QUOTE(eugenija_s @ 2009 12 22, 00:05)
IRUCIUKAS,sveika grizus.kaip LT ?gal kas naujesnio?
Dekui
Na viskas normaliai, tik su kelione kiek suvargom, is Vilniaus velavo skrydis i Varsuva 2h del prastu oro salygu, o siaip Varsuvoj turejom laukt 1.5h, tai maniau, kad busim pavelave i Toronto lektuva, taciau ir is Varsuvos velavo skrydis, tai zodziu vos vos suspejom...
Grizom velai nakti, nors turejom buti ~20.30h Tai tik apie lova tesvajojau
O cia vel stengiames priprast, nes namie buvom 3men ir be galo sunku buvo vel skirtis su artimaisiais, palikt namus
Bet kaip nors vel isivaziuosim. Dabar i LT grizti tikrai nera pats geriausias laikas.
Valdzia tyciojasi is zmoniu, algas pjauna, kainas kelia.
Kas turi darba, tas dziaugiasi, kad ji turi, bijo papriestaraut darbdaviui, nes labai lengvai darbdavys gali pasakyt: "nenori gali nedirbt, bus kitas zmogus, kuris nores"... Siaip paieskojus darba imanoma susirast, zinoma, gal ne toki apie kuri svajoji, bet pajamu saltini kazkoki tikrai galima rast... Tai stai kokios nuotaikos LT...
Papildyta:
QUOTE(pastulka @ 2009 12 22, 14:16)
Kad taip mano teveliukai issiruostu kaip nors pas mus...
niekaip..jiems geriau vargti LT
sako, taip mes uzauge, gyvene, taip ir liksim..
Ai, skaudi tema
Pastulka, mano tevai ir nera nusiteike cia atvykti su visam, jiems sava salis yra sava salis, ten draugai, gimines, sava kalba ir t.t. Todel man si tema taip pat nera is tu lengvuju, nes gyventi LT is tiesu, kaip jau rasiau, imanoma, bet kolkas geriau laimes paieskot kazkur uz jos ribu.
O seimunai dar skundziasi, kad daug kas palieka LT, emigracijos srautai padideje ir panasiai. Tai kur zmones nevaziuos, jei jie taip elgiasi...
Tai bunant LT su mama ir pradejom mastyt apie kazka tokio kaip ikurt kokia firma ir juos (tevus) issikviesti kaip darbuotojus... Taciau kaip matau nera taip paprasta ir reikia viska gerai apmastyti, kad paskui nebutu visokiausiu bedu.
Tad ziuresim, gal kazka ir sumastysim. Sponsoriauti, zinoma, butu gana gera ideja, tik beda ta, kad jie nenori gauti to PR statuso (jei as klystu pataisykit, bet jei sponsoriautumem tevus jie gautu PR statusa, taip?)...
Jie nenori su visam palikti LT...
Beje, argi galima tevus, brolius sponsoriaut? Kazkur teko girdeti, kad negalima