Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

Ka galiu pasakyti apie kontraceptikus, na nuo vienu auga svoris, o nuo kitu atseit nea... bet iš tikro visos tokios priemones turi hormonu, o nuo ju auga svoris... žiūrint koks organizmas, jei linkes i storuma tai nieko nepadarysi, o jei ne, tai viskas ok. pvz as nuo (mercilon) tablečiu truputi buvau priaugusi svorio, o mano mama naudojo kažkokias kitokias ir atvirkščiai buvo, del to dabar pasirinkau spirale, ji daug geresne ir hormonu labai mažas kiekis patenka i krauja, ir daug pigiau išeina, nereikes kitu apsaugos priemoniu ir paketu... thumbup.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja spiralė įsidėt,.po nėštumo pradėjau gert kontraceptikus bet taip pykina,.negera vis,.norečiau spirales bet ginekologė sakė kad labai gausiai sergama tada g.gif
Atsakyti
na as vartojau jas ne ilga laika, tai man nieko nebuvo, o mano drauges nesiskunde kad skaudetu krutines, nebent tik padidejo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 17, 13:29)
Zinoma gali, juos galima mest ir nebaigus kurso  smile.gif Po keliu dienu prasides kraujavimas. Ju metimas jokiu pasekmiu netures, nebent jei gerei del spogiuku ar pan, tai jie gali vel atsirast.. Jei krutine juos geriant padidejo, tai metus sumazes ir siokios tokios smulkmenos  smile.gif  smile.gif

ar krutine padideja nuo kontraceptiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuoja @ 2008 10 10, 15:30)
ar krutine padideja nuo kontraceptiku g.gif

netiki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2008 10 07, 19:59)
O kiek kainuoja spiralė  įsidėt,.po nėštumo pradėjau gert kontraceptikus bet taip pykina,.negera vis,.norečiau spirales bet ginekologė sakė kad labai gausiai sergama tada  g.gif

as uz spirale mokejau 100 lt., bet sako kad pabrange yra, o uz jos idejima 30 lt. sumokejau. Ramu dabar ax.gif O mmm dar nebuvo, nes maitinu leliuka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte811: 15 spalio 2008 - 09:16
Man israse L20 ir patare gerti vakarais pries einant miegoti. Tarkim man mmm prasides ryte, tai kada pradeti gerti tas KT? Ar galima laukti iki vakaro? O jei pirma isgersiu ryte, tai ir visada reikes gerti tuo paciu metu?
Atsakyti
Man išrašė Yarina, vieni iš naujesnių.Pirmus du mėn. žiauriai skaudėjo galvą, bet dabar jau lyg ir tvarkoj viskas (vartoju ~1m.) Jų privalumas, kad veikia iš kart , t.y. nuo pirmos tabletės, o ne kaip kitos, kai dar pirmus mėn. reikalinga papildoma apsauga doh.gif O vat dėl spiralės, tai sakė, kad po cezario nededa. g.gif Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 11 04, 23:33)
Man išrašė Yarina, vieni iš naujesnių.Pirmus du mėn. žiauriai skaudėjo galvą, bet dabar jau lyg ir tvarkoj viskas (vartoju ~1m.) Jų privalumas, kad veikia iš kart , t.y. nuo pirmos tabletės, o ne kaip kitos, kai dar pirmus mėn. reikalinga papildoma apsauga doh.gif  O vat dėl spiralės, tai sakė, kad po cezario nededa. g.gif Ar tikrai?

Lindynettei irgi reikia papildomos apsaugos per pirmus menesius?? g.gif
Atsakyti
labutis,
gal kuri naudojat YAZ kt?
Prisiskaiciau, kad laaabai jau geros tos piliules g.gif svarbiausia man, kad nebuna PMS nemalonumu. Jokiu dar kt neesu vartojusi.
Atsakyti
as esu labai kuda tai jei pradesiu gerti kontraceptines tabletes gal bent kelis kg priaugsiu? man 17 su trupuciu metu. ir jei as tas 21 diena geriu tas tabletes tai betkuria is 21 dienos galiu myletis be apsaugos? ar jei pradeciau gerti gruodziuo 1 diena tai nuo sausio 1 jau galiu myletis be apsaugu? nu nesuprantu kad ir kiek tas instrukcijas skaityciau... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jusiukai @ 2008 10 07, 19:59)
O kiek kainuoja spiralė  įsidėt,.po nėštumo pradėjau gert kontraceptikus bet taip pykina,.negera vis,.norečiau spirales bet ginekologė sakė kad labai gausiai sergama tada  g.gif

labas,as jau 5 metus nesioju spirale ,laikas jau butu imti lauk ja ,bet vis neprisiruosiu nueiti pas gydytoja,tai nepasakyciau ,kad labai gausios menesines ,viskas normalei man atrodo smile.gifo idejimas nieko nekainavo poliklinikoj dejaus tada,dabar nezinau kaip yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 13 lapkričio 2008 - 19:12