Įkraunama...
Įkraunama...

Kanada, III tema

wow,kur visos dongot g.gif ?
oras geras baiges ,prasom gryzt prie kompu biggrin.gif

EX-balionas,kaip kelione?kaip gimtine pasikeitus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 03 21, 23:06)
wow,kur visos dongot g.gif ?
oras geras baiges ,prasom gryzt prie kompu  biggrin.gif

EX-balionas,kaip kelione?kaip gimtine pasikeitus? ax.gif

Geras oras isvijo lauk visas is namu smile.gif O kam dar march brake. Na nuo sekancios savaites jau gal pasirodys zmones siam puslapiuke vel.
O ex-balionas kazin ar atrasys, dziaugiasi artimaisiais, draugais, gimtine ax.gif Ech, kaip jai faina ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as neprazuvus schmoll.gif oras pas mus toooks pavasariskas, kad nesinori ir namie sedet ax.gif
Kaip pas jusu nuotaikos? jau pavasariskos?
As cia dar mastau, kaip cia reiks i pavasariskus rubus ilist blush2.gif su zieminiais gerai- viska ga blush2.gif ma paslepti ax.gif
Atsakyti
Pas mus tai jau lyg ir šilo,o šiandien vėl oras žvarbus,sniguriuoja.... verysad.gif Tiesa,aš tai jau ruošiuosi tam "kailinių metimo metui" biggrin.gif Šiais metasi,daug šnenčių nusimato,reikia apvalumus koreguoti...
Atsakyti
Pasidziaugeme siltomis dienomis ir vel...saltoka,nera saulutes smile.gif
Musu klubas jau pleciasi,gauseja..labai smagu,kad mergaites jungiates,bet judejimo nelabai yra ax.gif
Mes tik kuriame si psl.,tai tikrai jusu nuomone,ko truksta,mums svarbi mirksiukas.gif nezinome nuo ko pradeti biggrin.gif bandysime ideti kuo daugiau informacijos apie atvykima i Kanada...
Kas neprisijunge,kvieciame uzeiti
www.kanadairmes.webs.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
BONI, as va ir jau siandien mitimis ,kad kaili keist laikas biggrin.gif ,tik nzn kaip seksis blush2.gif o kaip tau su vaziavimu sekasi,kaip suprantu bandysi ir zalia korta laimet blush2.gif

PASTULKA,tai ir jus dziaugaties pavasariu thumbup.gif ,o pas mus jau lyja verysad.gif .atsalo verysad.gif

ATENI,SAUNUS PUSLAPIUKAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Eunenija_s,gerai padirbejote,grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ateni @ 2010 03 23, 04:00)
Eunenija_s,gerai padirbejote,grazu  lotuliukas.gif

4u.gif aciu 4u.gif stengiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nekalbadieniai buvo uzeje. Mazaja i ligonine vesim, pasitempe kojyte doh.gif schmoll.gif dar neaisku kas ir kaip. O orai tai man jau per daug LT primena, lyja lyja lyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2010 03 24, 00:36)
Man nekalbadieniai buvo uzeje. Mazaja i ligonine vesim, pasitempe kojyte doh.gif  schmoll.gif  dar neaisku kas ir kaip. O orai tai man jau per daug LT primena, lyja lyja lyja g.gif

kuri mazoji unsure.gif ,kaip jums taip unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
orai tai taip man ir primena lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2010 03 23, 22:36)
Man nekalbadieniai buvo uzeje. Mazaja i ligonine vesim, pasitempe kojyte doh.gif  schmoll.gif  dar neaisku kas ir kaip. O orai tai man jau per daug LT primena, lyja lyja lyja g.gif

Vuke, kaip mergytei? Kaip cia taip jus...

Ir pas mus nekalbadieniai...
Atsakyti
Rytu Kanadoje,siandien grazu,silta,sauleta..tikras pavasaris thumbup.gif
Pastulka,kas pas jus geresnio,kaip mazyle?
P.S.puslapiukas juda i prieki,krauname informacijos,dziaugiames ,kad jungiasi daug zmoniu 4u.gif
Atsakyti