Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

Sweikos!

Iskilo toks klausimas, neduodantis ramybes.. doh.gif vakar kontraceptine tablete isgeriau 1 val dienos, o siandien tik 23val.. tai susidaro didelis laiko tarpas.. ar tai nieko blogo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievikee @ 2008 02 13, 20:29)
Sweikos!

Iskilo toks klausimas, neduodantis ramybes..  doh.gif  vakar kontraceptine tablete isgeriau 1 val dienos, o siandien tik 23val.. tai susidaro didelis laiko tarpas..  ar tai nieko blogo?  4u.gif

Na neturetu nieko but, nes nebuvo tarp gerimu didesnes negu 36 val. pertraukos mirksiukas.gif - kaip instrukcijoje nurodyta. Bet geriau taip neveluok, uzsistatyk koki priminima 4u.gif Isvis, kazkaip keistu metu geri, 13val. g.gif , tokiu lengva pamirst, geriau ryte ar vakare.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 02 14, 23:01)
Na neturetu nieko but, nes nebuvo tarp gerimu didesnes negu 36 val. pertraukos  mirksiukas.gif - kaip instrukcijoje nurodyta. Bet geriau taip neveluok, uzsistatyk koki priminima  4u.gif Isvis, kazkaip keistu metu geri, 13val.  g.gif , tokiu lengva pamirst, geriau ryte ar vakare.

Kad as tokiu metu mazdaug keliuosi tai ir geriu mazdaug panasiu laiku plius minus pora val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2008 01 24, 01:28)
o as naudoju yarina uz 42 litus. nejauciu jokiu salutiniu poveikiu, na gal kiek gleivine pasausejo, bet nezina ar nuo ju cia. apie jas sakoma, kad svori nuo ju neauga, nes nuo ju nesikaupia vanduo lastelese. smile.gif

As taip pat siuo metu naudoju YARINA.
Atsakyti
Esu isbandziusi ir pleistra, ir zvakutes, ir tabletes! ax.gif
Pleistras nepatiko, zvakutes dar galima pakest is bedos, bet apsistojau prie tableciu "Yasminelle". Minusai - sausumas ir sumazejes noras myletis. doh.gif Pliusai - sutrumpejo tos dienos nuo 7 iki 4, beveik visiskai dingo skausmai ju metu (anksciau kaip kazkuri cia rase irgi net alpdavau is skausmo), galiu reguliuot cikla, jei labai del kazko reikia! thumbup.gif
Kol kas esu patenkinta! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o kas nors vartojate Noriday?
Atsakyti
gydytoja pasiūlė MARVELON. Ar yra vartojusių šį vaistą? Kokie šalutiniai poveikiai?
Atsakyti
as naudojau kontraceptikus 3 metus, viskas lyg ir normaliai buvo menesines 3 -4 dienas tesdavosi, budavo neskausmingos. bet po kiek laiko pradejau jausti kad pamazu dingsta noras myletis ,visada jausdavaus pavargusi,labai daug pradeju valgyti.meciau gerti nes galvoju ir apie nestuma planuoju vaikeli po kokiu metu ar pusantru,nes nustojus gerti kontraceptines dar koki puse metu negalima pastoti.tai dabar jauciuosi simta kartu geriau visai kitas zmogus jauciuosi energingesne showoff.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(linceg @ 2008 02 17, 14:28)
gydytoja pasiūlė MARVELON. Ar yra vartojusių šį vaistą? Kokie šalutiniai poveikiai?

Marveloną paprastai skiria, kai reikia sutvarkyti ciklą, t.y. neilgam. Na, 1-3 mėnesiams.
Jos yra vienos iš pirmųjų kontraceptikų, labai stiprios, nes didelė hormonų koncentracija. Tokia ir reikalinga SUTVARKYMUI.

Paprastai po to, kai susireguliuoja, vietoj MARVELONO skiria 3 kartos tabletes su mažai hormonų.

Šalutinių poveikių labai daug, bet gydytojas geriau žino, nepatariu NEKLAUSYTI.
Jei manai, kad nedarysi,nevartosi - geriau pakeisk gydytoją. Dabar juk lengva. Išsirink jauną, gudrų, kalbų - kad plepėti mėgtų ir paaiškintų viską.

Atsakyti
ačiū už informaciją, tik man Marvelon skyrė visam pusmečiui, o prieš tai turėjau spiralę, na ir aiškinti nelabai ką paaiškino, tik sakė, kad tai vieni iš efektyviausių kontraceptikų, baigiu gerti pirmą pakuotę, tai jausmas kaip per mėnesines: skauda krūtis, nugarą, esu pikta. Net nežinau ar gerti kitą pakuotę ar keisti į kitas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linceg @ 2008 02 20, 15:24)
ačiū už informaciją, tik man Marvelon  skyrė visam pusmečiui, o prieš tai turėjau spiralę, na ir aiškinti nelabai ką paaiškino, tik sakė, kad tai vieni iš efektyviausių kontraceptikų, baigiu gerti pirmą pakuotę, tai jausmas kaip per mėnesines: skauda krūtis, nugarą, esu pikta. Net nežinau ar gerti kitą pakuotę ar keisti į kitas? verysad.gif

Pirmiausiai nueik ir pakalbėk.
Juk nėra blogai paklausti: girdėjau tai stiprūs kontraceptikai. Nuo jų jaučiuosi labai blogai: skauda kūną ir t.t. Ar tikrai man reikia gerti tokius stiprius? Gal galima kažką lengvesnio, be pašalinio poveikio?
Juk turi teisę žinoti.
Jei gydytojas nenorės aiškinti arba pakeisti kontraceptikų - pabandyk pakeisti gydytoją. blink.gif
Atsakyti
Gal galit patart, ką vartoti, kai KT negaliu gerti, o prezervatyvai draugui netinka g.gif
Atsakyti