Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

As geriu Gracial KT jau gana ilgokai, 3 metus be jokiu pertrauku. Konsultavausi su keliais ginais tai jie kaip susitare tvirtina, kad galiu ir nedaryti pertraukos... Taciau... jau kelintas men. pradejo tinti kojos (gal cia vasara kalta?), galva vis dazniau pasisuka.. Tyrimus dariausi , viskas puiku. Tai dabar laukiu vizito pas gine ir ruosiuosi jau pati mest salin tuos KT.. Kazkaip vis dazniau pasiskaitau apie salutinius poveikius g.gif Nors visus tuos metus kol vartoju buvo viskas ciki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šardonė: 18 liepos 2007 - 18:35
QUOTE(jolitavil @ 2007 07 17, 13:23)
Aš taip pat vartoju merciloną, tai kaina apie 22 Lt. Geriu jau 4 metai. Nusiskundimų tikrai neturiu. Klausiau savo ginekologės gal reikia pakeisti, nes ilgokai vartoju. Sako, jei tinka tai ir vartok , keisti nereikia. Tiesa po pirmo gimdymo vartojau beveik metus. Ir kai nutraukia po kelių mėnesių pastojau.Mėnesinės reguliarios ir visai neskausmingos ir svarbiausia negausios. Patį pirmą mėnesį kai pradėjau vartoti buvau labai irzli, bet paėjo.  biggrin.gif

as pradejau vartoti mercilon, pirma tablete isgeriau po menesiniu praejus trim dienom, nes taip gavosi tiesiog...kaip manai kada jau bus saugu?
Atsakyti
tema yra apie kuriama svetaine apie kontracepcija
gal galima suzinoti svetaines adresa?
Atsakyti
gėriau femoden , pasireiškė beveik visi jo šalutiniai poveikiai doh.gif
Atsakyti
Na as vartoju Regulona jau 3 metus ir esu juo patenkinta... smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif
Informacijos lapelyje rašo, kad pavėlavus išgerti tabletytę ne mažiau kaip 12 val. tai kontracepsinis poveikis nesumažėja. Gal ką galėtumėte pasakyti iš savo patirties? Ar tikrai nieko baisaus ir ar derėtų baimintis neplanuoto nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2007 08 23, 16:47)
Na as vartoju Regulona jau 3 metus ir esu juo patenkinta... smile.gif

as su siomis tabletemis... pastojau ir turiu dukryte wub.gif

QUOTE(Elvinaa @ 2007 09 01, 21:35)
Informacijos lapelyje rašo, kad pavėlavus išgerti tabletytę  ne mažiau kaip 12 val. tai kontracepsinis poveikis nesumažėja. Gal ką galėtumėte pasakyti iš savo patirties? Ar tikrai nieko baisaus ir ar derėtų baimintis neplanuoto  nestuke.gif ?

jei nenori nestumo, nepakenks "greitoji kontracepcija".
Atsakyti
QUOTE(Elvinaa @ 2007 09 01, 18:35)
Informacijos lapelyje rašo, kad pavėlavus išgerti tabletytę  ne mažiau kaip 12 val. tai kontracepsinis poveikis nesumažėja. Gal ką galėtumėte pasakyti iš savo patirties? Ar tikrai nieko baisaus ir ar derėtų baimintis neplanuoto  nestuke.gif ?

Jei geri ne pirma menesi, tikrai apsauga garantuota isgerus ne veliau nei per 12 val nuo iprastines gerimo valandos.

QUOTE(Stebukle @ 2007 09 02, 06:47)

Kitos pastoja ir tipo teisingai gerdamos, nors galbut buna ir kitu salutiniu poveikiu - gal su kokiais vaistais sureaguoja ar pan. Isgerimas per 12val. nuo iprasto gerimo laiko nera velavimas, ir tikrai nesiulyciau eksperimentuot su ekstrine kontracepcija, juolab, geriant KT. Galima taip prisidirbt, kad visam gyvenimui hormonus isbalansuot.
Atsakyti
Aš apie metus gėriau jeanine, labai man tiko ir patiko, visiškai dingo spuogai ir oda labai lygi pasidarė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 02, 06:47)

Šiaip tai su visom tabletėm išlieka tikimybė pastoti, nors ir nedidelė, turbūt papuolei į tą "tikimybę". O dėl "greitosios kontracepcijos" , tai patarčiau jos išviso nevartoti, nuodai. Yra mažiau kenksmigų būdų apsisaugoti
Atsakyti
tikrai neketinu griebtis to postinoro viena karteli jau buvau prisizaidusi,baimes buvo pilnos kelens verysad.gif
o seip ar nomalu kad jau pries baigiant KT pakuote, dar liko pora tableciu,ir tada turetu prasideti mmmmm,bet man jau db yra tokiu tepiu rusvu iskyru,uzvelinti mmm nebandziau. db geriu dar tik pirmaja pakuote,gal taip turi buti? blush2.gif
Atsakyti
ir dar girdejau gandus kad KT parduodami nuo siol tik su receptais,gal kuri zinote tiksliai?
Atsakyti