Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 22, 16:26)
Gal galit patart, ką vartoti, kai KT negaliu gerti, o prezervatyvai draugui netinka  g.gif

turbut spirale arba nutraukta lytini akta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 22, 16:26)
Gal galit patart, ką vartoti, kai KT negaliu gerti, o prezervatyvai draugui netinka  g.gif

Gal keisti draugą g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 02 22, 21:55)
turbut spirale arba nutraukta lytini akta  g.gif

sito geriau ne
Gelyte, pabandyk krema kontraceptini,.
Kt tik gerti negali ar isvis vartot? Nes jei tik gerti ( del skrandzio) siulyciau pleistra arba zieda. Del kontracepcijos pakalbek su savo ginekologe.
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 02 24, 01:47)
sito geriau ne
Gelyte, pabandyk krema kontraceptini,.
Kt tik gerti negali ar isvis vartot? Nes jei tik gerti ( del skrandzio) siulyciau pleistra arba zieda. Del kontracepcijos pakalbek su savo ginekologe.

Tiek KT, tiek kontr. pleistas ir KŽ yra tie patys hormonai, tik skirtingais būdais patenkantys į organizmą. Tiesiog nenoriu rizikuoti savo sveikata ar būsimu vaisingumu, be to, nuo hormonų man pasireiškia šalutiniai poveikiai - nuotaikų svyravimai, noras mylėtis dingsta. Esu vartojusi KT ir KŽ, daugiau nebenoriu, be to, mano kraujagyslės silpnos, todėl dar labiau padidėtų rizika susirgti kokiom ligom anksčiau laiko schmoll.gif
Pabandėm pharmatex tabletes - labai graužia, liko tik patentex ovulės, vieną kartą jau bandėm - lyg ir nieko, jaučiasi šioks toks šildymas ir išbėga nemažai po visko, bet tokius šalutinius reiškinius dar pakentėti galima. Tai taip ir saugausi - NLA su patentex, nors visai saugi nesijaučiu g.gif
Per pati ciklo vidurį, t.y. vaisingiausias dienas, nesiryžčiau apskritai mylėtis ax.gif
O spiralių vartoti irgi negaliu - nesu gimdžiusi.
Su ginekologe kalbėjau (ji giminaitė, todėl esu linkus ja pasitikėti, kad neįkiš kokio reklaminio šlamšto) - išvada - moteriai nekenkia tik prezervatyvas, o draugui su juo neišeina pabaigti doh.gif
O kaip su tuo kremu, mačiau pirkti pharmatex kremo, bet nebandžiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 25 vasario 2008 - 09:36
QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 25, 10:31)
Tiek KT, tiek kontr. pleistas ir KŽ yra tie patys hormonai, tik skirtingais būdais patenkantys į organizmą. Tiesiog nenoriu rizikuoti savo sveikata ar būsimu vaisingumu, be to, nuo hormonų man pasireiškia šalutiniai poveikiai - nuotaikų svyravimai, noras mylėtis dingsta. Esu vartojusi KT ir KŽ, daugiau nebenoriu, be to, mano kraujagyslės silpnos, todėl dar labiau padidėtų rizika susirgti kokiom ligom anksčiau laiko  schmoll.gif
Pabandėm pharmatex tabletes - labai graužia, liko tik patentex ovulės, vieną kartą jau bandėm - lyg ir nieko, jaučiasi šioks toks šildymas ir išbėga nemažai po visko, bet tokius šalutinius reiškinius dar pakentėti galima. Tai taip ir saugausi - NLA su patentex, nors visai saugi nesijaučiu  g.gif
Per pati ciklo vidurį, t.y. vaisingiausias dienas, nesiryžčiau apskritai mylėtis  ax.gif
O spiralių vartoti irgi negaliu - nesu gimdžiusi.
Su ginekologe kalbėjau (ji giminaitė, todėl esu linkus ja pasitikėti, kad neįkiš kokio reklaminio šlamšto) - išvada - moteriai nekenkia tik prezervatyvas, o draugui su juo neišeina pabaigti  doh.gif
O kaip su tuo kremu, mačiau pirkti pharmatex kremo, bet nebandžiau?

Pharmatex ir kremas, ir tabletes, labai grauzia... blush2.gif Patentex geriau! mirksiukas.gif As Patentex'u pora metu saugojaus, kol pradejau KT gerti! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 25, 11:53)
Pharmatex ir kremas, ir tabletes, labai grauzia... blush2.gif  Patentex geriau! mirksiukas.gif  As Patentex'u pora metu saugojaus, kol pradejau KT gerti! unsure.gif

Ačiū, kad patirtim dalinies smile.gif kaip supratau, neplanuotų vaikučių vartojant Patentex nebuvo? ax.gif
Dar norėjau Pharmatex kempinėles pabandyti, bet paanalizavus visų Pharmatex siūlomų priemonių sudėtį, ji iš esmės tokia pat, o kempinėlės be visa ko dar ir didelės, nežinau, ar patogu būtų ir ar jos ten būdamos 24 h visai manęs neiškraužtų blink.gif biggrin.gif
Patentex siūlo tik žvakutes, nepasakyčiau, kad jos graužtų, bet dėl patikimumo klausimas didelis. Naršau po internetą ir visur taip skirtingai rašo. Pvz. Nyderlanduose jomis net neprekiauja, nes laikomos nepatikima kontracepcija blink.gif bet jos kaip ir paskutinis išsigelbėjimas mano situacijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 25 vasario 2008 - 12:13
QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 25, 13:12)
Ačiū, kad patirtim dalinies smile.gif kaip supratau, neplanuotų vaikučių vartojant Patentex nebuvo?  ax.gif
Dar norėjau Pharmatex kempinėles pabandyti, bet paanalizavus visų Pharmatex siūlomų priemonių sudėtį, ji iš esmės tokia pat, o kempinėlės be visa ko dar ir didelės, nežinau, ar patogu būtų ir ar jos ten būdamos 24 h visai manęs neiškraužtų  blink.gif  biggrin.gif
Patentex siūlo tik žvakutes, nepasakyčiau, kad jos graužtų, bet dėl patikimumo klausimas didelis. Naršau po internetą ir visur taip skirtingai rašo. Pvz. Nyderlanduose jomis net neprekiauja, nes laikomos nepatikima kontracepcija  blink.gif bet jos kaip ir paskutinis išsigelbėjimas mano situacijoje.

Nu per ta laika kiek naudojau, rezultatas nenuvyle - apsaugojo! thumbup.gif
Kempinelem ir as buvau susigundzius, bet manau jas apsimoka pirkti, jei santikiauji tik savaitgaliais, kad visa para veiktu, o siaip brangokai iseina... ax.gif
Atsakyti
As vartoju Diana35, jokiu salutiniu poveikiu nejauciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 25, 23:50)
Nu per ta laika kiek naudojau, rezultatas nenuvyle - apsaugojo! thumbup.gif
Kempinelem ir as buvau susigundzius, bet manau jas apsimoka pirkti, jei santikiauji tik savaitgaliais, kad visa para veiktu, o siaip brangokai iseina... ax.gif

Na, pas mane būtent taip ir išeina - savaitgaliais ax.gif reiks gal pabandyt, bet manau, kad grauš, jei jau Pharmatex tabletės graužė, nes sudėtis ta pati ant pakuotės parašyta, tik kažkurios medžiagos gerokai daugiau kempinėlėse, turbūt dėl to jos ir veikia parą. Dėl kainų tai jau kažkaip net nebežiūriu, kiek kainuoja, kad tik tiktų apskritai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2008 02 26, 10:17)
Na, pas mane būtent taip ir išeina - savaitgaliais  ax.gif reiks gal pabandyt, bet manau, kad grauš, jei jau Pharmatex tabletės graužė, nes sudėtis ta pati ant pakuotės parašyta, tik kažkurios medžiagos gerokai daugiau kempinėlėse, turbūt dėl to jos ir veikia parą. Dėl kainų tai jau kažkaip net nebežiūriu, kiek kainuoja, kad tik tiktų apskritai  doh.gif

Tada surizikuok, pabandyk mirksiukas.gif - o gal tiks! drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal bandet kas nors injekcija leistis?? man siandien ginekologas pasiule. sake bus veiksimngas 3 menesius, nebus tuo metu menesiniu, ir jokiu galvos skausmu ar pan. nes man nuo tableciu buvo padazneje galvos skausmai... gal esat jau aks nors injekciaj bandziusios? noreciau isgirsti kokiu atsiliepimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 02 22, 23:55)
turbut spirale arba nutraukta lytini akta  g.gif

tik ne antra varl;/
Atsakyti