wow,kur visos dongot ?
oras geras baiges ,prasom gryzt prie kompu
EX-balionas,kaip kelione?kaip gimtine pasikeitus?
QUOTE(eugenija_s @ 2010 03 21, 23:06)
wow,kur visos dongot ?
Geras oras isvijo lauk visas is namu O kam dar march brake. Na nuo sekancios savaites jau gal pasirodys zmones siam puslapiuke vel.
O ex-balionas kazin ar atrasys, dziaugiasi artimaisiais, draugais, gimtine Ech, kaip jai faina
Sveikos as neprazuvus oras pas mus toooks pavasariskas, kad nesinori ir namie sedet
Kaip pas jusu nuotaikos? jau pavasariskos?
As cia dar mastau, kaip cia reiks i pavasariskus rubus ilist su zieminiais gerai- viska ga ma paslepti
Kaip pas jusu nuotaikos? jau pavasariskos?
As cia dar mastau, kaip cia reiks i pavasariskus rubus ilist su zieminiais gerai- viska ga ma paslepti
Pas mus tai jau lyg ir šilo,o šiandien vėl oras žvarbus,sniguriuoja.... Tiesa,aš tai jau ruošiuosi tam "kailinių metimo metui" Šiais metasi,daug šnenčių nusimato,reikia apvalumus koreguoti...
Pasidziaugeme siltomis dienomis ir vel...saltoka,nera saulutes
Musu klubas jau pleciasi,gauseja..labai smagu,kad mergaites jungiates,bet judejimo nelabai yra
Mes tik kuriame si psl.,tai tikrai jusu nuomone,ko truksta,mums svarbi nezinome nuo ko pradeti bandysime ideti kuo daugiau informacijos apie atvykima i Kanada...
Kas neprisijunge,kvieciame uzeiti
www.kanadairmes.webs.com
Musu klubas jau pleciasi,gauseja..labai smagu,kad mergaites jungiates,bet judejimo nelabai yra
Mes tik kuriame si psl.,tai tikrai jusu nuomone,ko truksta,mums svarbi nezinome nuo ko pradeti bandysime ideti kuo daugiau informacijos apie atvykima i Kanada...
Kas neprisijunge,kvieciame uzeiti
www.kanadairmes.webs.com
BONI, as va ir jau siandien mitimis ,kad kaili keist laikas ,tik nzn kaip seksis o kaip tau su vaziavimu sekasi,kaip suprantu bandysi ir zalia korta laimet
PASTULKA,tai ir jus dziaugaties pavasariu ,o pas mus jau lyja .atsalo
ATENI,SAUNUS PUSLAPIUKAS
PASTULKA,tai ir jus dziaugaties pavasariu ,o pas mus jau lyja .atsalo
ATENI,SAUNUS PUSLAPIUKAS
Eunenija_s,gerai padirbejote,grazu
QUOTE(ateni @ 2010 03 23, 04:00)
Eunenija_s,gerai padirbejote,grazu
aciu stengiausi
Man nekalbadieniai buvo uzeje. Mazaja i ligonine vesim, pasitempe kojyte dar neaisku kas ir kaip. O orai tai man jau per daug LT primena, lyja lyja lyja
QUOTE(Vuke @ 2010 03 24, 00:36)
Man nekalbadieniai buvo uzeje. Mazaja i ligonine vesim, pasitempe kojyte dar neaisku kas ir kaip. O orai tai man jau per daug LT primena, lyja lyja lyja
kuri mazoji ,kaip jums taip
orai tai taip man ir primena lt
QUOTE(Vuke @ 2010 03 23, 22:36)
Vuke, kaip mergytei? Kaip cia taip jus...
Ir pas mus nekalbadieniai...
Rytu Kanadoje,siandien grazu,silta,sauleta..tikras pavasaris
Pastulka,kas pas jus geresnio,kaip mazyle?
P.S.puslapiukas juda i prieki,krauname informacijos,dziaugiames ,kad jungiasi daug zmoniu
Pastulka,kas pas jus geresnio,kaip mazyle?
P.S.puslapiukas juda i prieki,krauname informacijos,dziaugiames ,kad jungiasi daug zmoniu