Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

QUOTE(alinuksss @ 2009 01 25, 00:48)
nera niekur skubeti nesu persenusi patikek manim ,man 26 metai auginu 6 metu sunu esu vedusi 7 metus, nuo 15 pradejau draugauti su savo vyru, tai patikek tikrai nera kur skubeti,  o kai isirasysi KT tai ir vyru nebereiks, nes praeina noras myletis, va as jau geriu  5 metus, ir jau siandien paskutine piliule isgersiu, nes visiskai, nebenoriu nei savo vyro nei sekso, sunku pripazinti , bet taip yra nuo tu  KT,  verysad.gif noriu susigrazinti, buvusius jausmus paziuresim ar man pavyks ax.gif

swoon.gif tai jau tikrai, kad geriau nereikia skubėti ;}} ačiū už tokia info, tikrai dar nebuvau girdėjus, kad kt slopina nora mylėtis ;o ir linkiu, kad pavyktu susigražinti tuos jausmus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginatrytia: 25 sausio 2009 - 13:27
QUOTE(Ginatrytia @ 2009 01 25, 14:24)
tikrai dar nebuvau girdėjus, kad kt slopina nora mylėtis ;o

nevisoms wink.gif

O siaip jau geriau kontraceptikai negu neplanuotas nestumas tokiam amziuj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 25 sausio 2009 - 17:41
QUOTE(garbane @ 2009 01 25, 18:39)
nevisoms wink.gif

O siaip jau geriau kontraceptikai negu neplanuotas nestumas tokiam amziuj.

Kažkaip nesinori rizikuot ir sako sveikata ir vaikučių kurių visvien ateityje turėsiu tongue.gif Kaip prisikaičiau visokių baisybių tai jau geriau pagalvojau, kad kol kas užteks ir tų prezervatyvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginatrytia @ 2009 01 25, 21:32)
Kažkaip nesinori rizikuot ir sako sveikata ir vaikučių kurių visvien ateityje turėsiu  tongue.gif  Kaip prisikaičiau visokių baisybių tai jau geriau pagalvojau, kad kol kas užteks ir tų prezervatyvų  4u.gif

Prezervatyvai pasirinkimas geras, bet norint garantuotos apsaugos patarciau pasidometi ir papildomomis priemonemis - zvakutemis ir panasiai mirksiukas.gif Kad netektu postinoro gert, kuris yra kur pavojingesnis moters sveikatai nei kombinuotos kontraceptines tabletes.
O pas ginekologe vistiek apsilankyk mirksiukas.gif Reguliari patikra butina visoms lytiskai aktyvioms moterims ir merginoms. Juolab kad galesi pasikalbet apie minetasis antrines apsaugos priemones.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 01 25, 21:47)
Prezervatyvai pasirinkimas geras, bet norint garantuotos apsaugos patarciau pasidometi ir papildomomis priemonemis - zvakutemis ir panasiai  mirksiukas.gif Kad netektu postinoro gert, kuris yra kur pavojingesnis moters sveikatai nei kombinuotos kontraceptines tabletes.
O pas ginekologe vistiek apsilankyk  mirksiukas.gif Reguliari patikra butina visoms lytiskai aktyvioms moterims ir merginoms. Juolab kad galesi pasikalbet apie minetasis antrines apsaugos priemones.

Tai, kad aš nelabai žinau kur galima rasti gerą ginekologę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginatrytia @ 2009 01 25, 12:24)
swoon.gif tai jau tikrai, kad geriau nereikia skubėti ;}} ačiū už tokia info, tikrai dar nebuvau girdėjus, kad kt slopina nora mylėtis ;o ir linkiu, kad pavyktu susigražinti tuos jausmus  4u.gif  smile.gif

paskaityk temeles, NENORIU SEKSO ten rasi daug visokiu pamastymu
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif klausykit, man niekas neatsako g.gif baigus gert kontraceptines tabletes sekancia pokuote reik pradet po 7 dienu, tai jau 7-ta diena gert pirma tablete ar 8-ta diena? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. noriu jusu konsultacijos. rolleyes.gif man 30 m, nuvykus pas gydytoja ir pasakius, kad ruosiames su vyru susilaukti pirmagimio, ji man kazkodel israse kontraceptikus LOGEST. ir liepe gerti tris menesius. motyvuodama tuo, kad po triju menesiu, as greiciau pastosiu, nes atceit tokiam amziuj sunku moteriai pastoti ir t.t. blink.gif blink.gif . kazkur skaiciau, kad jie apsaugo dar nuo visokiu virusu ir uzdegimu,ar tai tiesa??? bet po sio didelio straipsnio, man tikrai praejo noras juos gerti blink.gif blink.gif
Atsakyti
tai tas apsigimimas buvo del to, kad ji budama nescia gere KT g.gif bent as taip manau...
Atsakyti
QUOTE(chili @ 2009 01 26, 16:00)
sveikos  rolleyes.gif  klausykit, man niekas neatsako  g.gif  baigus gert kontraceptines tabletes sekancia pokuote reik pradet po 7 dienu, tai jau 7-ta diena gert pirma tablete ar 8-ta diena?  g.gif

8 ta diena reikia gerti
Atsakyti
o pagaliau atsaket biggrin.gif aciu, nuraminot... nes jau buvau susimascius kad negerai geriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2009 01 26, 16:22)
Sveikos merginos. noriu jusu konsultacijos. rolleyes.gif man 30 m, nuvykus pas gydytoja ir pasakius, kad ruosiames su vyru susilaukti pirmagimio, ji man kazkodel israse kontraceptikus LOGEST. ir liepe gerti tris menesius. motyvuodama tuo, kad po triju menesiu, as greiciau pastosiu, nes atceit tokiam amziuj sunku moteriai pastoti ir t.t. blink.gif  blink.gif . kazkur skaiciau, kad jie apsaugo dar nuo visokiu virusu ir uzdegimu,ar tai tiesa??? bet po sio didelio straipsnio, man tikrai praejo noras juos gerti blink.gif  blink.gif

as tai negerciau is vis kaskur skaiciau kad reikia apie metus nieko negerti, jei nori sulaukti sveiko vaikelio. as tai tikrai negerciau, turi dar kur nors pasikonsultuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(chili @ 2009 01 26, 16:33)
o pagaliau atsaket biggrin.gif aciu, nuraminot... nes jau buvau susimascius kad negerai geriu  blush2.gif

o kokia diena tu visada baigi, as baigdavau sestadieni, o po savaites sekmadieni vel pradedavau ir taip visuomet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinuksss: 26 sausio 2009 - 17:36