Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

Mergaites skubiai prasau patarimo,geriu kontr.tabl.LINDYNETTE 20 ,vakar uzsukus i vaistine nauja vaistininke vos suprato ko as noriu ,eidama prie spintos vaistu klausia ar viena tablete blink.gif nutaisiau pikta zvilgsni tai nuejus atnese visgi ne viena tabl. doh.gif dabar susiruosiau gert ir ziuriu ,kad ta varna schmoll.gif idave man LINDYNETTE 30 tai ka man dabar daryti ?gert ar negert?Vaistine nebedirba ,jai negersiu siandien tai ciklas nusites viena diena ,ar gert ta su 30 kazko?

Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 05 17, 20:18)
Mergaites skubiai prasau patarimo,geriu kontr.tabl.LINDYNETTE  20 ,vakar uzsukus i vaistine nauja vaistininke vos suprato ko as noriu ,eidama prie spintos vaistu klausia ar viena tablete blink.gif nutaisiau pikta zvilgsni tai nuejus atnese visgi ne viena tabl. doh.gif dabar susiruosiau gert ir ziuriu ,kad ta varna  schmoll.gif idave man LINDYNETTE 30 tai ka man dabar daryti ?gert ar negert?Vaistine nebedirba ,jai negersiu siandien tai ciklas nusites viena diena ,ar gert ta su 30 kazko?

Tai gal klausė ne ar vieną tabletę, o ar vieną plokštelę. Nes aš kartais perku trims mėnesiams. Vienąsyk niekur vaistinėse nebuvo lindynette 20, tai nusipirkau 30 ir vieną mėnesį gėriau. Saugumo dėlei tada propagavom lytinio akto nutraukimą (nebaigdavo viduje)
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 05 17, 20:18)
Mergaites skubiai prasau patarimo,geriu kontr.tabl.LINDYNETTE  20 ,vakar uzsukus i vaistine nauja vaistininke vos suprato ko as noriu ,eidama prie spintos vaistu klausia ar viena tablete blink.gif nutaisiau pikta zvilgsni tai nuejus atnese visgi ne viena tabl. doh.gif dabar susiruosiau gert ir ziuriu ,kad ta varna  schmoll.gif idave man LINDYNETTE 30 tai ka man dabar daryti ?gert ar negert?Vaistine nebedirba ,jai negersiu siandien tai ciklas nusites viena diena ,ar gert ta su 30 kazko?

Nieko neatsitiks jei gersi lindinete 30,tiesiog jin yra siek tiek stipresne nei lindinete 20
Atsakyti
Nu va atejau pasipasakot ax.gif isgeriau as vakar ta pirma tabl.bet atsikeliau su nezmoniskais galvos skausmais -va to as ir bijojau ,nes man netinka kontr.tabl."stiprios",taip man buvo kol sitas atitaike (trejes isbandziau ir visi lydejo baisus galvos skausmai),gali gert kiek nori nuo skausmo -nepadeda ,tai va vistiek gavau islaidaut ir pirkt lindynette 20 smile.gif

beje dekui mergaitems kurios stengesi atsakyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 18 gegužės 2011 - 15:36
Sveikos.
Noriu pradėti vartoti KT, bet nežinau nuo ko pradėti.
Noriu paklausti Jūsų, kadangi manau vartojusios gali kiek daugiau pasakyt už vaistininkes.
Kokias esat bandžiusios ir kurios labiausiai tiko/patiko? Ir kiek jums tai kainuoja?

Baisiausia, kad gali pradėti augti svoris..
Atsakyti
Nuo šiuolaikinių konraceptikų svoris paprastai neauga, nemanau, kad to reikia bijoti. nors siame forume buvo atsiliepimu, kad augo svoris nuo KT. Visu pirma, juk jums reiks pirmiausia eit pas ginekologa recepto, tad gydytojui galesit uzduot rupimus klausimus. jeigu matysit, kad netinka,yra salutiniu poveikiu, visada galima nutraukt vartojima ar keist kitomis. Klauset, kokias geriam, as geriu Lidynette20, menesiui apie 30 lt, bet dazniausiai perku visa dezute, trims ciklams.
Atsakyti
PREPARATO CHARAKTERISTIKŲ SANTRAUKA

i 
Kopijuot visos 'paklodės' nebuvo jokio reikalo, būtų užtekę tik nuorodą įkelt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 10 birželio 2011 - 08:33

i 
Primename, kad forume draudžiama pirkti/parduot/platinti vitaminus, vaistus, kontraceptikus, maisto papildus ir pan.
Todėl skelbimai trinami be įspėjimo!
Atsakyti
aš irgi Yazz geriu, bet hmm tikrai ne su žadintuvu xD šiaip visada +/- 1 ar 2 valandos paklaida būna, bet fake mėnesinių nepasitaikė...
Atsakyti
Sveikos,
prieš kelis metus gėriau Lyndinette30, tuo metu tiko, dabar pradėjau vėl jas gert ir nelabai kažkaip... 3 pakuotes sugėriau, porą kilogramų priaugau (negarantuoju kad tikrai nuo KT), krūtinė padidėjusi, tokia sunki ir skausminga, padidėjęs sausumas, o kas blogiausia kad likus maždaug 5 dienom iki pertraukos pradeda tepliot ir gana smarkiai. Tiesa prieš kelias dienas pradėjau 4 pakuotę gert, krūtinė lyg palengvėjo, su sausumu problemos irgi nyksta, gal sakau pripranta organizmas g.gif kad tik tie tepliojimai pasibaigtų, tai gal likčiau prie šių tablečių unsure.gif
O va šiandien buvau pas ginekologę, papasakojau kokia situacija, tai pažiūrėjo į mane taip keistai, sako tai kad stipresnių tablečių jau nebėra ką skirt, nuo tų tepliot tai tikrai neturi... išrašė Yarina, bet patarė dar palaukt su dabartinėm, žiūrėt kokia situacija. Turbūt taip ir darysiu, nes prie tos Yarinos manęs kažkaip netraukia, o ir kaina kandžiojasi doh.gif
Atsakyti
su spirale nezinau kaip,bet zieda ir pleistra isbandziau smile.gif ziedo teko atsisakyti-juokas ima prisiminu,bet vyras ji vis istraukdavo ant..... lotuliukas.gif
o pleistras-kolkas tik 3-ia pakuote-jau galiu atsipalaiduoti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri naudojate nuvaring?
kaip tiksliai rasomas pavadinimas ant recepto?
Atsakyti