Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

QUOTE(Kiskute @ 2010 07 09, 14:20)
na nznau, jei tokie salutiniai poveikiai, tai ar isvsi verta gerti kazkokias tabletes g.gif  g.gif  man nebuvo jokio salutinio poveikio  schmoll.gif  schmoll.gif  o kankint 3 men organizma, kol jis pripras, tai nznau nznau  g.gif

Kiskute, visi kontraceptikai kažkiek tai kenkia organizmui. Vienos jaučia tai labiau, kitos mažiau, bet kiekvienos iš mūsų organizmas iš pradžių "priešinasi" ir tai normalu juk mes vartodamos kt einame "prieš gamtą". Nieko čia nepadarysi. ax.gif
Atsakyti
paskaitykit, geras straipsnis:

http://sveikatossalt...logija-297.html
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 07 09, 21:34)

galima rasti ne viena ani - toki straipsni,kur rasoma apie KT nauda.manau cia kiekvienos moters pasirinkimas.

pradejau vakar gerti KT,bet ne tam kad nuo nestumo apsisaugoti,man paskyre kaip gydyma,nes ciklas isprotejes,surikes,menesines gausios zveriskai,skausmai iki alpimu,pms nerealiai stiprus,nu vien zo doh.gif .Cilest,zinau kad jie pasene,bet man kiti nelabai tinka,o sitie kazkada tiko,ziuresim kaip bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 10 liepos 2010 - 09:10
as kai pradejau gerti kontraceptines tabletes labai pradejo svoris augti tad iskart nutraukiau ju vartojima ://
Atsakyti
kol nebuvau pastojus vartojau cilest apie 8 m. tik nustojus jas gert po menesio pastojau nestuke.gif dabar kadangi maitinu geriu azalia mirksiukas.gif
Atsakyti
o as laukiu nesulauku, kada galesiu jas mest..geriu tik del odos problemu..aisku smagu negausios neskausmingos menesines, grazi oda, bet papildomi kg man nepatinka, noras myletis sumazejes, matau daugiau minusu nei pliusu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes norejau paklausti, kai pradedi gerti Kt kiek laiko dar reikia saugotis mylejimosi metu? 4u.gif aciu uz atsakyma
Atsakyti
Labas.
Gal kas zino ar lietuvoj daro kontraceptines injekcijas>? Skaiciau kad toks budas yra.Apsaugos reik tik porai savaiciu, veliau planuoju spirale detis...
Atsakyti
Sveikos :} klausimas: kiek laiko galioja ginekologo išrašytas receptas? ir su juo galima pirkti tiek pakuočių, kiek nori? Nelabai įsivaizduoju šito... Planuoju galbūt pradėti jas naudot, nors ir nelabai norisi.
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2010 07 20, 17:12)
Sveikos :} klausimas: kiek laiko galioja ginekologo išrašytas receptas? ir su juo galima pirkti tiek pakuočių, kiek nori? Nelabai įsivaizduoju šito... Planuoju galbūt pradėti jas naudot, nors ir nelabai norisi.

Įvairiai galioja, priklauso nuo gydytojo. Man kartą tik mėnesiui išrašė, o paskui buvo, kad pusei metų, dar kitą kartą išrašė 90 dienų. Vieno pirkimo metu kai ateisi į vaistinę, tu galėsi nusipirkti tik vieną pakuotę, bet gali eiti ir pirkti kasdien, kas uždraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 07 20, 18:23)
Įvairiai galioja, priklauso nuo gydytojo. Man kartą tik mėnesiui išrašė, o paskui buvo, kad pusei metų, dar kitą kartą išrašė 90 dienų. Vieno pirkimo metu kai ateisi į vaistinę, tu galėsi nusipirkti tik vieną pakuotę, bet gali eiti ir pirkti kasdien, kas uždraus smile.gif

siandiena nispirkau KT be recepto,nuejau i vaistien ir paklausiau ar butinas receptas,ji man pardave,nusipirkau DIANE 35 nes kazkada trumpai geriau,viskas tiko,tai kartosiu. snd isgeriau pirma tablete ir dingo menesines g.gif na tiesa tokia,kad geriu pirma tablete ne pirma menesiniu diena,man db kokia 5 diena, vaistieneje man pasake,kad nieko tokio,nes is esmes jau beveik pabaiga.tai va...
Atsakyti
jei as geriu KT lietuvos laiku 21.00 val, o budama ispanijoje ten viena valanda atgal. jei pas mus 21.00 val tai ten 20.00 val. tai kada as tureciau juos isgerti? ar teisingai galvoju,kad 20.00 ?
Atsakyti