Šiaip esu išmėginus kelias;patentex tabletes ir žvakutes, triregol tabletes geriamas, kol kas pleistras man asmeniškai geriausias.
Sveikos,
Gal kuriai buvo panašiai kaip ir man?
Geriu KT jau beveik 5 metai, porą kartų buvau padarius mėnesio pertrauką (nes vis mėgindavau mesti, bet nieko geresnio, patogesnio ir patikimesnio neradau), paskutinį kartą jų negėriau 2-3 mėn. Po to sulaukiau mėnesinių (tokios vos vos rusvos išskyros, jų visada būna mažai pirmą dieną), pradėjau gerti Femoden. Po kelių dienų tų tikrų mmm taip ir nesulaukiau Pamaniau, gal čia nuo KT. Įpusėjus antrą KT vartojimo savaitę, prasidėjo tepliojimai, na, tokie, kad paprasto kasdieninio įkloto neužtenka, ir taip beveik savaitę... Nežinau, gal reiktų man pradėti nerimauti... Bet šiaip nei pilvo maudžia. Pastebėjau tik, kad krūtinė padidėjo šiek tiek, bet gal čia dėl to, kad priaugau 5 kg
Gal kuriai buvo panašiai kaip ir man?
Geriu KT jau beveik 5 metai, porą kartų buvau padarius mėnesio pertrauką (nes vis mėgindavau mesti, bet nieko geresnio, patogesnio ir patikimesnio neradau), paskutinį kartą jų negėriau 2-3 mėn. Po to sulaukiau mėnesinių (tokios vos vos rusvos išskyros, jų visada būna mažai pirmą dieną), pradėjau gerti Femoden. Po kelių dienų tų tikrų mmm taip ir nesulaukiau Pamaniau, gal čia nuo KT. Įpusėjus antrą KT vartojimo savaitę, prasidėjo tepliojimai, na, tokie, kad paprasto kasdieninio įkloto neužtenka, ir taip beveik savaitę... Nežinau, gal reiktų man pradėti nerimauti... Bet šiaip nei pilvo maudžia. Pastebėjau tik, kad krūtinė padidėjo šiek tiek, bet gal čia dėl to, kad priaugau 5 kg
as jau beveik du metus geriu Cilest ir pakolkas man jokiu salutiniu poveikiu, viskas tik
Pradejau gerti Diane35, is karto pakilo temperatura iki 37.3 ir eme truputi mausti krutine, ko net pries menesines nebudavo. Dabar darau ta 7 dienu pertrauka, jau 4 dienos kai nevartoju, o temperatura ir krutines maudimas taip ir liko kaip buvo, nemazeja. Ar taip ir turi buti? Ar buvo kuriai nuo KT pakilusi temperatura?
QUOTE(nike.lt @ 2007 10 04, 14:09)
Pradejau gerti Diane35, is karto pakilo temperatura iki 37.3 ir eme truputi mausti krutine, ko net pries menesines nebudavo. Dabar darau ta 7 dienu pertrauka, jau 4 dienos kai nevartoju, o temperatura ir krutines maudimas taip ir liko kaip buvo, nemazeja. Ar taip ir turi buti? Ar buvo kuriai nuo KT pakilusi temperatura?
Kazin, ar cia nuo KT... Gali but koks uzdegimas.
QUOTE(jolka31 @ 2007 02 24, 14:36)
kokios kontraceptiku kainos Lietuvoje?
K.pleistras kainuoja 50 Lt, na, tiesiai sviesiai sakau, kad nemanau, kad jis vertas tokios pagarbos. Pirmiausia, sokiravo jo kaina, kitas dalykas- labai gausiai isbere, atsirado nemalonus pojuciai NEREKOMENDUOJU.
Jau gana seniai naudoju Tri -regol ir esu labai patenkinta .Pradejau ji vartoti po pirmo gimdymo ,kai tik buvo galima.Kai tik uzsimanem antro vaikelionutraukiau vartojima ir po gero menesio jau dziaugiausi pastojusi .Dabar vel juos vartoju ir labai gerai jauciuosi ,nepriaugau nei vieno papildomo kilogramo
nuo 18 metų vartojau "Cilest"
neturėjau jokio pašalinio poveikio
nutraukiau vartoti, kai pradėjom planuoti vaiką. tai po nutraukimo trečiųjų mmm jau nebesulaukiau
neturėjau jokio pašalinio poveikio
nutraukiau vartoti, kai pradėjom planuoti vaiką. tai po nutraukimo trečiųjų mmm jau nebesulaukiau
po gimdymo praejus 2menesiams,i ranka isidejau kontraceptini implanta.Nesiojau ji beveik pusantru metu,bet man jis nepatiko tuo kad labai nereguliarios menesines,nusprendziau ji issimti.Po jo iskart be pertraukos pradejau gert KT LYNDINETE 30,po poros menesiu LYNDINETE20.Galvoju ir jas nutraukti gert,nes negaliu kaip kyla noras valgyt,implanta kai nesiojau jis buvo gan harmoningas (ir labai daug harmoningas)valgau daug,(netgi vyra apvalgau ).Dabar nusipirkau zvakutes PHARMATEX IR PATENTEX,nes vaistine PHARMETEX turejo tik viena dezute tai teko pirkti kitokia,kadangi gyvenu ne Lietuvelei,tai teko nusipirkt iskart daugiau .Matysiu kaip su tom zvakutem bus,gal toks noras valgyt dings (tikiuosi).Tik mane baimina tai kad po zvakuciu nervins tas tepliojimas ,bet gal kaip nors priprasiu
As geriu Belara KT. Labai jomis esu patenkinta, nes galvos neskauda, svorio nepriaugau, dar numeciau, gal cia streso kalte. Kentejau nuo skausmingu menesiniu, o kai pradejau gerti Belara tie skausmai dingo, zinoma pilvo apacia pamaudzia, bet labai svelnus tas pamaudimas lyginant su tais skausmai iki tol kesdavau (kartais net nualpdavau nuo skausmo, turedavau gert specialius nuskausminamus, kad nuimtu skausma). Dar pliusas kad susireguliavo dienos. Na nezinau, bent jau as tai labai patenkinta sitomis KT, geriu jau beveik metus. Pries tai vartojau Logesta, bet man nuo jo skaudedavo galva, buvau pastovei depresijoj, viskas erzindavo, zodziu meciau ir perejau prie Belaros. Zodziu rekomenduoju, bet kaip bebutu pries pradedamos vartoti nueikit pas savo ginekologe, kad sau tik blogiau neprsidarytumet, juk pas mus visas kitoks organizmas ir i viska reaguoja kitaip, zinot man gal gerai tie KT kitai gal blogai butu. Na tiek butu mano atsiliepimu
as geriu BELARA-esu patenkinta .anksciau bandziau ir zieda,ir pleistra,ir tabletes novynete-nieks netiko,tiesiog istindavau bandziau ir zvakutes,ir tos nepasiteisino