5 metus geriau lindynette 20, jokiu nusiskundimu.
As geriu logest KT.Nu ir ka,noras myletis isgaravo kaip oras pikta kaip sirse Sakiau MB,kad tai paskutine pakuote,nes ir svorio norisi nusikratyt,o su siais KT apetitas nezmoniskas
QUOTE(cytrynka @ 2011 02 25, 17:02)
Visų pirma užjaučiu dėl nesivystančių
norėjau pasakyt, kad Jūs negalit būti tikra, ar visa tai dėl kontraceptikų.. Galbūt būtų buvę lygiai taip pat, jeigu jų ir nebūtumėt gėrusi.. Čia negalima taip abstrakčiai teigti, kad tikrai nuo kt visa tai vyksta...
norėjau pasakyt, kad Jūs negalit būti tikra, ar visa tai dėl kontraceptikų.. Galbūt būtų buvę lygiai taip pat, jeigu jų ir nebūtumėt gėrusi.. Čia negalima taip abstrakčiai teigti, kad tikrai nuo kt visa tai vyksta...
Sakau, kad GALBŪT. Bet nuoširdžiai patariu visoms pasiskaityti šalutinio poveikio lapelį - neišmeskite, tiesiog perskaitykite
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 10 01, 11:35)
O man KT gerai bet kartu ir vargstu, jau n KT isbadem su savo gydytoja, mano kiausides visas permusa ir nors tu ka Gerai-nes cistoms neleidzia susidaryti, vaiku neplanuoju kolkas, apsauga man tinkama lyt gyvenime, bet tas netinkamumas zudo Teplioja, kuri laika, poto normal mms, poto ramu, poto ir vel. gals akau pleistra pabandyti?
Del visiskai issireguliavusiu mmm(savaite -daugiau viskas gerai, tris savaites kraujavimai) israse kontraceptines, tikrai pasireiskia nemazai isvardintu salutiniu poveikiu.Praejo 6men, tik dabar pasibaige tie tepliojimai, galvoju, kad ir reiktu dabar jas mesti, o dra tie postai, cia paskelbti auksciau...brrr , bet jei paaiskes, jog vel viskas nusireguliavo i sona, nebzinau tada...
Sveikos,Gal zinote kurie kontroseptikai neskatina svorio augimo? nes jauciu kad man nuo ju svoris auga.(RIGEVIDON ) Apetitas nezmoniskas Juos ir israse del sveiktos
QUOTE(Alexi9 @ 2011 04 16, 10:45)
Sveikos,Gal zinote kurie kontroseptikai neskatina svorio augimo? nes jauciu kad man nuo ju svoris auga.(RIGEVIDON ) Apetitas nezmoniskas Juos ir israse del sveiktos
Kiekvienai skirtingai,kiek esu naudojusi nei vieni man svorio nepriaugino. Siulyciau pasikonsultuoti su savo ginekologe ir rinktis tuos kurie turi maziausiai hormonu
Sveikos, mielosios Iškilo dilema: nuspręndžiau "pralinksminti" MB ir nebenaudoti tų "gumelių", tačiau nežinau, ką rinktis: spiralę (ne "Mireną", nes esu dar gan jauna) žiedą, ar pleistrą... Labai norėčiau patarimo, kas geriau? KT gert nenoriu...Domintų šių priemonių pliusai, minusai, kaina, "poveikio" laikas, na, žodžiu, viskas išsamiai.. Labai lauksiu atsakymų
QUOTE(Nicitta @ 2011 04 25, 13:52)
Sveikos, mielosios Iškilo dilema: nuspręndžiau "pralinksminti" MB ir nebenaudoti tų "gumelių", tačiau nežinau, ką rinktis: spiralę (ne "Mireną", nes esu dar gan jauna) žiedą, ar pleistrą... Labai norėčiau patarimo, kas geriau? KT gert nenoriu...Domintų šių priemonių pliusai, minusai, kaina, "poveikio" laikas, na, žodžiu, viskas išsamiai.. Labai lauksiu atsakymų
Manau geriau pasikonsultuoti su ginekologe, ji papasakos gan issamiai
dabar šiuolaikiški kontraceptikai neaugina svorio, aišku jie truputį brangesni, bet jeigu išrašė dėl sveikatos reiškia tau jie reikalingi, gal juose yra reikalingas hormonas
merginos, noriu mesti kontraceptikus. buvo išrašyta 6 mėn, o aš ką tik 5 pabaigiau, tai noriu paklausti, mesti - tai tiesiog daugiau nebegerti? ar reik dar ka zinoti?
QUOTE(ypač @ 2011 05 15, 08:27)
merginos, noriu mesti kontraceptikus. buvo išrašyta 6 mėn, o aš ką tik 5 pabaigiau, tai noriu paklausti, mesti - tai tiesiog daugiau nebegerti? ar reik dar ka zinoti?
nereikia nepradedi naujos pakuotes ir tiek
QUOTE(Alexi9 @ 2011 04 16, 10:45)
Sveikos. Kontraceptikai man irgi aktuali tema...Geriu Yazz. Ir labai džiaugiuosi. Jokio svorio didėjimo, nors apetitu nesiskundžiu. Gydytoja sakė, kad jose yra mažiausias įmanomas hormonų kiekis. Tik buvo pamiršusi pasakyt, kad kuo mažesnis hormonų kiekis - tuo svarbiau tabletes gerti tiksliai tą pačią valandą. Turėjau problemų, kol nežinojau, nes jei tik pavėluodavau kokią valandą-dvi - iš karto prasidėdavo kažkas panašaus į mėnesines... Dabar geriu su žadintuvu ir viskas puiku