Sveikos, aš anksčiau gėriau "yarina", bet brangokai jie kainuoja, nuėjau pas gydytoją išrašė pigesnių, bet ne mažiau gerų lindynette 20, tai labai patinka man jie ir kaina įkandoma
Pati metus laiko gėriau Jeanine-35, tada turėjau pusės metų pertrauka ir dabar vėl gėriau tas pačias apie 9 mėnesius. Prieš savaitę mečiau. Pirmą kartą geriant nebuvo jokių šalutinių poveikių, tačiau antrąjį visiškai dingo noras mylėtis, sudrėgti pasidarė neįmanoma. Oda susitvarkydavo geriant ir pirmąjį ir antrąjį kartus. Bet kas iš to jei metus jas vartoti viskas grįžta. Krūtinė padidėdavo nuo KT, bet čia nesiskudžiau
P.S. Turiu vieną pamirštą išgertį Jeaninę-35 tabletę, gero galiojimo, su dėžute. Jeigu kam reikia, nes būna merginos, kad pameta ir panašiai,kreipkitės
P.S. Turiu vieną pamirštą išgertį Jeaninę-35 tabletę, gero galiojimo, su dėžute. Jeigu kam reikia, nes būna merginos, kad pameta ir panašiai,kreipkitės
QUOTE(irenka20081 @ 2010 04 15, 14:43)
Sveikos, aš anksčiau gėriau "yarina", bet brangokai jie kainuoja, nuėjau pas gydytoją išrašė pigesnių, bet ne mažiau gerų lindynette 20, tai labai patinka man jie ir kaina įkandoma
Na, laimei, keinos jau visų pradeda mažėti... bent jau ant KP tai tikrai pastebėjau
QUOTE(Kamile-Mile @ 2010 04 20, 11:59)
Na, laimei, keinos jau visų pradeda mažėti... bent jau ant KP tai tikrai pastebėjau
tai jau taip, as taip pat pastebejau, kai balandzio pradzioje pirkau
Mergaitės reikia patarimo Keturis metus naudojau KT, o dabar sugalvojau padaryti pertrauka kelių mėnesių. Pamiršau kaip ten vyksta su tom mėnesinėm Buvau įpratusi tris savaites sirgti, viena - ne. O dabar jau praėjo trys savitės kai nenaudoju Kt ir nesusergu (saugaus kitais būdais). Kada normaliai turėčiaus susirgti negerdama nieko ? MB jau strese nuo tos mano užsimanytos pertraukos be KT
sveikutes pusantru metu geriau ''belara'' man jas paskyre ir del to, kad pasitvarkytu oda, bet ji man nei pasitvarke nei pagrazejo, o ir svorio priaugau jau metai kaip negeriau jokiu KT, bet jau atsibodo nereguliarios menesines ir stresas del galimo nestumo, tad kokias KT patartumet dabar pradeti gerti, esu linkusi i pilnejima, tai noreciau tokiu nuo kuriu svoris neauga, kurios padetu ir su odos problemom lauksiu patarimu
QUOTE(linneka @ 2010 04 23, 17:10)
sveikutes pusantru metu geriau ''belara'' man jas paskyre ir del to, kad pasitvarkytu oda, bet ji man nei pasitvarke nei pagrazejo, o ir svorio priaugau jau metai kaip negeriau jokiu KT, bet jau atsibodo nereguliarios menesines ir stresas del galimo nestumo, tad kokias KT patartumet dabar pradeti gerti, esu linkusi i pilnejima, tai noreciau tokiu nuo kuriu svoris neauga, kurios padetu ir su odos problemom lauksiu patarimu
Sveikutė Linneka, aš taip pat linkusi į pilnėjimą, tai gėriau Yarina apie du metus, bet jos brangokos, viskas man jose patiko tik kaina nepatiko, bet nuėjau pas gydytoją ji man išrašė lindynette 20, sakė, jei nepatiks ateik kitų išrašysim. Mano draugė geria Belara, jai labai patinka. Manau, kad geriausia nueitum pas gydytoja pasikonsultuoti ir ji paskirs tavo organizmui pritaikytų kt ir neturėsi problemų nei su svorio augimu nei su nereguliariomis mėnesinėmis. Tikrai verta nueiti ir pasikonsultuoti, vis dėl to tai tavo sveikata, kurią privalai rūpintis
as geriau kontraceptikus du menesius, bet jauciausi taip bjauriai, kad kisuosi i gamtos nustatyta tvarka ir zaloju savo organizma (gal bus mananciu ir kitaip ), jog nusprendziau daugiau niekada to nekartoti ir dabar su vyru laimingi laukiames trecio vaikelio
konsultuotis su ginekologe manau verta tada kai jautiesi blogai, o kai viskas gerai manau gali ir pati nuspresti ko tau reikia, nes kai pirmoms KT konsultavausi, sako o kokiu nori, kokios domina, tada man kosmetologe buvo patarus tas Belara, tai ir sakau, domina jos, tai tas ir israse, sako taip, jos tau tiks, tai tiek ir patarimo
QUOTE(ziile @ 2010 04 23, 22:41)
as geriau kontraceptikus du menesius, bet jauciausi taip bjauriai, kad kisuosi i gamtos nustatyta tvarka ir zaloju savo organizma (gal bus mananciu ir kitaip ), jog nusprendziau daugiau niekada to nekartoti ir dabar su vyru laimingi laukiames trecio vaikelio
Kai jautiesi blogai tik tada eiti gali buti per velu. Tai reikia zinoti kokiu nori, as pvz. pasakiau man tiko ankstesnes, taciau jos man per brangios, ji israse kitu, sako jos geros ir kaina gera, pabandyk. Vat ir viskas, yra gi ivairios kt, kurios ivairiai veikia, todel gydytoja ir klausia kokiu noretum, gal nori, kad oda grazesne butu, menesines reguliarios ar kad svorio nepriaugti ir pan.Cia kaip plaiku dazai, bet kokie dazai ir spalva netiks
QUOTE(irenka20081 @ 2010 04 24, 11:42)
Kai jautiesi blogai tik tada eiti gali buti per velu. Tai reikia zinoti kokiu nori, as pvz. pasakiau man tiko ankstesnes, taciau jos man per brangios, ji israse kitu, sako jos geros ir kaina gera, pabandyk. Vat ir viskas, yra gi ivairios kt, kurios ivairiai veikia, todel gydytoja ir klausia kokiu noretum, gal nori, kad oda grazesne butu, menesines reguliarios ar kad svorio nepriaugti ir pan.Cia kaip plaiku dazai, bet kokie dazai ir spalva netiks
rasydama, kad "jauciausi blogai" turejau omenyje ne fizine bukle, o daugiau dvasine - moraline