Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

o merginos vartojant kt 21 d. ir tada septyniu dienu pertrauka, bet ar per ja galima myletis drasei ar reikalinga dar apsauga, na tarkim prezervatyvas? nes as dar tik pradejau gerti pirmaja pakuote ir stai iskilo toks klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gikobu @ 2009 05 13, 00:00)
o merginos vartojant kt 21 d. ir tada  septyniu dienu pertrauka, bet ar per ja galima myletis drasei ar reikalinga dar apsauga, na tarkim prezervatyvas? nes as dar tik pradejau gerti pirmaja pakuote ir stai iskilo toks klausimas  blush2.gif

Kiek zinau pradedant pirma KT pakuote patartina pirma menesi naidoti papildomas kontraceptines priemones, pvz. prezervatyva, tai manyciau ir ta pirma pertrauka.
Atsakyti
Siaip istikruju labai fainos KT tabletes tos Azalia, i sudeti ieina tik vieno hormono maza dalis, maitinancioms tinka, vartojimas patogus ir nereikia jokiu papildomu priemoniu apsaugai.
Atsakyti
Sveikos. Noreciau pradet vartot KT,bet vis nesiriztu,del tu visokiausiu negerumu blush2.gif Gal geletumet kazka patarti pradedanciajai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 05 04, 14:35)
Sveikos,kontraceptines vartoju apie 7metus(pilnai sudejus).
as isbandziau siuos kontraceptikus:Regulona,Cilesta,Marvelona,Yarina.Nuo visu,be isimties galvos skausmai didziausi.,nenoras myletis.Rytoj eisiu pas gine,tikriausiai desiu spirale,dar noriu pasikonsultuoti.Praeita savaite pradejo tirpti rankos ir kojos,tai,manau,nuo Yarinos.Praeitais metais buvau padariusi pertrauka-negeriau tableciu apie tris menesius-galvos skausmai buvo pamirsti,noras susitvarke per ne pilna menesi blush2.gif .
Cilesta geriau tik menesi,nes nuo jo buvo labai blogai.Svaigo ir skaudejo galva,pykino,gal dar kazkas buvo,jau dabar nepamenu.
4u.gif

Va man nuo Regulono taip buvo: galva skaudedavo, svoris lb augo, nes apetitas zveriskas budavo, noro myletis jokio ir dar siaip lb sausa budavo, isskyros kaip varske. Kai ginei pasibedavojau, tai pasake, kad tos tabletes labai geros naujos kartos ir pasiule nusipirkt lubrikanto blink.gif (man tada buvo apie 22metus) Po tokio pasakymo, nuejau i vaistine ir nusipirkau tokius, kokius gere drauge ir niekuo nesiskunde - trifazius "triregol" Man jie super thumbup.gif
Geriau 7m. (su puses metu pertrauka), Kai norejau pastoti, nutraukiau vartoti ir pastojau pati pirma menesi. Dabar vel jau beveik metai vartoju. Man jokiu salutiniu poveikiu thumbup.gif

Atsakyti
AS TriRegol geriau 4 metukus, bet jau pries menesi nutraukiau del noro turet leliuka 2.gif
Man jos kaip ir tiko, lyg salutiniu jokiu poveikiu nebuvo, bet nutraukus jas ir laukiant pirmuju mmm ziauriai skauda pilvo apacia, kartais vos paeit galiu...tai nlbai suprantu kas vyksta, greiciausiai turetu atkeliaut mmm, nu bent as taip galvoju...
Tik nzn ar ir joms taip yra buve nutraukus vartot KT ... g.gif
Atsakyti
As tai kazkaip naudoju naujos kartos kontraceptika Belara, tai nejauciu jokiu salutiniu poveikiu, nei pykina, nei svori auga,matyt man jos tinka rolleyes.gif ,taip kad kol neplanuojam leliuko tikrai vartosiu tik sias.
Atsakyti
as turejau problema su veido oda, todel gydytoja buvo israsiusi diane35 http://www.pasveik.l...eska/diane/9752 labai geri vaistai. Viskas susitvarke ir viskas savo laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 06 01, 09:57)
As tai kazkaip naudoju naujos kartos kontraceptika Belara, tai nejauciu jokiu salutiniu poveikiu, nei pykina, nei svori auga,matyt man jos tinka  rolleyes.gif ,taip kad kol neplanuojam leliuko tikrai vartosiu tik sias.

Aš irgi jau baigiu gerti pirmą pakuotę, viskas gerai, patinka. Tik labai jautri pasidarė krutinė, skauda. Ar buvo kam taip ar gali būti, kad čia ne nuo jų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 12 birželio 2009 - 09:32
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 04 29, 11:44)
Sveikos mergaites, man daktare israse Mercilon, vakar isgeriau pirma tablete. Norejau suzinoti kada jau prasideda ju poveikis, kad galeciau nepergyventi del neplanuoto nestumo? Anksciau geriau tabletes, bet tai buvo labai senai, jau neatsimenu  blush2.gif

Noreciau ir as gauti atsakyma 4u.gif
Ar 7 dienos yra pakankamas laiko tarpas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moniq: 13 birželio 2009 - 00:22
Sveikos, turiu atliekama Mercilon pakuote,nusprendziau nebevartoti
jei domina rasykit az(atiduosiu papigiai) arba keiciu i misko uogu skonio Marsiecius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 16 birželio 2009 - 16:37
gal kas turit parduot evra pigiau, arba gal kam liko 2 pleistrai is triju- nupirkciau
Atsakyti