Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

QUOTE(studente86 @ 2008 03 17, 17:07)
o gal bandet kas nors injekcija leistis?? man siandien ginekologas pasiule. sake bus veiksimngas 3 menesius, nebus tuo metu menesiniu, ir jokiu galvos skausmu ar pan. nes man nuo tableciu buvo padazneje galvos skausmai... gal esat jau aks nors injekciaj bandziusios? noreciau isgirsti kokiu atsiliepimu  rolleyes.gif

turiu dvi pažįstamas iš universiteto, tai vienai nuo injekcijų baisingai išbėrė, kitai šiaip saivjauta baisi buvo, sakė, daugiau niekad nenaudos.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 04 08, 14:59)
turiu dvi pažįstamas iš universiteto, tai vienai nuo injekcijų baisingai išbėrė, kitai šiaip saivjauta baisi buvo, sakė, daugiau niekad nenaudos.

net nežinojau kad ir toks dalykas yr g.gif o kaip veikia? g.gif
Atsakyti
Na o as irgi siek tiek zalia tuose kontroceptikuose blush2.gif ,bet naudoju ir dabar toks dalykas atsitiko siandien turejau isgerti uzmirsau dabar tik atsiminiau(pirma diena po menesiniu)aisku ju ir neturiu nusipirkusi,tai kaip galima ryt pradeti gerti? blush2.gif Geda klausti bet tokia dabar pas mane dilema ka man daryti?
Atsakyti
Kaip manot, ar gali nuo KT skaudeti skrandi? Geriu jeanine, jau trecia kursa, bet per mmm savaite, kai negeriau irgi daugiau maziau vis tiek jutau maudima... nors gal cia ne skrandis, net nezinau.

Gal kuri su kuo nors panasaus susiduret? Help
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invazija: 14 balandžio 2008 - 11:00
Gal kas kada gere ar geria Mirelle?
Atsakyti
Man jau ilgiau kaip metus buvo sutrikęs mėnesinių ciklas. Bjauriai taip. Visiškai neprognozuojamai. Pagaliau prisiruošiau pas ginekologą, apžiūrėjo, tepinėlį paėmė - viskas ok. Endokrinologas (nors ir nelabai atidžiai į mano problemą pažiūrėjo) - irgis ok. Ginekologė išrašė kontraceptikų "Femoden".

Šiaip esu koncervų koncervas ir nemėgstu vaistų. Ir į kontraceptikus labai įtariai žiūrėjau. Dar prisiskaičiau, kad vieniems svoris auga, kitiems makšties gleivinė išsausėja, potraukis dingsta ir t.t., ir pan. Vartoju jau trečią kursą, tad galiu po truputį daryti išvadas bent jau tiek, kad man "Femoden" visai tiko thumbup.gif Nežinau, kaip čia bus su ciklu, bet svoris net nukrito pora kg (truputį apetitas pablogėjo), nieks niekur neišsausėjo ir nedingo. Be to, - nebekankina baubai skausmai per mėnesines. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 15 balandžio 2008 - 12:48
Ka galit pasakyti apie regulona? g.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kokios blush2.gif kontraceptinės yra geriausios? blush2.gif Ačiū
Atsakyti
Tai labai individualu, man buvo labai geros Yasminelle
Atsakyti
Vienoms geresnes vienos, kitom - kitos. As vartoju Belara ir man tinka.
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 04 16, 19:02)
Tai labai individualu, man buvo labai geros Yasminelle

man irgi, nors ir ne is pradziu, bet tiko ir patiko smile.gif
o siaip sitam skyrely juk gali pasiskaitinet wink.gif
yra temu apie pacias ivairiausias kontraceptines priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monasoviene @ 2008 04 16, 08:56)
Ka galit pasakyti apie regulona? g.gif

As cia skaitineju jūsų pasisakimus,man po gimdimo jau 6men.,nebemaitinu,sakau reiktu kokiu kontraceptiku pradeti naudoti,bet net neįsivaizduoju kokius,pas ginekologe tikrai neprisiruosiu,gal ką pararsite?
Atsakyti