Įkraunama...
Įkraunama...

Kanada, III tema

QUOTE(Vuke @ 2010 01 05, 16:07)
aga aga biggrin.gif  idomu is patirties dar kokios geresnes. Pvz del Shtatu pasakyciau, kad priklausomai nuo valstijos man Giant patiko, Whole Foods is organiniu ir pan.

No Frills/Superstore/Loblaws - vienas tinklas; No Frills pigiausiai, Loblaws brangiausiai, bet ir akivaizdu už ką moki daugiau. Naujos NoFrills parduotuvės labai šaunios, į senesnes geriau nekišti nosies... Superstore geriausia thumbup.gif , ypač vyno skyrius drinks_cheers.gif
Dar tas pats tinklas - Fortinos, Valu-Mart.

T&T Supermarket - kiniečių didžiausias tinklas, man atrodo Loblaws ką tik nupirko, jei nemaišau...

Price Chopper/Foodland/Sobeys - kitas tinklas, vėl pigesnė/brangesnė.

Food Basics/Metro /A&P - dar vienas tinklas

Longo's - fantastiška, tik kainos kandžiojasi...

Atrodo didesnės kaip ir visos, bent jau GTA...
Atsakyti
QUOTE(kris @ 2010 01 06, 03:11)
No Frills/Superstore/Loblaws - vienas tinklas; No Frills pigiausiai, Loblaws brangiausiai, bet ir akivaizdu už ką moki daugiau. Naujos NoFrills parduotuvės labai šaunios, į senesnes geriau nekišti nosies... Superstore geriausia  thumbup.gif , ypač vyno skyrius  drinks_cheers.gif
Dar tas pats tinklas - Fortinos, Valu-Mart.

T&T Supermarket - kiniečių didžiausias tinklas, man atrodo Loblaws ką tik nupirko, jei nemaišau...

Price Chopper/Foodland/Sobeys - kitas tinklas, vėl pigesnė/brangesnė.

Food Basics/Metro /A&P - dar vienas tinklas

Longo's - fantastiška, tik kainos kandžiojasi...

Atrodo didesnės kaip ir visos, bent jau GTA...

kris thumbup.gif labai ishsamu, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes is Kanados,

Gal yra Ontario gyvenanciu? Kaip ten? Kas per miestas? Kokios galimybes su darbu, vaikam su mokyklom ir pan.? Labai domintu, nes yra pamastymai isvykt, tieisiog turime kur gyvent, tik del darbo neaisku ar gausim...
Atsakyti
PASTULKA,ku ku,kaip sekasi?gal jau lagaminus kraunat?
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 08, 17:03)
PASTULKA,ku ku,kaip sekasi?gal jau lagaminus kraunat?

Kazka praziopsojau, kada Pastulka skrenda? Mes tai jau ant lagaminu...ziauriai atrodom, bet nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besi L @ 2010 01 08, 17:01)
Sveikos mamytes is Kanados,

Gal yra Ontario gyvenanciu? Kaip ten? Kas per miestas? Kokios galimybes su darbu, vaikam su mokyklom ir pan.? Labai domintu, nes yra pamastymai isvykt, tieisiog turime kur gyvent, tik del darbo neaisku ar gausim...

yra mamyciu is ON thumbup.gif .nu ,mes dar nesenai bandom priprast prie mediniu stulpu,prie zmoniu mastymo ax.gif .easm dar tik keli men,bet jau apsiprantam.su darbais,kiek suprantu nelengva On,nors ziurint kokiu ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2010 01 08, 18:01)
Kazka praziopsojau, kada Pastulka skrenda? Mes tai jau ant lagaminu...ziauriai atrodom, bet nieko nepadarysi biggrin.gif

wow,jums liko tik 3d,kaip nuotaikos?

pastulka ,visad pasirodydavo,o va dabar dingus,sakau gal jau skrenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 08, 18:23)
yra mamyciu is ON  thumbup.gif .nu ,mes dar nesenai bandom priprast prie mediniu stulpu,prie zmoniu mastymo ax.gif .easm dar tik keli men,bet jau apsiprantam.su darbais,kiek suprantu nelengva On,nors ziurint kokiu ieskot mirksiukas.gif

Na as manau, kad man reiks mokytis is naujo, nes turiu egzotiska niekam LT nereikalinga specialybe - darbo medicinos gydytoja arba kitaip occupational health and safety doctor. Tai kitur mano pastebejimais tai aktualu labai, o LT niekam nereikia. O vyras siaip dirba su sunkvezimiais, remontas, tai jam darbas realiausiai siaurej kur nors turbut g.gif Net nezinau, dede kviecia atvaziuot, mes kaip ir susiruosem i norvegus, tai dabar kazkaip pasiklyde.... doh.gif neapsisprendziam doh.gif
Atsakyti
labu mamytes. Nedingus as niekur, tik maziausioji roplineja visur, dar dantuku antra pora auginasi, zodziu, yra ka veikti.. thumbup.gif o ant lagaminu mes dar tik mintyse blush2.gif vis dar vyksta darbo paieskos,pries sventes jos buvo apstojusios, o application forma tikiuosi, kad bus issiusta ateinancia savaite drinks_cheers.gif Paskutinis laiskas su kreditines korteles duomenimis is LT i Kanada visa menesi keliavo doh.gif doh.gif juokemes, kad pastas siuntas su dviraciais isvezioja lotuliukas.gif Zodziu, mes kaip vezliukai, letai, bet konkreciai i tiksla smile.gif mirksiukas.gif

Eugenija,kaip jums sventes? kaip mazieji? kaip tavo pacios nuotaikos? ar nesalta?tikriausiai skaitei, kad ir mes uk dabar ir sniego, ir saltuko turim smile.gif thumbup.gif

ateni, niu as vis paziuriu i tavo katytes foto...fainuole tokia, bet kad kailiuko ner, manau, reiktu priprasti... g.gif

Vuke, kad ir kaip atrodo tu lagaminu kalnas, svarbiausia gera nuotaika ir pasiryzimas zengti paskutini zingsni link tikslo:) Kuo geriausios keliones 4u.gif 4u.gif juk maziausioji visai uogyte dar:) buvau sumaisiusi ir gelytes uzklaususi apie dukryte, bet omeny tai tavaja dukryte turejau:) doh.gif Neprapulkit nukeliave, papasakok, kaip sekesi smile.gif 4u.gif

Jazau, greiciau tvarkytusi tie musu imigracijos reikaliukai...norim pas jus ax.gif 4u.gif o tai visos mintys tik apie imigracija sukasi, net reikalus tvarkomes galvodami: o kas bus, jei reiks isvaziuot... thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
PASTULKA,nu mes jau apsiprantam,nors man vis dar daug kas nepatinka ax.gif ,bet dabar galvoju,kad mano natura tokia,pastovei bumbet biggrin.gif .vyriausias,jau apsiprato dazeli,lenda is savo kiauto,pradeda kalbet,mazasi............hmmmm,jam dar tas pats kokia salis svarbu yra zaislu,brolis salia,ir pavalges lotuliukas.gif .mes su vyru juokiamies,kad visas salis kurias paliekam kazkas nutinka UK-prisnigo,LT-krize,tad jei kanada sumastys neduot popieriu................hmmmmm lai gerai pagalvoja lotuliukas.gif

o atenis,kate ne taip blogai,kaip atrodo mirksiukas.gif ,dabar,kaip artimiau pazystam katia,tai tokia fainuole wub.gif ,tikra seimos nare biggrin.gif (cia uz ateni atsakiau hihihi.gif )

nu tikimies,kad vaziuosi i ON ax.gif ,vis prasom neuzmirst parasyt,kaip sekasi 4u.gif
sveikinam mazaja,su nauju atradimu,ropojimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besi L @ 2010 01 08, 19:23)
Na as manau, kad man reiks mokytis is naujo, nes turiu egzotiska niekam LT nereikalinga specialybe - darbo medicinos gydytoja arba kitaip occupational health and safety doctor. Tai kitur mano pastebejimais tai aktualu labai, o LT niekam nereikia. O vyras siaip dirba su sunkvezimiais, remontas, tai jam darbas realiausiai siaurej kur nors turbut  g.gif Net nezinau, dede kviecia atvaziuot, mes kaip ir susiruosem i norvegus, tai dabar kazkaip pasiklyde.... doh.gif neapsisprendziam  doh.gif

O kaip su kalba?Norvegiskai mokate?Ir jei yra giminaiciu,kurie gali padeti,geriau vaziuoti ten.Manau,Kanada didesne salis,daugiau galimybiu,bet Norvegija arciau....
Aciu uz komplimentus mano katei biggrin.gif Taip,ji musu dukrele tongue.gif Mylimiausia ...ir ji nera visai be plika,ji tokia kaip barhatas,turi milimetrinius plaukucius,todel labai svelni.
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 08, 19:22)
wow,jums liko tik 3d,kaip nuotaikos?

pastulka ,visad pasirodydavo,o va dabar dingus,sakau gal jau skrenda  ax.gif

Aga, dvi dienos biggrin.gif Kadangi du spokai nuolat reikalauja demesio ne nezinau kaip spesim viska susipakuot- dar tik apsimete daiktus...betvarke didziausia namuose. biggrin.gif Be to oreliai tai doh.gif tik laikau spygas, kad niekur netektu be proto laukt...jau ir taip du persedimai, tai nesinori i orouosto puse ziuret.

QUOTE(pastulka @ 2010 01 08, 21:55)
labu mamytes. Nedingus as niekur, tik maziausioji roplineja visur, dar dantuku antra pora auginasi, zodziu, yra ka veikti..
Vuke, kad ir kaip atrodo tu lagaminu kalnas, svarbiausia gera nuotaika ir pasiryzimas zengti paskutini zingsni link tikslo:) Kuo geriausios keliones  4u.gif  4u.gif juk maziausioji visai uogyte dar:) buvau sumaisiusi ir gelytes uzklaususi apie dukryte, bet omeny tai tavaja dukryte turejau:)  doh.gif Neprapulkit nukeliave, papasakok, kaip sekesi smile.gif  4u.gif

mirksiukas.gif manau kad mazajai uogai kelione bus daug paprastesne nei didziajai - va su ja tai visa kelia bus "sokis su zvaigzde". Laikykit kumstukus, kad kuo greiciau mes ten nusibelstume smile.gif Kai tik bus rysys duosiu apie mus zinot.
Atsakyti