Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

manau, kad absurdas vartoti KT del spuogu, pumpuoti i savo organizma sintetinius hormonus. Jaunysteje retai kuri mergina, moteris isvengia spuoguotumo, bet nepuola tai gydyti hormonais. Sita problema eina is vidaus, priklauso nuo mitybos, gyvenimo iprociu, pagaliau yra specialiu kosmetiniu priemoniu...Tikrai neverta nuodyti savo organizmo hormonais sintetiniais, ju organizmas ir taip gamina pakankamai. Patikekit, su metais tu spuogu nebeliks, ju buna tik jaunysteje . Tie gydytojai, kurie skiria jaunoms moterims KT del spuogu tikrai nesirupina jusu sveikata - priesingai, jie jums bloga linki, jie yra farmacininku puseje, kad tik ju pelnas nesumazetu, o patys uz KT platinima dovanoja gydytojams keliones ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 04 24, 14:12)
manau, kad absurdas vartoti KT del spuogu, pumpuoti i savo organizma sintetinius hormonus. Jaunysteje retai kuri mergina, moteris isvengia spuoguotumo, bet nepuola tai gydyti hormonais. Sita problema eina is vidaus, priklauso nuo mitybos, gyvenimo iprociu, pagaliau yra specialiu kosmetiniu priemoniu...Tikrai neverta nuodyti savo organizmo hormonais sintetiniais, ju organizmas ir taip gamina pakankamai. Patikekit, su metais tu spuogu nebeliks, ju buna tik jaunysteje . Tie gydytojai, kurie skiria jaunoms moterims KT del spuogu tikrai nesirupina jusu sveikata - priesingai, jie jums bloga linki, jie yra farmacininku puseje, kad tik ju pelnas nesumazetu, o patys uz KT platinima dovanoja gydytojams keliones ir t.t. 4u.gif

As ne ta turejau omenyje, kad pumpuoti i save kt tik del spuogu, be abejo yra kitokiu tam priemoniu, turejau omenyje, kad tai tik pliusas kt, t.y. apsaugo nuo neplanuoto nestumo ir oda grazesne. Nors pati tokiu nevartoju, as vartoju apsisaugodama kolkas nuo neplanuojamo nestumo, bet kiekvienam savo, ne visi jas naudoja tik nuo to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irenka20081 @ 2010 04 24, 14:51)
As ne ta turejau omenyje, kad pumpuoti i save kt tik del spuogu, be abejo yra kitokiu tam priemoniu, turejau omenyje, kad tai tik pliusas kt, t.y. apsaugo nuo neplanuoto nestumo ir oda grazesne. Nors pati tokiu nevartoju, as vartoju apsisaugodama kolkas nuo neplanuojamo nestumo, bet kiekvienam savo, ne visi jas naudoja tik nuo to 4u.gif

tai, gerai, as tau ir nenorejau to pritaikyti, bet kiek esu skaicius cia forume, tai yra tokiu, kas labai akcentuoja KT kaip priemone nuo spuogu smile.gif Be abejo, oda grazesne, pati tuo isitikinau, tik jau nebevartoju ir ne del spuogu vartojau, ir ne del apsisaugojimo, tik del gydymo smile.gif
Atsakyti
Merginos, skubus klausimėlis (gal ir kvailas).
Aš apie a metus vartoju KT, ir nusprendžiau prieš mėnesį jas mesti. Dabar sužinojau, kad MB grįžta ir man kaip tik jo grįžimui bus tos bjauriosios dienos...labai netinkamas metas!
Galvoju paimti ir pradėti gerti KT, kol dar mėnesinės neprasidėjo, tai gal man jų nebus, gal jas sustabdysiu? Šiaip žinau, kad reikia pradėti gerti pirmą mėnesinių ciklo dieną, bet gal tai išeitis? Ką manote apie tokią kvailystę?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 05 10, 16:44)
Merginos, skubus klausimėlis (gal ir kvailas).
Aš apie a metus vartoju KT, ir nusprendžiau prieš mėnesį jas mesti. Dabar sužinojau, kad MB grįžta ir man kaip tik jo grįžimui bus tos bjauriosios dienos...labai netinkamas metas!
Galvoju paimti ir pradėti gerti KT, kol dar mėnesinės neprasidėjo, tai gal man jų nebus, gal jas sustabdysiu? Šiaip žinau, kad reikia pradėti gerti pirmą mėnesinių ciklo dieną, bet gal tai išeitis? Ką manote apie tokią kvailystę?smile.gif

ar tikrai bus tos menstruacijos? ar ir pries tai jos buvo reguliarios? man velavo viena diena metus kt, kitoms ir pusmeti neprasidejo schmoll.gif gali rizikuoti duot vel kita signala organizmui, nenumirsi, bet ar verta? as irgi pamastyciau, bet geriau jau prezervatyvu nusipirkciau blush2.gif
Atsakyti
Baigiau pirmą pakuotę KT. Dabar 7 dienų pauzė, po kurių neplanuoju tęsti KT vartojimo. Klausimas - ar per šias 7 dienas būsiu saugi, nenaudodama papildomų kontracept.priemonių? rolleyes.gif
Atsakyti
isgeriau pirma pakuote KT, paskutine tablete isgeriau penktadieni vakare iki siol mm nei kvapo... kas atsitiko? sad.gif nestumo nera tikrai, visas tabletes gerdvau, paveluodavau maksimu 2 val., viskas buvo puiku, o vat jau 4 diena po paskut. tabletes ir menesiniu nera.. gal kam buvo? ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 11, 14:58)
isgeriau pirma pakuote KT, paskutine tablete isgeriau penktadieni vakare iki siol mm nei kvapo... kas atsitiko? sad.gif nestumo nera tikrai, visas tabletes gerdvau, paveluodavau maksimu 2 val., viskas buvo puiku, o vat jau 4 diena po paskut. tabletes ir menesiniu nera.. gal kam buvo? ka daryti?

Sveikutė, galbūt organizmas dar nesuprato, kad jau metas mm ax.gif man taip pat vėlavo arba žymiai anksčiau prasiddavo, kai pakeičiau KT. Pažiūrėk informaciniame lapelyje ten turi būti parašyta ką daryti jei kažkiek dienų vėluoja. Manau reikėtų palaukti dar keletą dienų ir jos prasidės, na o jei savaitės bėgyje nebus kreipkis pas gydytoja. Bet manau, kad viskas išsispręs. mirksiukas.gif
Atsakyti
irenka20081, as geriu yasminelle, ten apie tai neparasyta nieko... sad.gif

labai stresuoju, nes jeigu nors pozymiai butu mm tai dar nieko, as pradejau jas gerti gydymo tikslais, kad organizmas pailsetu ir kad butu reguliarios mm, ir vat tau blin.. sad.gif verysad.gif verysad.gif
kad tik prasidetu...

gal visgi yra tokiu, kuriems neprasidejo/prasidejo zymiai veliau?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 05 11, 06:34)
Baigiau pirmą pakuotę KT. Dabar 7 dienų pauzė, po kurių neplanuoju tęsti KT vartojimo. Klausimas - ar per šias 7 dienas būsiu saugi,  nenaudodama papildomų kontracept.priemonių?  rolleyes.gif

pagal vaisingas dienas turetum buti saugi, bet patarciau prezervatyvus panaudot, nes organizmas dar adaptuojas prie hormonu g.gif
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 11, 13:58)

galbut jusu ciklas ilgesnis? man paskutiniu metu menstruacijos prasidedavo penkta diena po paskutines tabletes.
Atsakyti
egliosha, mano naturalus ciklas? ohoohoo, mano naturalus ciklas cia jau siaubas, paskutiniu momentu buvau sutvarkius su vaistazolem pries KT, bet siaip naturalus ciklas mano labai ilgas 35-45 dienu....bet nejaugi tai kazkaip itakoja cikla su KT? jeigu mano ciklas toks ilgas tai nejaugi organizmas nereaguos i kt ir "netaisys" menesiniu? nes as del to ir geriu KT, kad sureguliuot mm ir, kad pailsetu organizmas..
as irgi tikiuosi, kad man prasides 5 d.. tik labai bijau, nes pozymiu- nulis sad.gif

verysad.gif

neisivaizduoju ka daryt, taip pavargau nuop daktaru, geriu kt , kad nuo ju pailset o net kt negali mano organizmo i vezes pastatyt doh.gif
Atsakyti
labai stresuoju, nes jeigu nors pozymiai butu mm tai dar nieko, as pradejau jas gerti gydymo tikslais, kad organizmas pailsetu ir kad butu reguliarios mm, ir vat tau blin.. sad.gif verysad.gif verysad.gif
kad tik prasidetu...

gal visgi yra tokiu, kuriems neprasidejo/prasidejo zymiai veliau?? verysad.gif
[/quote]

as manau labai nebijok, man kelis kartus buvo taip, kad menesines isvis neatsirado, bet viskas buvo tvarkoje ax.gif nemoku aiskiai paiskint, taciau raso, kad gali buti, kad menesines isvis dings, neivyksta ovuliacija, ar kas ten, seniai skaiciau, tad visko nepamenu blush2.gif
Atsakyti