Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

skeptiku yra ne tik kt, bet ir kitiems maisto papildams vitaminams, maistui ir t.t. bet juk mes pasirenkam kas mus reikalinga ir ko mes pacios norime
as tai kt pradejau vartoti del nereguliariu menstruaciju, o dar oda buvo zveriskai riebi, spuogai, zvilgejimas, baisu... o pradejau gerti ir susitvarke viskas. paskutines kurias geriau buvo belara, gydytoja paziurejo, sako vien del odos problemiskumo pabandyk. ir super. o kai nustojau gerti susitvarke ciklas thumbup.gif
Atsakyti
As geriu minulet.Tai viskas normaliai.nei spuogotumas, nei menesiniu gausumas...Esu patenkinta.Pabandykit.
Atsakyti
kadangi cia skyrelis apie KT tai manau turetu but idomu pasiskaityt 4u.gif

http://www.delfi.lt/...php?id=21225103
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 03 29, 01:17)
kadangi cia skyrelis apie KT tai manau turetu but idomu pasiskaityt  4u.gif

http://www.delfi.lt/...php?id=21225103

Taip, manau, kad čia teisingas straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Neseniai (pries savaite) pradejau vartoti KT ir aisku, turiu klausimu. Pas ginekologe vis nenusigaunu, nes eiles didziules, tai pagalvojau, kad ir cia galima pagalbos ieskotis blush2.gif
Sakykit, vartojant KT galima myletis be prezervatyvo, bet ar gali vaikinas "baigti" manyje? Su draugem kalbejau, tai jos sako, kad net vartojant KT reikia vaikino apsaugos, kad isvengti nestumo. Ar tai tiesa? Ir antra - ar butina KT gerti tuo paciu paros metu? Internete radau ivairiu atsakymu, kurie visiskai susuko galva.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*In @ 2009 04 06, 10:54)
Sveikos smile.gif
Neseniai (pries savaite) pradejau vartoti KT ir aisku, turiu klausimu. Pas ginekologe vis nenusigaunu, nes eiles didziules, tai pagalvojau, kad ir cia galima pagalbos ieskotis  blush2.gif 
Sakykit, vartojant KT galima myletis be prezervatyvo, bet ar gali vaikinas "baigti" manyje? Su draugem kalbejau, tai jos sako, kad net vartojant KT reikia vaikino apsaugos, kad isvengti nestumo. Ar tai tiesa? Ir antra - ar butina KT gerti tuo paciu paros metu? Internete radau ivairiu atsakymu, kurie visiskai susuko galva.. verysad.gif

Jei geri tvarkingai, nereikia papildomos apsaugos. Juk tam ir vartoji KT,kad nuo neplanuoto nėštumo apsisaugotum.Ir geriau gerti tuo pačiu paros metu jas 4u.gif na bent jau mano žiniomis.
Atsakyti
as ir esu girdejus, akd geriausia, net ta pacia val. gerti
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 04 06, 13:21)
as ir esu girdejus, akd geriausia, net ta pacia val. gerti

as ir esu tai girdejus, bet internete radau ginekologes komentara, kad "vartojimo lapelyje parasyta isgerti kasdien 21diena, darant 7 dienu pertrauka, neminimas tas pats paros laikas". Tai ir susimaisiau bsiki blush2.gif
Vadinasi, galiu megautis visais malonumais, aciu ax.gif
Atsakyti
Kuo labiau gilinuosi į kontraceptinių tablečių vartojimo būdą, tuo didesnis kosmosas man atrodo. Vartoju Lindynette 20 ir informaciniame lapelyje parašyta, kad pamiršus išgerti tabletę per 12 valandų, reikia ją išmesti, o kitą gerti įprastu laiku. Ir tada seka sakinys, kurio nesuprantu "Jeigu tokiu atveju visos pakuotės tabletės suvartojamos prieš 7 dienų pertrauką, tai naujos pakuotės tabletes reikia pradėti gerti be pertraukos". Paaiškinkite man, kaip įmanoma tabletes suvartot anksčiau laiko? Tarkim pamiršti išgert 20 dienos tabletę, tai ją išmeti, o sekančią tabletę geri kitą (21) dieną įprastu laiku. Juk gaunas, kad baigei gert kaip ir priklauso - 21 dieną, ir tada seka ta 7 dienų pertrauka. Tai kaip ten galima baigt gert anksčiau? blink.gif g.gif
Atsakyti
Taip reikia gerti ta pacia valanda, bet saugotis per 7 dienu pertrauka tai tikrai nereikia, bent jau as vartoju Belara tai tikrai jokiu ten sunkumu nera viskas labai aiskiai isdestyta informacijos lapelyje:)
Atsakyti
as naudoju Mercilon kontraceptines ir tikrai esu patenkinta PMS negausios ir neskausminos ir tikrai sunkumu nesukelia
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noreciau supermamyciu patarimu..wink.gif kokias apsaugos priemones patartumet naudot jaunai porai,kuri susitinka tik karta per menesi;)? prezervatyvais kazkaip labai nepasitikiu, o ir mylimajam jie baisiai nepatinka..ir tableciu kazkaip nenoriu gert budama dar tik 20ies metuku g.gif ..laukiam patarimu:)
Atsakyti