o kur skrisite, i Toronta?
Mums tai buvo toks nemalonumas, skridome su dviem persedimais (vienas Varsuvoj, kitas Toronte). Bunant Vilniuj moteriske prie stalelio patvirtino kad lagaminus pasiimsime tik galutiniame taske, t.y. Otavoje.
Pasirodo, ne velnio, gerai kad praejus muitine Toronte moteriske viena paprotino.. teko lagaminus patiems pasiimti is bagazo skyriaus, ir tekinom begti iki connecting flight checkino.. Tad reikia buti tam pasiruosus ir pasilikti pakankamai laiko.
Musu atveju lektuvas i TOronta velavo, tad pavelavom (ir nebespejom) i lektuva skrendanti Otavon.. Gerai kad sistema ten pas juos paprasta ir jie per daug nesikraudami perkele mus i skrydi, skrendanti valanda veliau..
QUOTE(Vuke @ 2010 01 10, 15:03)
Aga, dvi dienos Kadangi du spokai nuolat reikalauja demesio ne nezinau kaip spesim viska susipakuot- dar tik apsimete daiktus...betvarke didziausia namuose. Be to oreliai tai tik laikau spygas, kad niekur netektu be proto laukt...jau ir taip du persedimai, tai nesinori i orouosto puse ziuret.
manau kad mazajai uogai kelione bus daug paprastesne nei didziajai - va su ja tai visa kelia bus "sokis su zvaigzde". Laikykit kumstukus, kad kuo greiciau mes ten nusibelstume Kai tik bus rysys duosiu apie mus zinot.
manau kad mazajai uogai kelione bus daug paprastesne nei didziajai - va su ja tai visa kelia bus "sokis su zvaigzde". Laikykit kumstukus, kad kuo greiciau mes ten nusibelstume Kai tik bus rysys duosiu apie mus zinot.
Neprisidekite daug siltu rubu. Vankuverio apranga geri botai, ir striuke nuo lietaus . Kita savaite planuojami lietus +10 silumos. Kaip sakoma nera blogo oro yra tik netinkama apranga . Gero skrydzio.
Na va mergytes, issiaiskinau pagaliau, kad mums reiktu vykti i Sault Ste Marie...Na ten dede bent gyvena ir pas ji apsistotume. Nezinau ar teisingai nusprendem, bet vaziuosim vasara kaip turistai pasiziuret kokios ten galimybes ir pasidairyt siaip. O realu, kad vyras ten kaip turistas nuvykes tarkim gauna darba (tikimes, kad pades giminaiciai , nes pusbroliai jau gime kanadoje ir ju vaikai jau nieko apie Lietuva nezino - jie jau musu metu ) ir ten pradeda tvarkytis popieriukus apsistojimui na darbo viza ir pan.?
As labai atsiprasau, kad cia isokau su savo klausimeliais, bet tikiuosi, kad siek tiek info gausiu
As labai atsiprasau, kad cia isokau su savo klausimeliais, bet tikiuosi, kad siek tiek info gausiu
QUOTE(Sonya @ 2010 01 10, 20:04)
Neprisidekite daug siltu rubu. Vankuverio apranga geri botai, ir striuke nuo lietaus . Kita savaite planuojami lietus +10 silumos. Kaip sakoma nera blogo oro yra tik netinkama apranga . Gero skrydzio.
kiek ,kiek pas jumis ten bus?nea -10?
BESI,manau ,kad viskas imanoma,jei pazinciu yra
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 10, 23:36)
kiek ,kiek pas jumis ten bus?nea -10?
Butent plius 10 silumos . Pas mus salciu nebuna .
Sveikutes
Na va, pabandem su IELTS issilaikem bandomaji bet academic Na man tai ziauriai sunkus pasirode, nors ir susisneku su zmonem ir susirasau ir darbe nemazai naudoju Nezinau kaip isilaikyt
Na va, pabandem su IELTS issilaikem bandomaji bet academic Na man tai ziauriai sunkus pasirode, nors ir susisneku su zmonem ir susirasau ir darbe nemazai naudoju Nezinau kaip isilaikyt
QUOTE(Besi L @ 2010 01 10, 22:43)
Na va mergytes, issiaiskinau pagaliau, kad mums reiktu vykti i Sault Ste Marie...Na ten dede bent gyvena ir pas ji apsistotume. Nezinau ar teisingai nusprendem, bet vaziuosim vasara kaip turistai pasiziuret kokios ten galimybes ir pasidairyt siaip. O realu, kad vyras ten kaip turistas nuvykes tarkim gauna darba (tikimes, kad pades giminaiciai , nes pusbroliai jau gime kanadoje ir ju vaikai jau nieko apie Lietuva nezino - jie jau musu metu ) ir ten pradeda tvarkytis popieriukus apsistojimui na darbo viza ir pan.?
Jei yra galimybe,nuvykit pasiziureti kas ir kaip.O bunant turistu ,tikrai sunkiau su darbais.Nebent kur nelegaliai,bet tada nemokes tiek kiek vertas.
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 11, 14:14)
Sveikutes
nepergyvenk ,islaikysi
nors,jis man ir nera lengvas mums pasirode,kad ten ne kiek kalba ziuri,kiek tavo zinias .zinoma gal klystu
QUOTE(ateni @ 2010 01 11, 22:37)
Jei yra galimybe,nuvykit pasiziureti kas ir kaip.O bunant turistu ,tikrai sunkiau su darbais.Nebent kur nelegaliai,bet tada nemokes tiek kiek vertas.
Labas rytas is LT
Na as suprantu, kad turistu bunant nelegalu darbas, mes apie tai negalvotume - neplanuojam nelegaliai dirbt, bet kalbu apie tai, kad jei yra darbdavys, kuris idarbintu (pazistamas), ar realu tvarkytis dok turistaujant....nes pragyvent koki men butu galima laisvai be papildomu pajamu....gal kas girdejot, per kiek laiko galima susitvarkyt darbo viza per darbdavi tiesiogiai, kiek uztrunka tai?
Dekui uz atsakymukus mergytes
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 11, 22:40)
nepergyvenk ,islaikysi
nors,jis man ir nera lengvas mums pasirode,kad ten ne kiek kalba ziuri,kiek tavo zinias .zinoma gal klystu
aciu uz paskatinima, gavau jau atsakyma 4.5
O kas apsurdiskiausia, kad mano pacios mama anglu kalba baigusi, mokytoja
Viena pazistama angliste ruosia IELTS 'ams, vakar pasiskambinau, sakau buk gera, priimk, tai sake gerai pagalvok, ar tikrai apsisprendet sitam zinksniui, ar nebus pinigai i bala ismesti? Kazkaip aplinkiniam atrodo, kad cia pasvaiciojimai ir niekur nevaziuojam tik snekam
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 12, 10:08)
aciu uz paskatinima, gavau jau atsakyma 4.5
Viena pazistama angliste ruosia IELTS 'ams, vakar pasiskambinau, sakau buk gera, priimk, tai sake gerai pagalvok, ar tikrai apsisprendet sitam zinksniui, ar nebus pinigai i bala ismesti? Kazkaip aplinkiniam atrodo, kad cia pasvaiciojimai ir niekur nevaziuojam tik snekam
nu ,IELTIS nera lengvas,as per googla vis pabandau,bet man tes grafikos sudetingos LT,tai ka kalbet angliskai,jei lt as nzn ka sakyt
tai kada mums jusu laukt sitoja puseja?
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 12, 16:28)
nu ,IELTIS nera lengvas,as per googla vis pabandau,bet man tes grafikos sudetingos LT,tai ka kalbet angliskai,jei lt as nzn ka sakyt
Geras klausimas
Cia kaip klausia kada vaikai bus
Atsakysiu - Kaip Dievas duos
Bandom intensyviai dar kita buda, ir visom keturiom tikiuos kad jis praeis
Bet ielts'ams vistiek bandysiu kazkokiais budais ruostis