Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

gal wisgi nueik pas ginekologe.cia ne seip nuo galwos skausmo taletes smile.gif
Atsakyti
Lindynette thumbup.gif
Atsakyti
Aš pradėjau naudoti kont.žiedą- pasirinkau jį vien dėl to, kad nepamirši išgerti, kaip tabletės mirksiukas.gif ir aplenkiamos kepenys ir virškinimo sistema (nereikia išgerti, kaip tablečių)- visgi didelis privalumas prieš tabletes; na, esu labai labai patenkinta, nes žiedas visai nejuntamas, labai paprastas įdėti/ išimti ir jokio šalutinio poveikio thumbup.gif Prieš pusmetį naudojau pleistrą, tai negražiai išbėrė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 05 04, 15:12)
Aš pradėjau naudoti kont.žiedą- pasirinkau jį vien dėl to, kad nepamirši išgerti, kaip tabletės mirksiukas.gif ir aplenkiamos kepenys ir virškinimo sistema (nereikia išgerti, kaip tablečių)- visgi didelis privalumas prieš tabletes; na, esu labai labai patenkinta, nes žiedas visai nejuntamas, labai paprastas įdėti/ išimti ir jokio šalutinio poveikio thumbup.gif  Prieš pusmetį naudojau pleistrą, tai negražiai išbėrė doh.gif

O tas ziedas negali iskristi ir ar jis lengvai isideda,o pleistra viena menesi panaudojus mane taip pat isbere.
Atsakyti
O man tiko pleistras, tai ji ir vartoju rolleyes.gif Tariausi del jo su ginekologe. Labai patogu. Su tabletemis man sunku butu, neisgerciau laiku doh.gif
Atsakyti
Kiek girdejau kad jei nuo KT yra salutnis poveikis pvz.galvos skausmai,ar dar kas nors tai KT visada gali nutraukti jas vartoti, o injekcija isileidi ir 3men ar galva skauda ar dar kas nors tu jau jos negalesi nutraukti o turesi laukti 3 men kol nustos veikti. unsure.gif ta prasme injekcijos is orgganizmo neistrauksi..
Atsakyti
na as ir noreciau pasidalint nuomone savo, ax.gif apie metus vartojau kontr,tabletes,tai buvo visko,pamirsdavau isgert,sirgimas pasidare nevisai normalus,svorio negalejau kontroliuot,paskui kaskaip organizmas gal priprato ir visai nieko buvo g.gif 4u.gif bet uzmaciau pleistrus evra,na ir susigundziau, ax.gif buvau viskiu istoriju girdejus,kad negerai baigesi ir pan,nu bet taip ir buvo g.gif pirma visa men tepe atrode kad vis nesibaigia TAI paskui pasikaiciau instrukcija,kad tai normalu ir truputi nurimau. db vartoju jas irgi metai ir tikrai jauciu geresni jausma nei su tabletem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elja @ 2008 05 06, 13:00)
O tas ziedas negali iskristi ir ar jis lengvai isideda,o pleistra viena menesi panaudojus mane taip pat isbere.

Labai paprasta įsidėti, iškristi neiškrenta (jei teisingai ir giliau įdėtas), žodžiu- jokių bėdų thumbup.gif
Atsakyti
Ginekologė pasakė, kad kol maitinu krūtimi apsisaugoti galiu tik naudojant prezervatyvus, arba įsidėjus spiralę. Tiesą sakant tai man abu būdai nėra priimtini g.gif gal kas žinot kitą apsisaugojimo priemonę blush2.gif ?
Atsakyti
as tai daugiau niekada negersiu kontr.tableciu mad.gif
geriau jas 3,5 metu, tai dabar ant kiausidziu kazko priauge ir del to
nevyksta ovuliacija!!! negaliu pastot jau puse metu... cray.gif
Atsakyti
Turiu klausima... Ar galiu keisti kontr.tabletes? Geriau Harmonet, dariau pertrauka, po to vel pradejau harmonet, bet kadangi nenustojo tepti, tai gydytoja israse stipresnes Lindinet, nors ir nustojo tepti, bet man pas jas per didelis hormonu kiekis, ar galiu grizti prie Harmonet?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 06 12, 10:12)
Turiu klausima... Ar galiu keisti kontr.tabletes? Geriau Harmonet, dariau pertrauka, po to vel pradejau harmonet, bet kadangi nenustojo tepti, tai gydytoja israse stipresnes Lindinet, nors ir nustojo tepti, bet man pas jas per didelis hormonu kiekis, ar galiu grizti prie Harmonet?

Manau reiketu pasitarti su gydytoja ir rasti abiem tinkama sprendima. Gal pasiulis tau dar ka nors kitka, kad ir neteptu, bet ir hormonu kiekis butu tau tinkamas. Nes kontraceptikai ne zaidimas, ziurek neprisizaisk su savavaliskais sprendimais. mirksiukas.gif
Atsakyti