QUOTE(micietta @ 2008 02 24, 01:47)
sito geriau ne
Gelyte, pabandyk krema kontraceptini,.
Kt tik gerti negali ar isvis vartot? Nes jei tik gerti ( del skrandzio) siulyciau pleistra arba zieda. Del kontracepcijos pakalbek su savo ginekologe.
Tiek KT, tiek kontr. pleistas ir KŽ yra tie patys hormonai, tik skirtingais būdais patenkantys į organizmą. Tiesiog nenoriu rizikuoti savo sveikata ar būsimu vaisingumu, be to, nuo hormonų man pasireiškia šalutiniai poveikiai - nuotaikų svyravimai, noras mylėtis dingsta. Esu vartojusi KT ir KŽ, daugiau nebenoriu, be to, mano kraujagyslės silpnos, todėl dar labiau padidėtų rizika susirgti kokiom ligom anksčiau laiko
Pabandėm pharmatex tabletes - labai graužia, liko tik patentex ovulės, vieną kartą jau bandėm - lyg ir nieko, jaučiasi šioks toks šildymas ir išbėga nemažai po visko, bet tokius šalutinius reiškinius dar pakentėti galima. Tai taip ir saugausi - NLA su patentex, nors visai saugi nesijaučiu
Per pati ciklo vidurį, t.y. vaisingiausias dienas, nesiryžčiau apskritai mylėtis
O spiralių vartoti irgi negaliu - nesu gimdžiusi.
Su ginekologe kalbėjau (ji giminaitė, todėl esu linkus ja pasitikėti, kad neįkiš kokio reklaminio šlamšto) - išvada - moteriai nekenkia tik prezervatyvas, o draugui su juo neišeina pabaigti
O kaip su tuo kremu, mačiau pirkti pharmatex kremo, bet nebandžiau?