoju gal tikrai reik pabandyti pleistra
O dėl celiulito tai tikra tiesa.Tą ir aš pastebėjau Turiu po 2-3 treniruotes per dieną, o pamatytumėt kokios mano šlaunys ir sėdmenys darosi Tą patį ir kitos trenerės pastebėjo Matyt teks pleistriuką išbandyti
QUOTE (P@nter@ @ 2004 08 05, 05:31) |
4.5metu geriu Mercilona,svorio nepriaugau, menesines kaip laikrodukas tikslios su spuogais problemu niekad neturejau tai nieko negaliu pasakyti bet laaaabai sumazejo lytinis potraukis blyn Galvoju gal tikrai reik pabandyti pleistra |
Bet juk pleistre yra tie patys hormonai kaip ir KT, tai reiskia, jie ir potrauki veikia taip pat