naudoju Yasminelle jau 3 metai. buvo momentas kai daznai skaudedavo galva. pasakiau gydytojai, tai nusiunte pasitikrinti. jokiu pakitimu nerado. tai nezinau ar nuo vaistu, ar ne. svorio gal pora kg ir priaugau, bet ir apetitu nesiskundziau . na noras man niekada nebuvo pradinges
Kreipiuosi su klausimu - artėja svarbi proga, kurios metu mm labai nepageidaučiau
Niekada nesu gėrusi KT.. tačiau teko skaityti, kad būtent su KT (arba žiedu) maždaug mėnuo iki reikiamos datos galėčiau sukontruoliuoti mm
Ar teko kuriai taip daryti?
O gal žinote kokį kitą būdą, nes vien dėl to gerti KT mėnesiui Beje, be recepto nebeįsigysiu, kaip suprantu.. Kaip pasitikėti ginekologės išrašomomis KT - gal ji tik reklaminę prekę siekia "prakišti", o ne tą, kuri tiktų mano organizmui..
Patarkite
Niekada nesu gėrusi KT.. tačiau teko skaityti, kad būtent su KT (arba žiedu) maždaug mėnuo iki reikiamos datos galėčiau sukontruoliuoti mm
Ar teko kuriai taip daryti?
O gal žinote kokį kitą būdą, nes vien dėl to gerti KT mėnesiui Beje, be recepto nebeįsigysiu, kaip suprantu.. Kaip pasitikėti ginekologės išrašomomis KT - gal ji tik reklaminę prekę siekia "prakišti", o ne tą, kuri tiktų mano organizmui..
Patarkite
Paieškojau atsakymo, tai priimtinesnis būdas man pasirodė mmm paankstinimas
"Vartojant fazinius kontraceptikus galima mėnesines paankstinti - tiesiog nutraukti tablečių gėrimą tiek dienų anksčiau, kiek norisi, kad prasidėtų kraujavimas.
Taip pat galima mėnesines ir pavėlinti. Pavyzdžiui, jeigu vartojate fazinį kontraceptiką Gracial, baigusi gerti vienos pakuotės tabletes, galite iš kitos pakuotės išgerti tiek baltų tablečių, kiek dienų vėliau norite, kad prasidėtų kraujavimas. Tačiau vartojant šio kontraceptiko negalima mėnesinių pavėlinti daugiau nei 15 dienų."
http://www.sveikaszm...r...&subtema=56
Laukiu komentarų išbandžiusių
"Vartojant fazinius kontraceptikus galima mėnesines paankstinti - tiesiog nutraukti tablečių gėrimą tiek dienų anksčiau, kiek norisi, kad prasidėtų kraujavimas.
Taip pat galima mėnesines ir pavėlinti. Pavyzdžiui, jeigu vartojate fazinį kontraceptiką Gracial, baigusi gerti vienos pakuotės tabletes, galite iš kitos pakuotės išgerti tiek baltų tablečių, kiek dienų vėliau norite, kad prasidėtų kraujavimas. Tačiau vartojant šio kontraceptiko negalima mėnesinių pavėlinti daugiau nei 15 dienų."
http://www.sveikaszm...r...&subtema=56
Laukiu komentarų išbandžiusių
Norejau paklausti ar darot kas kazkiek laiko gerdamos KT pertraukas?
QUOTE(beddable @ 2011 02 21, 23:00)
Norejau paklausti ar darot kas kazkiek laiko gerdamos KT pertraukas?
Jokiu pertrauku nedarau, nebent noretum .
Pati geriau Ciles-visai nieko, tik kad gleivine sausejo, bet kitu salutiniu nebuvo jokiu, Mercilon-taip pat visai nieko, kai po nestumo zadejau grysti prie ju, taciau del veido odos problemu paskyre Diane-35, na ir nesigailiu, veidas pasitaise (aisku, liko randeliai, bet tai uzmaskuojama), tik va, nuo siu KT man skauda galva pirmas 4dienas, kai darau 7dienu pertrauka, bet pradejus nauja pakuote vel viskas ok
Vartoju lindynette 20 jau 3 metus. Dingo noras, per tą laiką priaugau gal kokius 5 kg (prieš pat mmm atsiranda nežmoniškas noras valgt, kurio negaliu sukontroliuot ), bet šeip džiauguosi, kad nėra kažkokių rimtų pašalinių poveikių Pertraukos nedarau, nes jei daryt, reikia daryt jau rimtą - kokius 6 mėnesius, antraip organizmui gausis stresas: čia vartoji kt, čia jau nebe, nespėjo organizmas po kt atsistatyt,jau vėl vartoji - bizebrazija gautųsi ir tiek...
QUOTE(cytrynka @ 2011 02 22, 14:54)
Pertraukos nedarau, nes jei daryt, reikia daryt jau rimtą - kokius 6 mėnesius, antraip organizmui gausis stresas: čia vartoji kt, čia jau nebe, nespėjo organizmas po kt atsistatyt,jau vėl vartoji - bizebrazija gautųsi ir tiek...
vat butent ir man vien del to atrodo, kad per daznai yra daryti tas pertraukas
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 23, 13:16)
...Dabar man kontraceptinių tablečių į burną niekas neįkištų", -
šimtu procentų sutinku
Labai norėjosi pasidalinti. Aš buvau prisiekusi hormoninių kontraceptikų gerbėja iki dabar... (Nerealiai patogu gi) Panašu, kad man trečias iš eilės nesivystantis nėštumas dabar bus. Nuo ko - ogi nežinia nuo ko, visi tyrimai geri
Kontraceprikus bendrai sudėjus vartojau virš keturių metų (KT, pleistrai, žiedai, viena už kitą "geresnės naujovės"). Galima rasti kitokių priemonių. O ir pastojus su mylu žmogum...Na kas, kad neplanuotas DABAR, ateina vadinasi savo laiku nauja gyvybė, jei jau taip nutiko. Nes kartais kai nori planuotis taip, kaip tau patogu, gali karčiai nusivilti... Gali ir nebesusiplanuoti apskritai.
Pasigalvokite tiesiog prieš pradėdamos vartoti hormonus, pasiskaitykite internete tyrimų su hormonais rezultatus, jie vieši Nebūkim bandomaisiais triušiais
Kontraceprikus bendrai sudėjus vartojau virš keturių metų (KT, pleistrai, žiedai, viena už kitą "geresnės naujovės"). Galima rasti kitokių priemonių. O ir pastojus su mylu žmogum...Na kas, kad neplanuotas DABAR, ateina vadinasi savo laiku nauja gyvybė, jei jau taip nutiko. Nes kartais kai nori planuotis taip, kaip tau patogu, gali karčiai nusivilti... Gali ir nebesusiplanuoti apskritai.
Pasigalvokite tiesiog prieš pradėdamos vartoti hormonus, pasiskaitykite internete tyrimų su hormonais rezultatus, jie vieši Nebūkim bandomaisiais triušiais
QUOTE(Abercrombie @ 2011 02 23, 17:48)
Labai norėjosi pasidalinti. Aš buvau prisiekusi hormoninių kontraceptikų gerbėja iki dabar... (Nerealiai patogu gi) Panašu, kad man trečias iš eilės nesivystantis nėštumas dabar bus. Nuo ko - ogi nežinia nuo ko, visi tyrimai geri
Visų pirma užjaučiu dėl nesivystančių
norėjau pasakyt, kad Jūs negalit būti tikra, ar visa tai dėl kontraceptikų.. Galbūt būtų buvę lygiai taip pat, jeigu jų ir nebūtumėt gėrusi.. Čia negalima taip abstrakčiai teigti, kad tikrai nuo kt visa tai vyksta...
QUOTE(Timotey @ 2011 02 25, 15:56)
Kas geriat Yasminelle, kokie saltuniai pojuciai jums ?
yra visa tema apie Yasminelle atbek ten