Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

ar būna, kad geriant KT vėluoja mmmmm arba jų nebūna ? unsure.gif
geriu Harmonet, šiandien turėjau susirgt, bet nėra nei ženklo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 12 29, 20:00)
ar būna, kad geriant KT  vėluoja mmmmm arba jų nebūna ?  unsure.gif
geriu Harmonet, šiandien turėjau susirgt, bet nėra nei ženklo  unsure.gif

Manau, kad visko gali but ir su KT, bet tik normos ribose, na 1-2 d. skirtumas gali pasitaikyt. Tarp kitko, as irgi Harmoneta geriu, tai kai labai nervavaus visa menesi, tai susirgau anksciau nei iprastai, o kai geriau kitas KT, niekada nebudavo nei velavimu, nei paankstejimu. Siaip raso instrukcijoj, kad gali buti, kad kartais neprasideda menesines padarius pertrauka, kitom buna beveik visai isnyksta menesines, tik siek tiek tepliojimo lieka.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 12 30, 14:30)
Manau, kad visko gali but ir su KT, bet tik normos ribose, na 1-2 d. skirtumas gali pasitaikyt.

doh.gif jau viskas tvarkoj, ramu rolleyes.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
kokios kontraceptiku kainos Lietuvoje?
Atsakyti
as pirkdavai harmonet tai apie 26 lt, o dabar logest tai kaina apue 30 lt....
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2007 02 25, 22:07)
as pirkdavai harmonet tai apie 26 lt, o dabar logest tai kaina apue 30 lt....

nu as pirkau kontr.zieda sumokejau 46 lt. g.gif
Atsakyti
As vartojau Jeanine metus laiko, ginekologe pasake kad sveika kas metus padaryti pertrauka, tai padariau. po nutraukimo pirmos menesines buvo lb gausios... o antruju nesulaukiu. jau veluoja 9 dienas. sunerimau, issityriau-nesilaukiu. ir gydytoja sako viskas gerai... gal kas turi minciu kas cia man daros? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gutein @ 2007 02 28, 13:27)
gal kas turi minciu kas cia man daros? blink.gif

Na menesines retai buna kaip laikrodis po kontraceptiku, taip kad nieko baisaus. smile.gif
Atsakyti
Ash perku Logest tej kaina buvo 29lt...bet eurovaistineje savaitgali pritaikius nuolaida sumokejau 26 su trupuchiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka31 @ 2007 02 24, 14:36)
kokios kontraceptiku kainos Lietuvoje?

naudoju Femine 35, moku už pakuotę 25Lt.

Esu jais labai patenkinta, nes išnaikino mano didžiausią bėdą - spuogus, dėl kurių jau buvau pasidarius vos ne etatinė pacientė pas chirurgus 4u.gif
Atsakyti
as naudojau Mercilon tai ju kaina buvo apie 30lt,bet ju man nebereikia tai galiu parduot jum pigiau pvz menesiui 10lt.turiu kokiai pusei metu,jei visas paimtumet padareyciau nuolaidyte.jois geros pati naudojau,bet nebereikia ax.gif
Papildyta:
beto mercilonas man spuogus taip pat isgyde ir menesines sureguliavo,nes man vos ne du kartus per ,men budavo..
Atsakyti
Aš taip pat vartoju merciloną, tai kaina apie 22 Lt. Geriu jau 4 metai. Nusiskundimų tikrai neturiu. Klausiau savo ginekologės gal reikia pakeisti, nes ilgokai vartoju. Sako, jei tinka tai ir vartok , keisti nereikia. Tiesa po pirmo gimdymo vartojau beveik metus. Ir kai nutraukia po kelių mėnesių pastojau.Mėnesinės reguliarios ir visai neskausmingos ir svarbiausia negausios. Patį pirmą mėnesį kai pradėjau vartoti buvau labai irzli, bet paėjo. biggrin.gif
Atsakyti