Sveikos, merginos.
Noriu paklausti dėl KT. Tai vis dėl to, reikia daryti pertrauką tarp ilgo vartojimo ar ne? Ka jums pataria ginekologė? Vieni sako taip, kiti kitaip.
Papildyta:
As noreciau paklausti tavęs, Arnijeta. Ar tau neatsiklijuoja EVRA pleistro kraštai? Nes man tai atlimpa truputi ir toje vietje pasidaro purvina
QUOTE(latvija @ 2009 10 11, 12:38)
Sveikos, merginos.
Noriu paklausti dėl KT. Tai vis dėl to, reikia daryti pertrauką tarp ilgo vartojimo ar ne? Ka jums pataria ginekologė? Vieni sako taip, kiti kitaip.
As manau, kad jei atetyje planuoji tureti vaikuciu, tai geriau isvis jas mesti as meciua ir labai gerai jauciuosi del to dabar
sveikos merginos
turiu klausimeli bet nezinau ar jis cia tinka
kokia itaka turi kai isimi per anksti zieda?mat man buvo problemele-tiksliai nepamenu kuria savaite bet zinau kad mazdaug 1men-2men tame tarpe su draugu buvo ir jis baige vidui,nes prezervatyvas suplyso ..o dabar savaite per anksti istraukiau zieda nes buvau pamirsus kiek laiko ji laikau o db MM veluoja savaite laiko-nezinau ar delto kad netycia pastojau ar kad ciklas sutriko del per anksti istraukto ziedo?ar man dabar ziedus naudot kaip visada ar idet sulaukus MM?
turiu klausimeli bet nezinau ar jis cia tinka
kokia itaka turi kai isimi per anksti zieda?mat man buvo problemele-tiksliai nepamenu kuria savaite bet zinau kad mazdaug 1men-2men tame tarpe su draugu buvo ir jis baige vidui,nes prezervatyvas suplyso ..o dabar savaite per anksti istraukiau zieda nes buvau pamirsus kiek laiko ji laikau o db MM veluoja savaite laiko-nezinau ar delto kad netycia pastojau ar kad ciklas sutriko del per anksti istraukto ziedo?ar man dabar ziedus naudot kaip visada ar idet sulaukus MM?
QUOTE(Arnijeta @ 2009 09 09, 03:21)
O as naudoju EVRA pleistra jau ketvirti metai, jokio salutinio poveikio nepastebejau, tikrai patogu ir saugu.
naudojau 2 ipakavimus
As kontraceptinius pleistrus irgi naudojau apie puse metu tikrai
o ten del tu kampuciu atsiklijavimu ar dar ko kito tai nemaciau jokiu bedu, visa vasara juroj pramirkau ir nenukrito
Papildyta:
tu pleistru nebenaudoju nes norejau ka nors kita isbandyti
tik bijau tabletes pradeti gerti kad svoris nepriaugtu nes ir taip jau uztenka
jauciu kad vel KP pasirinksiu
o ten del tu kampuciu atsiklijavimu ar dar ko kito tai nemaciau jokiu bedu, visa vasara juroj pramirkau ir nenukrito
Papildyta:
tu pleistru nebenaudoju nes norejau ka nors kita isbandyti
tik bijau tabletes pradeti gerti kad svoris nepriaugtu nes ir taip jau uztenka
jauciu kad vel KP pasirinksiu
QUOTE(Gelezine_Ledi @ 2009 08 28, 19:47)
turiu labai kvaila klausimeli... KT srity as visai zalia... dar nesu gerusi tableciu,naudodavau kitokias priemones... ar kontraceptikai yra receptiniai? mane ypac sudomino Jeanine...
visi receptiniai
bent jau teoriskai....
praktiskai, gal ir gali uztaikyt ant kokios vaistininkes, kuri parduos ir be recepto..
bet jei niekad nesi ju vartojus, tikrai geriau nueit pas ginekologe ir ji viska paaiskins
QUOTE(chocolove @ 2009 11 06, 23:33)
Laba diena, gal galėtumėt atsakyti į mano klausimą...
Pirmą kartą pradėjau gerti KT (Marvelon) ir išgėrus 21 tabletę reikia daryti 7 dienų pertrauką, ar tai reiškia, kad tas 7 dienas būtina naudoti prezervatvus, nes negeri kontraceptikų?
Labai dėkoju už pagalbą
Pirmą kartą pradėjau gerti KT (Marvelon) ir išgėrus 21 tabletę reikia daryti 7 dienų pertrauką, ar tai reiškia, kad tas 7 dienas būtina naudoti prezervatvus, nes negeri kontraceptikų?
Labai dėkoju už pagalbą
jei paziuretum informacini lapuka, ten viskas isdestyta.
Jei pradejai gerti nuo 1 menesiniu dienos, tai apsauga buvo garantuota nuo pat pradziu, o jei veliau emei gerti, tai pirma savaite reikejo saugotis. O darant 7 d. pertrauka nereikia saugotis, tokia KT gerimo esme, kad apsaugo visa laika
QUOTE(liepsnele @ 2009 11 07, 18:22)
jei paziuretum informacini lapuka, ten viskas isdestyta.
Jei pradejai gerti nuo 1 menesiniu dienos, tai apsauga buvo garantuota nuo pat pradziu, o jei veliau emei gerti, tai pirma savaite reikejo saugotis. O darant 7 d. pertrauka nereikia saugotis, tokia KT gerimo esme, kad apsaugo visa laika
Dėkoju už atsakymą išties pradėjau gerti nuo 2-os mėnesinių dienos, bet info lapuke buvo parašyta, kad galima 2-5 dieną pradėti gerti tik, kaip sakėt, 7 dienas reikia saugotis papildomai. Tik va ar tas 7 dienas, kai negeri ir buvo neaišku, ar tikrai apsaugo.. Bet dabar jau suprantu, dėkui
QUOTE(chocolove @ 2009 11 07, 19:05)
Dėkoju už atsakymą išties pradėjau gerti nuo 2-os mėnesinių dienos, bet info lapuke buvo parašyta, kad galima 2-5 dieną pradėti gerti tik, kaip sakėt, 7 dienas reikia saugotis papildomai. Tik va ar tas 7 dienas, kai negeri ir buvo neaišku, ar tikrai apsaugo.. Bet dabar jau suprantu, dėkui
jeigu nenori susilaukt vaiku 5metus!tai patarciau spirale mazos islaidos,nereikia nervuotis(izgeriau ar neizgeriau)tablete!
QUOTE(Jurate @ 2009 11 08, 16:25)
jeigu nenori susilaukt vaiku 5metus!tai patarciau spirale mazos islaidos,nereikia nervuotis(izgeriau ar neizgeriau)tablete!
Kas čia žino, gal ir užsimanysiu per tuos 5
ka manot apie diane-35? man jas israse ginekologas del gydymo, taciau jos man stiprokos. ar metus jas gert neisbers vel spuogai manes, kaip pries geriant jas? pliusas tas, kad padidejo krutine , tik kad va svoris padidejo, tai jau nelb gerai