Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

QUOTE(Jamaika @ 2003 07 29, 02:25)
Na as tikrai galeciau papasakoti, nes "stazas"  jau 3,5 metu  ;D

Mieloji, tikrai nuo tableciu krutu neskauda, pati vartoju jau 10 metu. Jei skauda krutis, reiktu ieskoti problemu kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(kava777 @ 2009 08 13, 18:01)
Mieloji, tikrai nuo tableciu krutu neskauda, pati vartoju jau 10 metu. Jei skauda krutis, reiktu ieskoti problemu kitur  g.gif

Na kazin kazin, manau cia gyditojas geriau pasakytu ar gali skaudeti ar ne g.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate kontraceptini pleistra? niekada nesu jo naudoju, db rimtai svarstau sia galimybe, tik baisu, kad nekiltu kokiu problemu norint veliau susilaukti vaikiuko, ar kuri susidure su sia problema?
Atsakyti
QUOTE(julyyte @ 2009 08 20, 16:13)
Gal kas naudojate kontraceptini pleistra? niekada nesu jo naudoju, db rimtai svarstau sia galimybe, tik baisu, kad nekiltu kokiu problemu norint veliau susilaukti vaikiuko, ar kuri susidure su sia problema?

Kontraceptinis pleistras veikia taip pat kaip ir tabletas. O ar jis sukels problemu ateityje niekas negali zoinoti cool.gif Nera irodyta dar kokios gali buti pasekmes, o karta kuri vartoja tai dar nesuaugo, visos pasekmes gali persiduoti juk ir vaikam g.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kas esta susidure su lindynette 30 ir regividon?
Atsakyti
turiu labai kvaila klausimeli... 4u.gif KT srity as visai zalia... unsure.gif dar nesu gerusi tableciu,naudodavau kitokias priemones... ar kontraceptikai yra receptiniai? g.gif mane ypac sudomino Jeanine...
Atsakyti
QUOTE(julyyte @ 2009 08 20, 16:13)

as naudojau KP bet man jis netiko nes KP daugiau tinka toms kurios dar negimdziusios arba gimdziusios tik viena vaikeli bent taip man sake gydytojas ir su KP galima greiciau pastoti nes jis daznai atsiklijuoja na krasteliai, nuo rubu apsinesdavo krastai tai neestetiskai atrode man kelis kartus net po karsto vandens buvo atsokes bet pliusas yra toks kad jo nereikia prisiminti kiekviena vakara kaip KT kad reikia isgerti ji reikia prisiminti tik viena karta savaiteje
o dabar as vartoju yasminelle ir problemu neturiu

o kontraceptikai visi jau yra receptiniai na yra dar vaistiniu kurios parduoda ir be recepto bet bet labai mazai
Atsakyti
QUOTE(kenkeja @ 2009 08 20, 18:46)
sveikutes, gal kas esta susidure su lindynette 30 ir regividon?

Kazkad geriau lyndynette 20-nieko blogo apie jas pasakyti negaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
As geriau yasminelle ir logest, tai logest labai netiko ir nepatiko, dabar vel turbut pradesiu naudoti kontraceptikus, tik nzn, kokius, truputi su oda bedu yra;/
Atsakyti
kokie butu atsiliepimai apie CHLOE? g.gif
Atsakyti
Laba,

noriu Jusu patarimo, jei galima, skubaus...

Geriu GRACIAL tabletes jau beveik metus laiko. Pirmos savaites 4 ar 5 pakuotes tablete pamirsau isgerti, tai isgeriau ja tik po 10 val., po mazdaug pusantros dienos mylejomes be jokios papildomos apsaugos. Tai dabar nezinau, ka daryti, gerti KT toliau ar nutraukti ir pasidaryti nestumo testa? O jei esu nescia, ar nepakenks lialiui, jei dar pabaigsiu visa pakuote?Ar geriant KT nestumo testas nemeluoja? Ar galiu buti nescia?
Labai laukiu atsakymo. Aciu visoms:)
Atsakyti
O as naudoju EVRA pleistra jau ketvirti metai, jokio salutinio poveikio nepastebejau, tikrai patogu ir saugu. thumbup.gif tik galvoju visvien gal reiketu pabandyti pekeisti kuo nors kitu, nes ilgai as cia jau su juo blush2.gif bet labai bijau tableciu su tokia savo galva doh.gif kaip nepamirst isgert? 4u.gif
Atsakyti