Įkraunama...
Įkraunama...

Kanada, III tema

Lietuva,pilna netiketumu...Del tokio mokescio nesu girdejusi...Tai tik kas deklaruotas,tai privaloma?Nes paskutiniu metu,nebuvo privaloma deklaruoti gyvenama vieta ... unsure.gif rodos....
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 04 01, 00:02)
VUKE,o kodel blogai,kad vaikas daugiau pilietybiu tures ax.gif .kuo daugiau tuo jam lengviau ax.gif

wow,kokie istatymai lt,nieko negirdejus buvau  doh.gif kosmarento.o kaip del pensiju nusprende ,mokes ,kaip mums bus senatve,ar turesim save islaikyt g.gif

A tai neblogai, kad turi, tiesiog buvom isitikine, jog vaikas negali turet dvigubos pilietybes kaip ir bet koks kitas suauges lietuvis.
Del pensiju, jauciu matysim ja kaip savo ausis, nes kol kas panasu, kad Lietuva masiskai evakuojasi, neliks dirbanciu, neliks mokanciu mokescius, nebeliks Sodros doh.gif

QUOTE(pastulka @ 2010 04 01, 19:20)
Ne kas, bet ir as pritariu..mes jau tikrai labai rimtai galvojam keisti pilietybe, ne todel,kad Lietuvos nemyletumem, tiesiog, nebezinai, ko dar is tokios valstybes laukti. Paso pakeitimas LR ambasadoje Londone-90 svaru ir laukti ne maziau 1.5men.. doh.gif Galetumem siemet jau anglu pilietybes prasyt, bet kazkaip nesinori, ypac, kai jau ledai pajudejo imigracijos i Kanada reikaluose.
Papildyta:

prajuokinai su tuo salmu:))  thumbup.gif  fantazija suveike-va thumbup.gif ksto maza uogyte po namus, salmas uzmaukslintas  lotuliukas.gif
o del paso, tai Uk tas pats...aisku, ne ju kalte, cia Lietuvoje migracijos departamentas dinderi musa...mes paso gavimui dokumentus pridavem rugpjucio menesi, o gruodzio menesi vis tiek turejom nuskride i Vilniu vaziuot paso atsiimti, nes kazkas kazkur neuzdejo paraso... doh.gif

doh.gif kaire nezino ka daro desine, kai visada.
QUOTE(ateni @ 2010 04 01, 19:32)
Lietuva,pilna netiketumu...Del tokio mokescio nesu girdejusi...Tai tik kas deklaruotas,tai privaloma?Nes paskutiniu metu,nebuvo privaloma deklaruoti gyvenama vieta ... unsure.gif  rodos....

Taip cia jau nuo naujosios valdzios kas diena turim po naujiena - manau ir sveiko proto zmogus nublustu jei taio kiekviena diena minkytu ji tom paciom temom, keistu, kirptu, atimtu ir t.t. Deklaruot neprivaloma, bet jei negyveni LT daugiau nei 6 men - tai oficialiai reikia ishsideklaruot. Jei busit to nepadare, turesit vezti arba dokumentus LT jog gaunat pajams uzsienyje (ciuku coiuku su cemodaniuku lotuliukas.gif doh.gif ) arba susimoket sveikatos draudima - 864 lituokliai i metus.

Beje kas musu webs atsitiko, negaliu log in padaryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuke: 01 balandžio 2010 - 19:16
tai vis iskilo klausimas,preme sita istatym,ar dar priims g.gif .o tai ir uz vaikus reiks moket g.gif .nu siaubas,sedziu pasipiktinus ir burbu bigsmile.gif biggrin.gif

ar kas nors bunant lt,gali isdeklaruot mane g.gif sujudinot dabar lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2010 04 01, 20:14)
Beje kas musu webs atsitiko, negaliu log in padaryt g.gif

...viskas gerai su kanadairmes psl....kazkokia diena,maciau,kad kaip mano nicku pasijunge is Vankuver puses,supanikvau smile.gif pasikeiciau pasworda,paskui pamatem,kad tai tu,gal kas susipyne ten,nezinau,pabadyk nauju nicku pasijungti? ax.gif jei neiseis,tai ziuresim..bet siaip veikia gerai,jau 27 narius turime mirksiukas.gif Saunuoliai visi tokie renkasi,dziugu,kad merginos dalinasi info,aktyviai raso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 04 01, 21:07)
tai vis iskilo klausimas,preme sita istatym,ar dar priims g.gif .o tai ir uz vaikus reiks moket g.gif .nu siaubas,sedziu pasipiktinus ir burbu bigsmile.gif  biggrin.gif

ar kas nors bunant lt,gali isdeklaruot mane  g.gif sujudinot dabar  lotuliukas.gif .

Tai nebutina but LT - gali ir konsulate ishsiregistruot. Vaiku tai neliecia, tik suaugusiuos kiek supratau.
QUOTE(ateni @ 2010 04 01, 23:35)
...viskas gerai su kanadairmes psl....kazkokia diena,maciau,kad kaip mano nicku pasijunge is Vankuver puses,supanikvau  smile.gif  pasikeiciau pasworda,paskui pamatem,kad tai tu,gal kas susipyne ten,nezinau,pabadyk nauju nicku pasijungti? ax.gif jei neiseis,tai ziuresim..bet siaip veikia gerai,jau 27 narius turime  mirksiukas.gif Saunuoliai visi tokie renkasi,dziugu,kad merginos dalinasi info,aktyviai raso  smile.gif

Nu va, tai likau uz borto! nelabai susigaudziau kas ten susipyne, bet esme ta, kad prisijungt neleidzia nei senu, nei nauju nicku g.gif blink.gif ir siaip mano nickas nelabai panasus i tavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip cia jau nuo naujosios valdzios kas diena turim po naujiena - manau ir sveiko proto zmogus nublustu jei taio kiekviena diena minkytu ji tom paciom temom, keistu, kirptu, atimtu ir t.t. Deklaruot neprivaloma, bet jei negyveni LT daugiau nei 6 men - tai oficialiai reikia ishsideklaruot. Jei busit to nepadare, turesit vezti arba dokumentus LT jog gaunat pajams uzsienyje (ciuku coiuku su cemodaniuku lotuliukas.gif doh.gif ) arba susimoket sveikatos draudima - 864 lituokliai i metus.

Na kolkas uz 2009m. atmete si istatyma, o uz 2010m. dar spres... Kas liecia issideklaravima, tai tavo asmeninis reikalas. Gali issiregistruot arba neissiregistruot ir surizikuot, kad taves neras. Mes kolkas ir esam registruoti pas mano tevus. g.gif Bus reikalas, mama paims ir isdeklaruos. g.gif
Atsakyti
iruciuk, gal gali parašyti kur radai jog šitas įstatymas atšauktas? Nes aš kiek randu, tai rašo jog nereiks mokėti tik tiems kurie buvo išleisti nemokamų atostogų (prieš tai buvo sugalvoję kad ir jiems teks mokėt). Bet apie tai jog visiškai anuliuotas įstatymas nerandu sad.gif Tai gal kokią nuorodėlę?
Atsakyti
As ir negirdejau,kad istatyma atsauke...o deklaruoti gyvenamaja vieta galima internetu, net kojos niekur nereiks kelti mirksiukas.gif

va, nuoroda - http://www.epaslaugo...ger/main/public

Cia ir daugiau ka tame puslapelyje galima nuveikti, ta prasme daugiau pazymu visokiu, jei reikia susitvarkyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pastulka: 02 balandžio 2010 - 11:43
Niu ir va, istatymas neatsauktas..dabar visiems mums belieka ziureti, kas ir kiek esam skolingi Lietuvos Respublikai... Stai naujas straipsnis:

http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Bjauriausia, kad neapsieis be delspinigiu, kurie Lietuvoje auga non stop bet kurioje srityje.. Tikekimes, kad labai smarkiai neiklimpom, mamytes..
Atsakyti
sveikos mamytes,
griztu namo kaip dukte paklydele blush2.gif Dingau 5 men ( del tam tikru aplinkybiu, zinoma nepateisinamu ax.gif )..Mane turetu prisiminti Ateni, Delfinas (kurio nematau) ir Sonya (kuriai dekinga bucinius, kai busiu Kanadoj)... Pradejom kartu su pastulka dalyvauti cia, bet ji liko (saunuole thumbup.gif eina iki galo), o as ne verysad.gif geda peleda blush2.gif tik paskaitydavau kaip jus gyvenat, bet nerasydavau, kad nedraskyti sau sirdies. Taciau, gyvenimas eina ir iskrecia pokstus. Neramia sirdimi vaziavom i Ispanija, bet mintys sukosi apie Kanada, ypac mano vyras, sako taip yra kai pradedi blaskytis ir paklausyti kitu.. Reikia galvoti savo galva.. O mintys tik apie Kanada... Aciu pastulkai itin greituoju budu atsiuntusiai Lauryno koordinates 4u.gif ..Tai dabar sedim naktim prie dok. pildymo, kad atsigriebti uz prarasta laika.. o jis mums brangiai atsiejo (na kad ir Kanados sarase siemet nebeliko reikalingos bankininko specialybes)..ir dar viso kito..tiesiog dar viena pamoka i musu lagamina smile.gif
Tiesiog teisinga patarle: nemesk kelio del takelio... mirksiukas.gif
Na pasigraudenau ir uzteks. Ar galiu grizt namo ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pastulka @ 2010 04 03, 15:35)
Niu ir va, istatymas neatsauktas..dabar visiems mums belieka ziureti, kas ir kiek esam skolingi Lietuvos Respublikai... Stai naujas straipsnis:

http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2

Bjauriausia, kad neapsieis be delspinigiu, kurie Lietuvoje auga non stop bet kurioje srityje.. Tikekimes, kad labai smarkiai neiklimpom, mamytes..

kiek zinau,ir dabar issiklausinejau,mamos iki vaikui 8m nesueina nemoka blush2.gif .nzn tiesa ar ne ,bet esu piktumo ne tas zodis,atima tikrai nora gyvent lt,ir turet pilietybe tos salies doh.gif jau net man lotuliukas.gif

MARADZIU,sveika gryzus,dukra paklydelia lotuliukas.gif .vietos uzteks visiems 4u.gif
kaip pas jus ispanijoja siuo metu silta ax.gif

Atsakyti
jooo, pas mus silta.. Kiek girdejau ir pas jus nebesalta. Cia sauleje apie 28, bet vejas kai siaurinis papucia blink.gif .. Terasoj siryt uzteko pasideginti mirksiukas.gif ..
Atsakyti