Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

Turiu klausimeli merginos smile.gif Pradejau naudoti kontraceptini pleistra ir jau klijavau tris pleistriukus. Antradieni nusiklijavau trecia pleistra ir siandien t.y ketvirtadieni atsirado tepliojimas, didelis taskas kraujo. Ar tai skaitosi kad as susirgau? g.gif Ar jos gali buti tokios negasuios ar jos tokios ir visada bus?

Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Mergaites, kaip manot ar nieko tokio, pamirsau kad jau isgeriau tabletele ir dar viena neapsiziurejus kitos dienos isgeriau...nu treciadieni isgeriau jau ir ketvirtadienio doze ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sima2005 @ 2008 06 19, 12:35)
Turiu klausimeli merginos  smile.gif  Pradejau naudoti kontraceptini pleistra ir jau klijavau tris pleistriukus. Antradieni nusiklijavau trecia pleistra ir siandien t.y ketvirtadieni atsirado tepliojimas, didelis taskas kraujo. Ar tai skaitosi kad as susirgau?  g.gif Ar jos gali buti tokios negasuios ar jos tokios ir visada bus?

Aciu uz atsakyma

gali buti, o gal tiesiog prasidejo tepliojimu, gal paskiau daugiau susirgai?

QUOTE(damila @ 2008 06 25, 19:27)
Mergaites, kaip manot ar nieko tokio, pamirsau kad jau isgeriau tabletele ir dar viena neapsiziurejus kitos dienos isgeriau...nu treciadieni isgeriau jau ir ketvirtadienio doze ax.gif

nu nieko nebus smile.gif Tiesiog anksciau baigsi tabletes gert, tai ir menesines anksciau prasides.
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimeli, vartojau kontraceptikus kelis metus, dabar noriu nutraukti ju vartojima, pabaigiau tvarkingai kursa, ar galiu ju nebegerti?Ar gali buti kazkokiso pasekmes nutraukus vartojima?
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2008 07 12, 11:57)
Sveiki, turiu klausimeli, vartojau kontraceptikus kelis metus, dabar noriu nutraukti ju vartojima, pabaigiau tvarkingai kursa, ar galiu ju nebegerti?Ar gali buti kazkokiso pasekmes nutraukus vartojima?

Zinoma gali, juos galima mest ir nebaigus kurso smile.gif Po keliu dienu prasides kraujavimas. Ju metimas jokiu pasekmiu netures, nebent jei gerei del spogiuku ar pan, tai jie gali vel atsirast.. Jei krutine juos geriant padidejo, tai metus sumazes ir siokios tokios smulkmenos smile.gif smile.gif

Atsakyti
As irgi noreciau paklausti. Siuo metu vartoju kontraceptikus Logest. Viskas gerai, man jie tinka. Taciau, jei planuoju pastoti, ar tureciau is anksto nutraukti juos ir kazkaip kitaip saugotis nuo pastojimo, nes teko girdeti, kad po kontraceptiku vartojimo geriau truputi palaukt, '' isvalyti'' organizma ir tada bandyti pastoti.
Atsakyti
QUOTE(bituteanna @ 2008 07 25, 10:15)
As irgi noreciau paklausti. Siuo metu vartoju kontraceptikus Logest. Viskas gerai, man jie tinka. Taciau, jei planuoju pastoti, ar tureciau is anksto nutraukti juos ir kazkaip kitaip saugotis nuo pastojimo, nes teko girdeti, kad po kontraceptiku vartojimo geriau truputi palaukt, '' isvalyti'' organizma ir tada bandyti pastoti.

as manau kad galetum truputi palaukti kol viskas isivalys,bet patarciau nueit pas ginekologe,ji aiskiau viska isdestys mirksiukas.gif as ir vartojau logest ir nutraukiau bet nedelto kad planuociau pastot,o delto kad girdejau kad jie gadina skrandi kepenis ir pan.(truputi delto isigandau)
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 07 26, 21:31)
as manau kad galetum truputi palaukti kol viskas isivalys,bet patarciau nueit pas ginekologe,ji aiskiau viska isdestys mirksiukas.gif as ir vartojau logest ir nutraukiau bet nedelto kad planuociau pastot,o delto kad girdejau kad jie gadina skrandi kepenis ir pan.(truputi delto isigandau)

Coliuke, o tu pasirinkai kitus kontracept. del salutinio Logest poveikio? Bet manau, kad visi kontr. siek tiek ka nors gadina, kaip ir visi kiti vaistai: kepenis ar t.t. Nors nemanau, kad didesne zala daro nei kiti .. O mano gydytoja tik uz juos... ;- )
Atsakyti
QUOTE(bituteanna @ 2008 08 19, 12:38)
Coliuke, o tu pasirinkai kitus kontracept. del salutinio Logest poveikio? Bet manau, kad visi kontr. siek tiek ka nors gadina, kaip ir visi kiti vaistai: kepenis ar t.t. Nors nemanau, kad didesne zala daro nei kiti .. O mano gydytoja tik uz juos... ;- )

ne,as jokio poveikio nejauciau,nes tai pirmieji kuriuos vartoju nuo apsisaugojimo,bet suabejojau ne del apsaugos o del to kad jos visdelto yra tabletes,ir kai mano draugo kuma pasake kad iki siol turi problemu del tu tableciu o vartojo tikrai ne metus o daug daugiau,tai man patare geriau nueit pas ginekologe ir pasikonsultuot,nes kas tinka vienam nebutinai tinka kitam
Atsakyti
Merginos, norėčiau pasiteirauti, ar nebus labai blogai, jei paankstinčiau KT vartojimą apie pusantros valandos? Visad gerdavau reguliariai tačiau truputį keičiasi dienotvarkė doh.gif O laukti, kol pabaigsiu visą pakuotę negaliu, nes dar net neįpusėjau doh.gif Jei tai turi įtakos, tai naudoju Lyndenette 20 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 29 rugpjūčio 2008 - 20:51
QUOTE(witchcraft @ 2008 08 29, 19:47)
Merginos, norėčiau pasiteirauti, ar nebus labai blogai, jei  paankstinčiau KT vartojimą apie pusantros valandos? Visad gerdavau reguliariai tačiau truputį keičiasi dienotvarkė  doh.gif O laukti, kol pabaigsiu visą pakuotę negaliu, nes dar net neįpusėjau  doh.gif Jei tai turi įtakos, tai naudoju Lyndenette 20  unsure.gif

tikrai nieko tokio, apsisaugojimas toks pat garantuotas kaip anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios geriausios apsisaugojimo priemones daznai sergant pienlige? Visur raso, kad KT tokiu atveju netinka. Po pirmo vaiko turejau spirale. Po jos idejimo praejus porai men. buvo susiformaves pulinys. Tad dabar bijau detis. Veliau apie 9 metus naudojau KT (Cilest). Dabar nebezinau, ka rinktis mano atveju g.gif
Atsakyti