^^liutuke, sekmes geriant KT! Tikiuosi tau taip pat nebus jokiu pasaliniu pojuciu. Bet jei jau sugalvosi pradet vaikuti, tai vis tiek geriausia bent 3 men. jau ju nebegert, kad organinizmas pats atsigautu ir pradetu normaliai funkcionuot kiausidziu veikla.
Sveikutės, gal kas geria Gracial? Aš geriu jau 5 mėn., pirmą mėnesį pykino, bet poto viskas buvo gerai. Dabar pradėjo tinti kojos, perskaičiau visą temą ir pagalvojau gal nuo kontraceptikų.
Sveikutes,gal galite pasakyti,pagal ka jums gydytoja parinko KT,bent jau man sake kad parenka pagal isvaizda: plaukuotuma,odos spalva.
Kadangi as esu tamsaus gymio,ir plaukuotumas tikrai nemazas,tai man pasiule Jeanine,bet as kolkas bijau gerti,nes pries 3m.vartojau KT tai nieko gero,aisku Jeanine tadanegeriau,bet visokiius logestus,novinetus ir regulonus.
Pasidalinkite savo patirtimi,prasau
2 metus geriau Diane. Veliau bandziau Mersilon, bet nepatiko. Po to apsistojau ties Regulon, bet buvau priversta nutraukti ju vartojima, nes krutyje uzaugo guzelis. Kt turetu parinkti gydytojas, bet tikrai ne is to kaip tu atrodai. Jie pasiziuri ar gausios tavo menesines, gal tave kamuoja plaukuotumas, ar paberta oda. Vienu zodziu reiketu issirinkti optimaliausia varianta.
Bet as asmeniskai ju nerekomenduociau. Man jos gal net pakenke, pirmiausia jos isauke negerus darinius krutyje(gydytojai neatmeta), jos mazina plaukuotuma ne tik ant koju, veido ar t.t. bet ir ant GALVOS Sutriko skrandzio veikla. Priaugau svorio
Nezinau, gal taip atsitiko tik man, bet vistiek...
Bet as asmeniskai ju nerekomenduociau. Man jos gal net pakenke, pirmiausia jos isauke negerus darinius krutyje(gydytojai neatmeta), jos mazina plaukuotuma ne tik ant koju, veido ar t.t. bet ir ant GALVOS Sutriko skrandzio veikla. Priaugau svorio
QUOTE(Britvute @ 2005 07 14, 16:48)
Zinai,as tau pritariu,kad jie nieko gero,nes pati juos naudojau pries gimstant vaikui,tai nieko gero jos man nepaliko,aisku tik tas kad nepastojau tada,kai to man nereikejo,o problemu buvo daug.
Ir dabar nusprendziau vel pabandyti,gal gi organizmas,kiekpasikeites,net nezinau.
O pikciausia,kodel mes moterys turime ryti ta chemija,kodel vyrai ju negali gerti,ir as tikiu kad daugelis ju ir negertu.
QUOTE(gintaree @ 2005 12 08, 19:15)
noriu paklausti...neseniai pradejau vartoti KT lindynette 20.kiek laiko turi praeit kad butu galima myletis be kitu papildomu apsisaugojimo priemoniu?
siaip kiek man zinoma KT suveikia jau po pirmos tabletes, nebent tos lindynette 20 kazkokios kitokios
o tai tu ginekologes neklausei? o informacini lapeli KT skaitei? ten taip pat buna parasyta
O po kiek mazdaug laiko vartojant sias kt pranyksta spuogai? Informaciniame lapelyje parasyta kad po 3 men.O gydytoja sake kad po puses metu... Tikiuosi pades, nes jau taip baisiai atrodau ir dar plaukai lbai greit susiriebaluoja
Oi neparasiau kad vartojant diane 35 truputuka apsirikau
2 metai geriu harmonet ir jokiu pasaliniu tfu tfu tfu
bandziau ir yarina, sorry nieko gero negaliu pasakyti, man jos ziauriai netiko o paak mano ginekologes, tai jos beveik tokios pat sudeties kaip ir harmonet, tik kad vienas kazkoks ingredientas yra nauju budu gaminamas ir tiek ..
bandziau ir yarina, sorry nieko gero negaliu pasakyti, man jos ziauriai netiko o paak mano ginekologes, tai jos beveik tokios pat sudeties kaip ir harmonet, tik kad vienas kazkoks ingredientas yra nauju budu gaminamas ir tiek ..