o siaubeli kokia karsta rugsejo pradzia
Įdomu Pastulka kaip,gal jau CA?
o man kilo klausimas ar kas nors yra cia is siaures edmontono,kalgario zinau is vakuverio yra,o kaip kiti miestai nejau visi tik toronte
Sveiki
Mes esame is Montrealio. Turbut siame mieste lietuviu maziausiai
QUOTE(Panele:) @ 2010 09 04, 04:41)
o man kilo klausimas ar kas nors yra cia is siaures edmontono,kalgario zinau is vakuverio yra,o kaip kiti miestai nejau visi tik toronte
Sveiki
Sveiki
As esu is Montrealio . Manau kad cia lietuviu tikrai mazai, nes vis tik prancuzu kalba tai visi atvykstantys labiau telkiasi angliskoje CA dalyje
QUOTE(wixta @ 2010 09 04, 16:06)
As esu is Montrealio . Manau kad cia lietuviu tikrai mazai, nes vis tik prancuzu kalba tai visi atvykstantys labiau telkiasi angliskoje CA dalyje
O kaip malonu
Kiek jau laiko estae Montrealyje? Mes jau metai kaip cia kvaksime prancuziskai
QUOTE(Panele:) @ 2010 09 05, 00:01)
O kaip malonu
As jau cia biski daugiau nei metus, bet dar varliu kalbos nepramokau (buityje ir aplink angliskai susisneku). O kaip jus cia atsiduret, lietuvaiciai cia nelabai uzsuka.
QUOTE(egliosha @ 2010 09 03, 01:48)
o kur jus issikelet nes man tai salta
QUOTE(Boni @ 2010 09 03, 12:49)
Įdomu Pastulka kaip,gal jau CA?
atsakysiu uz pastulka,dar delioja taskus ant i
QUOTE(Panele:) @ 2010 09 04, 04:41)
Sveiki
Sveiki
o va montralis atsrado
kas dar kur uzsislepais
QUOTE(eugenija_s @ 2010 09 06, 00:27)
o kur jus issikelet nes man tai salta
Etobikoke gyvenam, prie ezero, o atsalo tik dvi pastarasias dienas juk sianakt jau ir kaldra issitraukem
QUOTE(wixta @ 2010 09 05, 01:34)
As jau cia biski daugiau nei metus, bet dar varliu kalbos nepramokau (buityje ir aplink angliskai susisneku). O kaip jus cia atsiduret, lietuvaiciai cia nelabai uzsuka.
Mes cia irgi metai
Kaip tais issniukstinejome, kad cia galima greiciau dokumentus susitvarkyti, tai ir atvaziavome cia.
sveikos kanadietes jungsiuos ir as i jusu bureli, jei neisvarysit... Mes planuojam kraustytis 2011 vasara, nors kartais vis suabejojam del naujos pradzios...
Mes irgi i Montreali atvyksim na ir kaip jums sekas pas prancuzakalbius? ar lengvai integravotes, kaip su darbeliais? kiek zinau, visi tvirtina, kad sunkoka susirast darba neturint kokio poperelio is Kanados mokslo istaigos...
ojj, turiu daug dar klausimu, tik dabar po bemieges nakties tuscia puodyne...
QUOTE(Panele:) @ 2010 09 04, 03:41)
Mes irgi i Montreali atvyksim na ir kaip jums sekas pas prancuzakalbius? ar lengvai integravotes, kaip su darbeliais? kiek zinau, visi tvirtina, kad sunkoka susirast darba neturint kokio poperelio is Kanados mokslo istaigos...
ojj, turiu daug dar klausimu, tik dabar po bemieges nakties tuscia puodyne...
QUOTE(egliosha @ 2010 09 06, 02:54)
Etobikoke gyvenam, prie ezero, o atsalo tik dvi pastarasias dienas juk sianakt jau ir kaldra issitraukem
aha,mes ir jau kaldras traukem.kaip etiobikas,patinka?kaip siaip kanada gal liksit?
QUOTE(Panele:) @ 2010 09 06, 05:45)
Mes cia irgi metai
Kaip tais issniukstinejome, kad cia galima greiciau dokumentus susitvarkyti, tai ir atvaziavome cia.
as,ir vis girdejus ,kad greciau montreali viskas,o pagal ka greiciau niekas nezino.gal jus zinot?