tai taip, aisku ovuliacijos nebuna, bet man neramu kodel pas visus vienaip o pas mane kitaip, kodel nera pagal taisykles
o tai jeigu nepasirodys gerti vel pagal grafika?
okokius tu gerei?
Sveikos, gal kuri žinote ar sutrumpinus ciklą 3 tabletytėmis jų poveikis išliks toks pat?
Norim važiuoti atostogauti, o kaip tik ant pačių smagiausiu mm dienų, tai galvoju neišgerti keletos, kad anksčiau viskas prasidėtų...
Norim važiuoti atostogauti, o kaip tik ant pačių smagiausiu mm dienų, tai galvoju neišgerti keletos, kad anksčiau viskas prasidėtų...
QUOTE(melutia @ 2010 05 13, 08:07)
Sveikos, gal kuri žinote ar sutrumpinus ciklą 3 tabletytėmis jų poveikis išliks toks pat?
Man atrodo patikimiau nedaryti tos 7 dienu pertraukos, o ne negerti tableciu
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 13, 14:37)
Man atrodo patikimiau nedaryti tos 7 dienu pertraukos, o ne negerti tableciu
Aš geriu Chloe35, tai yra 28 tabletytės (21 aktyvi ir 7 neaktyvios per kurias prasideda mm). Tai nėra jokios pertraukos
QUOTE(melutia @ 2010 05 13, 20:46)
Aš geriu Chloe35, tai yra 28 tabletytės (21 aktyvi ir 7 neaktyvios per kurias prasideda mm). Tai nėra jokios pertraukos
tos neaktyvios tabletes ir yra pertrauka
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 11, 18:09)
tai taip, aisku ovuliacijos nebuna, bet man neramu kodel pas visus vienaip o pas mane kitaip, kodel nera pagal taisykles
okokius tu gerei?
okokius tu gerei?
siaip tai organizmui reikia laiko kad prisitaikytu prie KT, tai uztrunka kartais net iki 3 menesiu, taip kad per sia pertrauka gali ir nebuti mmm, bet toliau gerk jas pagal grafika, nepaisydama
QUOTE(Jaskolka @ 2010 06 03, 15:22)
sakykit, o kaip taip gali būti, kad neužbaigus pakuotės prasidėjo mmm?
kontraceptikus keičiau - nes su praeitais kraujavimas tęsėsi tris savaites, dabar praėjo pusantros savaitės - ir vėl atėjo, nors pakuotėje dar yra septynios tabletės
kontraceptikus keičiau - nes su praeitais kraujavimas tęsėsi tris savaites, dabar praėjo pusantros savaitės - ir vėl atėjo, nors pakuotėje dar yra septynios tabletės
Manau, kad čia taipogi - arba organizmas dar tik taikosi, arba kažkas jam netiko...
Belara neblogos tabletes, bet nuo ju bent jau as priaugau apie 5kg
QUOTE(Lyrica @ 2010 06 05, 20:47)
Sveikos, norejau pasiklausti ar yra naudojusiu kontraceptikus su roze ant pakelio, belara berods vadinasi. Kokie atsiliepimai?
Jau radau temele.
Jau radau temele.
Sveikutė, mano draugė juos geria jau trejus metus ir nepriaugo svorio. Na, ji pati liekna, valgo ką nori ir nepriauga. Galbūt tai priklauso nuo organizmo, bet šiaip aš taip pat norėjau jas bandyti, tai paskačiau, kad dauguma nuo jų priaugo svorio, tai nedrįsau jų bandyti.