Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

QUOTE(ievuzas @ 2009 11 09, 09:40)
ka manot apie diane-35? man jas israse ginekologas del gydymo, taciau jos man stiprokos. ar metus jas gert neisbers vel spuogai manes, kaip pries geriant jas? pliusas tas, kad padidejo krutine  blush-anim-cl.gif , tik kad va svoris padidejo, tai jau nelb gerai sad.gif

Kuria prasme stiprokos g.gif ?
O ka gydyt israse?
Del spuogu, paprastai jie atsinaujina baigus gerti, isskyrus retus atvejus.
Tai naturalu, jei svorio priaugai, tai visur, tai ir ant krutines pasimate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaviktorija @ 2009 10 20, 14:28)
As kontraceptinius pleistrus irgi naudojau apie puse metu tikrai  thumbup.gif
clap.gif
o ten del tu kampuciu atsiklijavimu ar dar ko kito tai nemaciau jokiu bedu, visa vasara juroj pramirkau ir nenukrito lotuliukas.gif
Papildyta:
tu pleistru nebenaudoju nes  norejau ka nors kita isbandyti  g.gif
tik bijau tabletes pradeti gerti kad svoris nepriaugtu nes ir taip jau uztenka blush2.gif
jauciu kad vel KP pasirinksiu ax.gif

o pleistra parduoda taip pat su receptu??
Atsakyti
merginos padekit, susimaisiau biggrin.gif jeigu paskutine tablete isgeriau penktadieni ir darau 7 dienu pertrauka, tai nauja pakuote pradeti penktadieni ar sestadieni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2009 11 09, 09:40)
ka manot apie diane-35? man jas israse ginekologas del gydymo, taciau jos man stiprokos. ar metus jas gert neisbers vel spuogai manes, kaip pries geriant jas? pliusas tas, kad padidejo krutine  blush-anim-cl.gif , tik kad va svoris padidejo, tai jau nelb gerai sad.gif

sveikute!diane 35 geriu kokius 8metus,na isskyrus tada kai planavome vaikucius smile.gif israse juos gyd ginekologe,del spuogotumo.nieko blogo tikrai negaleciau pasakyti apie jas.krutine tikrai nepadidejo,svoris irgi,veidukas susitvarke.vienintelis dalykas tai kai buna 7dienu pertrauka,kamuoja bloga nuotaika mad.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurate @ 2009 11 08, 16:25)
jeigu nenori susilaukt vaiku 5metus!tai patarciau spirale mazos islaidos,nereikia nervuotis(izgeriau ar neizgeriau)tablete!

jus isidejusi spirale?gal galetumet pasakyti kiek laiko jau nesiojate ja?ar jauciasi kas viduje?o koks pavadinimas gal parasytumet?ir kokia kainyte?kazkaip sunkesni laikai atejo,kontraceptiku kaina tikrai paplonina pinigine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 11 10, 11:57)
merginos padekit, susimaisiau biggrin.gif  jeigu paskutine tablete isgeriau penktadieni ir darau 7 dienu pertrauka, tai nauja pakuote pradeti penktadieni ar sestadieni? 4u.gif

Nauja pakuote visada pradedama ta pacia savaites diena. Jusu atveju - sestadieni.
Atsakyti
Gal zinote, kokios KT tinka, jei daznai vargina pienlige? Kai tableciu nebevartoju, pienlige labai retai atsiranda. Kai vartoju KT, pienlige kankina beveik istisai. Esu vartojusi Mercilon, Cilest, Azalia. Nezinau, kaip kovoti su sia problema.
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 11 09, 20:32)
o pleistra parduoda taip pat su receptu??

na as visa pusmeti pirkau be recepto, tik pasakydavau pavadinima "evra"
pirkau visada euro vaistineje virs 60 litu o su medaus kortele apie 56lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaviktorija @ 2009 11 13, 14:02)
na as visa pusmeti pirkau be recepto, tik pasakydavau pavadinima "evra"
pirkau visada euro vaistineje virs 60 litu o su medaus kortele apie 56lt mirksiukas.gif

jo uztenka menesiui?girdejau, kad neblogas dalykas, geriau uz tabletes..bet jei santykiai nepastovus, manau, nelabai verta..vistiek ne vitaminai juk..
Atsakyti
Sveikos, mamytes, gal galit patarti kokius vartoti kontraceptikus?
jau du leliukus turiu, daugiau nebenoriu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandva: 17 lapkričio 2009 - 07:02
4u.gif kas liecia tuos pleistrus tai dezuteje yra trys, vienas pleistras vienai savaitei antras - antrai, trecias - treciai, po to ketvirta savaite nieko nevartoji, tai yra nieko nebeklijuoji, ji skaitosi sirgimo savaite, na o poto vel tas pats pirmas pleistras ir smile.gif
man jie tiko ir patiko lotuliukas.gif dar kazkaip pima savaite labai saugojau kad nenuplystu o poto kai pripratau tau visai saunu buvo, na jai kampukai ir atsiklijuodavo tai nieko tokio, vistiek gerai laikesi thumbup.gif
Papildyta:
vilke ziema 4u.gif tai is tiesu esi teisi, pleistrai labai tinka pastoviems santykiams, nes isleidus 60 litu uz juos tai norisi kad "atsipirktu" blush2.gif
Atsakyti
Gal kurios mamytės galėtų patarti kokias kt naudoti, kurios "netepliotų", girdėjau kad yra tik pavadinimo neįsiminiau

ačiū
Papildyta:
dar paklausiu , gal kas nors vartojat Jazz, kaip jos
Atsakyti
QUOTE(ginttta @ 2009 11 11, 15:01)
Gal zinote, kokios KT tinka, jei daznai vargina pienlige? Kai tableciu nebevartoju, pienlige labai retai atsiranda. Kai vartoju KT, pienlige kankina beveik istisai. Esu vartojusi Mercilon, Cilest, Azalia. Nezinau, kaip kovoti su sia problema.

pati pasakėte išeitį - rinktis kitą apsaugą. Kai aš vartojau Kt irgi pienligė nuolat atsinaujindavo, galiausiai paskaičiavau, kad gaunasi kosminės sumos su gydymu ir KT, taigi ginekologė pasakė, kokias begersi, problema kartosis, ką gi, teko rinktis kitą apsaugos būdą smile.gif
Atsakyti