Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

Merginos, truputėlį ne į temą, bet gal kas žinot ir galit padėti, ginekologė sakė, kad po metų vartojimo KT reikėtų daryti pertrauką. Bet kokio ilgio ta pertrauka turi būti ir nepklausiau. Metai ar mėnesiai? Gal kam sakė ir žinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 01 20, 23:23)
Merginos, truputėlį ne į temą, bet gal kas žinot ir galit padėti, ginekologė sakė, kad po metų vartojimo KT reikėtų daryti pertrauką. Bet kokio ilgio ta pertrauka turi būti ir nepklausiau. Metai ar mėnesiai? Gal kam sakė ir žinot? 4u.gif

Na toki dalyka is gydytojos pirmakart girdziu, siuolaikiniai KT yra tokie, kad juos galima gert be pertraukos iki tol, kol reikalinga apsauga. Netgi nerekomenduojama daryt pertrauku, jei KT gerai tinka, nes ir nutraukimas yra stresas organizmui, ir paskui vel emus gert KT jam tenka is naujo taikytis.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 01 21, 21:17)
Na toki dalyka is gydytojos pirmakart girdziu, siuolaikiniai KT yra tokie, kad juos galima gert be pertraukos iki tol, kol reikalinga apsauga. Netgi nerekomenduojama daryt pertrauku, jei KT gerai tinka, nes ir nutraukimas yra stresas organizmui, ir paskui vel emus gert KT jam tenka is naujo taikytis.

ir aš taip manau. kaitaliojimai kenkia labiau nei pats gėrimas.
Atsakyti
Kolkas tradiciškai - prezervatyvai 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės, visąlaik konsultuodavausi pas vyrą ginekologą, tai jis man normaliau ir išsamiau viską papasakodavo, kad ir ne tuo klausimu, o va teko nueit pas moteriškę tai išvis kažkoks nesusipratimas, ko paklausi tai vienu arba dviem žodžiais pasako. Arba blogai užtaikiau... blem pinigus moku tai ir atsakymų normalesnių tikėjaus. Vėl eisiu pas vyrą ir išsiaiškinsiu kaip čia ištikro turi būti ohmy.gif
Atsakyti
o as naudoju yarina uz 42 litus. nejauciu jokiu salutiniu poveikiu, na gal kiek gleivine pasausejo, bet nezina ar nuo ju cia. apie jas sakoma, kad svori nuo ju neauga, nes nuo ju nesikaupia vanduo lastelese. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, geriau Femina35 (gydymui+apsaugai), dziaugiuos, kad nusprendziau atsisakyti. Pagrindiniai nepatogumai buvo gan dazni galvos skausmai ir gerokai sumazejes libido. Nors ir pliusu uzteko: menesines valandos tikslumu prasidedavo ir trukdavo vos 3-4d.
O kas del pertraukos KT gerimo, tai jos visai nebutina daryt (nebent gydytoja pataria). Kaip jau anksciau buvo rasyta - tai stresas organizmui.
Atsakyti
Geriau mercilona,bet pakeiciau i KZ,bet netodel,kad jos man netiko,o todel,kad atsibodo gerineti kiekviena diena ir dar tuo paciu metu.Va ziedeli isidejau ir nereikia sukti galveles kiekviena diena ax.gif Ir be to jis man labai tiko ir patiko,jokiu pasaliniu poveikiu mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oooptima: 24 sausio 2008 - 18:11
sveikos. vat galvoju pradeti gerti KT. ginekologe man israse - Chloe. dabar vel abejoju - o gal nepradet vartot, baisu cia visko prisiskaicius biggrin.gif
gal kas esat juos bande? sudetis kaip femina35 tik gamintojas kitas...
Atsakyti
aj ir beje man nenusimananciai - gal galit kas paaiskint. jei yra 28 tabletes - is ju 21 reikia gert kiekviena diena, o likusios 7 tuscios. tai per tas 7 dienas kontraceptikai vis tiek veiksmingi? ar cia susidaro nevaisingos dienos? nesuprantu... kaip cia gaunas?
Atsakyti
QUOTE(Spra @ 2008 01 25, 16:58)
aj ir beje man nenusimananciai - gal galit kas paaiskint. jei yra 28 tabletes - is ju 21 reikia gert kiekviena diena, o likusios 7 tuscios.  tai per tas 7 dienas kontraceptikai vis tiek veiksmingi? ar cia susidaro nevaisingos dienos? nesuprantu... kaip cia gaunas?

tvarkingai geriant KT veiksmingos visa laika. O tos tuscios tabletes vien tam, kad nesusimaisytum, kada vel gert pradet nauja pakuote (kaip kad turi stebet, kai geri 21 tablete ir darai 7 dienu pertrauka). Per tusciu tableciu gerimo savaite turi susirgt menesinem.
Atsakyti
QUOTE(*elle* @ 2008 01 11, 17:04)
po gimdymo praejus 2menesiams,i ranka isidejau kontraceptini implanta.Nesiojau ji beveik pusantru metu,bet man jis nepatiko tuo kad labai nereguliarios menesines,nusprendziau ji issimti.

o kas ten per implantas? blush2.gif
Atsakyti