Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

QUOTE(Laurike24 @ 2010 07 21, 23:32)
jei as geriu KT lietuvos laiku 21.00 val, o budama ispanijoje ten viena valanda atgal. jei pas mus 21.00 val tai ten 20.00 val. tai kada as tureciau juos isgerti? ar teisingai galvoju,kad 20.00 ?

Na taip, tai žinoma, kad Ispanijos laiku, jeigu ten valanda mažiau nei Lietuvoj būna, turėtumėt gerti 20 val smile.gif
Manau, kad su vaistininkėmis visada galima susitarti kad be recepto parduotų, bet nemalonu man būtų kiekvieną kartą taip prašyti, tai todėl ir nueinu recepto pas gydytojąsmile.gif Beto, kad nereikėtų eiti vis pas ginekologę, man ji išrašė, kokias tabletes geriu ir visada receptą išrašo man šeimos gydytoja:)
Atsakyti
sveikutes, o sakykit butinai gerti laikas i laika kazdien? as kazkuria diena isgeriau po geru 4h siaip geriu rytais tai 8 tai puse 9 kada ziurint atsikeliu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2010 08 15, 21:33)
sveikutes, o sakykit butinai gerti laikas i laika kazdien? as kazkuria diena isgeriau po geru 4h siaip geriu rytais tai 8 tai puse 9 kada ziurint atsikeliu
4u.gif

Na nera butina, bet rekomenduojama, o ir paciai geriant tuo paciu laiku mazesne tikimybe, kad pamirsi ir apsauga beabejo geresne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 07 09, 22:34)

Paskaitai ir suvoki, kad patys zmones save nuodija, po to stebisi, is kur tiek serganciu veziu ar kitomis ligomis, ateinancioms kartoms taip pat perduoda.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 08 16, 11:14)
Paskaitai ir suvoki, kad patys zmones save nuodija, po to stebisi, is kur tiek serganciu veziu ar kitomis ligomis, ateinancioms kartoms taip pat perduoda.

iš tiesų, kai įsigilini, tai ... juk kiekvienos moters organizmas gamina estrogenus ir progesteroną - natūralius hormonus, o mes įsileidžiam į save sintetinius hormonus, kurie apverčia aukštyn kojom visą organizmą, išbalancuoja visą lytinę sistemą. Mano nuomone, KT vartoti galima tik gydymo tikslais, ne ilgiau kaip pusę metų, kitaip už gyvenimo malonumus galima brangiai sumokėti, visa širdim tikiu, kad KT-blogis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 08 16, 15:38)
iš tiesų, kai įsigilini, tai ... juk kiekvienos moters organizmas gamina estrogenus ir progesteroną - natūralius hormonus, o mes įsileidžiam į save sintetinius hormonus, kurie apverčia aukštyn kojom visą organizmą, išbalancuoja visą lytinę sistemą. Mano nuomone, KT vartoti galima tik gydymo tikslais, ne ilgiau kaip pusę metų, kitaip už gyvenimo malonumus galima brangiai sumokėti, visa širdim tikiu, kad KT-blogis 4u.gif

Aš irgi manau, kad tai blogis, bet tikrai kai viską pasveri tada nusprendi, kad tenka gerti KT...Norėčiau jau aš jųū nebegerti, bet kitaip neišeina bent jau šiuo metu, o jokio kito pakaito tam nėra schmoll.gif
Atsakyti
Na, čia turbūt tas atvejis, kai vienam gerai, kitam blogai, o išeities geresnės kol kas nesugalvota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2010 08 17, 18:35)
Na, čia turbūt tas atvejis, kai vienam gerai, kitam blogai, o išeities geresnės kol kas nesugalvota smile.gif

Labai gerai pasakyta 4u.gif sutinku su tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2010 08 17, 17:35)

drinks_cheers.gif
bet kartais paskaitant ir kitų vaistų galimus šalutinius poveikius, tik šiurpas nukrato doh.gif
gal jau mūsų vaikams bus išrasta kažkas geresnio.... g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2010 07 20, 17:23)
Įvairiai galioja, priklauso nuo gydytojo. Man kartą tik mėnesiui išrašė, o paskui buvo, kad pusei metų, dar kitą kartą išrašė 90 dienų. Vieno pirkimo metu kai ateisi į vaistinę, tu galėsi nusipirkti tik vieną pakuotę, bet gali eiti ir pirkti kasdien, kas uždraus smile.gif

na bent man vaistininkė ant recepto visada užrašo jo kainą g.gif tai ir matosi kiek kartų pirkta g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(minute_ @ 2010 07 18, 20:53)
o as laukiu nesulauku, kada galesiu jas mest..geriu tik del odos problemu..aisku smagu negausios neskausmingos menesines, grazi oda, bet papildomi kg man nepatinka, noras myletis sumazejes, matau daugiau minusu nei pliusu  blush2.gif

o man atvirkščiai doh.gif oda visai nepasikeitė, bet nei papildomų kg, nei noro sumažėjimo nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2010 07 18, 20:53)
o as laukiu nesulauku, kada galesiu jas mest..geriu tik del odos problemu..aisku smagu negausios neskausmingos menesines, grazi oda, bet papildomi kg man nepatinka, noras myletis sumazejes, matau daugiau minusu nei pliusu  blush2.gif

Siūlyčiau paskaityti pakankamai kompetentingo gydytojo straipsnį. Jo nuomone: "Hormoniniai kontraceptikai yra rimti vaistai, todėl faktas, kad juos vartojant gali šiek tiek sumažėti spuogų, jų skyrimo šiuo atveju nepateisina."
Atsakyti
siulau mesti vartoti kontraceptikus ir dziaugtis darniomis, gausiomis seimomis - stai kur tikroji laime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziile @ 2010 08 20, 10:40)
siulau mesti vartoti kontraceptikus ir dziaugtis darniomis, gausiomis seimomis - stai kur tikroji laime  mirksiukas.gif

gausiomis seimomis? na sorry, bet geriau maza, bet soti ir aprupinta smile.gif
Atsakyti