Įkraunama...
Įkraunama...

Kanada, III tema

QUOTE(ateni @ 2010 02 09, 03:50)
Gelyte,kaip jums sekasi?Kokios nuotaikos...ar patinka Otawa?nesalta?  bigsmile.gif

Ačiū kad domies smile.gif

Mums kol kas viskas puiku. Vyras jau gavo teises, nusipirkome mašiną, susiradome apartments labai patogioj vietoj - koledžas 7 minutės pėstute, Loblaws ir HomeDepot - 5 minutės smile.gif Rajonas Nepean, kiek teko domėtis, ramus ir saugus.

Sunkiausia tik priprasti prie kainų, kurios kur kas didesnės nei Lietuvoje.. Na bet važiavom jau tam nusiteikę, tad nieko nepakeisi.

Kaip nervoja, kad visi klausia ar mes iš Rusijos smile.gif O kai pasakom kad iš Lithuanios, tai VISADA perklausia - Ukraine? biggrin.gif biggrin.gif Na bet turbūt jau "rusiškas" akcentas lydės mus visą gyvenimą, xixi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyCk @ 2010 02 09, 10:09)
Sveika,
tikiuosi. kad netrukdau ir nenusibosiu, jei taip, tai rezk tiesiai  g.gif Matai, mes turbut keliausim tais paciais keliais, kaip ir Jus tad jei gali pasidalinti viskuo, kas nera paslaptis ar labai asmeniska mus domina VISKAS, nes bandysim tvarkytis dokumentus su Lauryno pagalba tad, namau, niekas kitas tokiu subtilybiu nepapasakos, kas visa tai jau praejo. Is anksto ACIU ACIU ACIU  4u.gif   4u.gif   4u.gif

sveikute:)

mano skype: p.astulka1975

susirasykim, pasipasakosim, kas ir kaip:) musu dokumentus issiunte sausio 15 d, bet atsakymo, nei teig, nei neig, dar negavom..

beje, rasiau kaip asmenine zinute doh.gif lotuliukas.gif esu neissimiegojus tundra:) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pastulka: 10 vasario 2010 - 19:27
QUOTE(gelyte 1 @ 2010 02 10, 19:20)
Ačiū kad domies smile.gif

Mums kol kas viskas puiku. Vyras jau gavo teises, nusipirkome mašiną, susiradome apartments labai patogioj vietoj - koledžas 7 minutės pėstute, Loblaws ir HomeDepot - 5 minutės smile.gif Rajonas Nepean, kiek teko domėtis, ramus ir saugus.

Sunkiausia tik priprasti prie kainų, kurios kur kas didesnės nei Lietuvoje.. Na bet važiavom jau tam nusiteikę, tad nieko nepakeisi.

Kaip nervoja, kad visi klausia ar mes iš Rusijos smile.gif O kai pasakom kad iš  Lithuanios, tai VISADA perklausia - Ukraine? biggrin.gif biggrin.gif Na bet turbūt jau "rusiškas" akcentas lydės mus visą gyvenimą, xixi wink.gif

Jooo, cia gyvenantys kanadieciai mazai zino kur ta Lietuva, retas kuris zino doh.gif verysad.gif Pagrinde musu sali sieja su Rusija, Ukraina, kiti su Lenkija... Taciau visad stengiuosi pasakyt, kad Lietuva nera nei Rusija, nei Ukraina, nei dar kazkas... Gal sitaip po truputi suzinos, jei mklose nesimokino geografijos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,labai nedrąsiai beldžiuosi čia tikiuosi neišvarysit blush2.gif Norime ir męs išnykt iš LT .Turbūt bus sunku nes aš anglų nei bum bum,vyras tik moka.Skaitau ,skaitinėju viską ką rašot,bet va tundra turbūt esu,nedaeina,gal galit paaiškinti.Na surenkam tuos taškus,užpildom anketas ,o kas toliau?Gal galit man paaiškint nuo pradžių viską.Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Sveika,jei surenkate taskus ir gaunate rezidenta-RP (apie kuri visi svajoja bigsmile.gif )galite vykti ir gyventi i Kanada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy5 @ 2010 02 12, 09:33)
Sveikutės,labai nedrąsiai beldžiuosi čia tikiuosi neišvarysit  blush2.gif Norime ir męs išnykt iš LT .Turbūt bus sunku nes aš anglų nei bum bum,vyras tik moka.Skaitau ,skaitinėju viską ką rašot,bet va tundra turbūt esu,nedaeina,gal galit paaiškinti.Na surenkam tuos taškus,užpildom anketas ,o kas toliau?Gal galit man paaiškint nuo pradžių viską.Būčiau labai dėkinga.

sveikute:) as ne Kanadoj (kol kas), bet esu optimiste, kad su seima vis tiek ten anksciau ar veliau atsidursim:) svarbiausias tikslas - gauti resident permit, t.y. leidima nuolatos gyventi Kanadoje, panasiai kaip Amerikos zalioji korta. Jei tikrai surenkat taskus, bus viskas paprasciau. Mes drebam del savu tasku, tai intensyviai ieskom is anksto darbu Kanadoje. doh.gif Musu seimos anketa/prasymas (application) issiusta sausio 15d, iki siol laukiam atsakymo. Kadangi dar niekas nebande nusiimti pinigu uz ta anketa, tai manau, kad musu anketos dar niekas neziurejo... nu va, kiek parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pastulka @ 2010 02 13, 00:36)
sveikute:) as ne Kanadoj (kol kas), bet esu optimiste, kad su seima vis tiek ten anksciau ar veliau atsidursim:) svarbiausias tikslas - gauti resident permit, t.y. leidima nuolatos gyventi Kanadoje, panasiai kaip Amerikos zalioji korta. Jei tikrai surenkat taskus, bus viskas paprasciau. Mes drebam del savu tasku, tai intensyviai ieskom is anksto darbu Kanadoje.  doh.gif  Musu seimos anketa/prasymas (application) issiusta sausio 15d, iki siol laukiam atsakymo. Kadangi dar niekas nebande nusiimti pinigu uz ta anketa, tai manau, kad musu anketos dar niekas neziurejo... nu va, kiek parasiau  ax.gif

Tikrai dar palaukite - siaip buna processing times online. Pirminis atsakymas ateis tik lapelis, kad jusu dokumentai gauti...minimum dar menesi palaukit, o paskui jau bus info ir instrukcijos kaip ka daryt.

O mes panasu kad turesim i Otava suskraidyt....pasas mazei baigs galiot, reikes keist.
Atsakyti
visas sveikinu su uzgavenem 4u.gif

VUKE,kaip pas jumis ten vankuveri?girdedjau per zinias,kad kavinese pabrango maistas ,nei pries tai ax.gif .ar skridot i otava?
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2010 02 13, 14:53)
Tikrai dar palaukite - siaip buna processing times online. Pirminis atsakymas ateis tik lapelis, kad jusu dokumentai gauti...minimum dar menesi palaukit, o paskui jau bus info ir instrukcijos kaip ka daryt.

O mes panasu kad turesim i Otava suskraidyt....pasas mazei baigs galiot, reikes keist.

aciu uz palaikyma:) kaip bus taip. Esam nusprende, anksciau ar veliau vis tiek kazkaip atkeliauti. Ieskome vyrui darbu internetu, kol kas nelabai sekasi...bet optimizmo neprarandam:)

Vuke, ar yra kokiu pastebimu kulturu skirtumu..nu tokiu, kas labai krenta i akis atsikrauscius? va, eugenijai mediniai stulpai uzkliuvo, kas dar tokio? as cia tikriausiai bandau vaizda susidaryt g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eugenija_s @ 2010 02 16, 14:13)
visas sveikinu su uzgavenem 4u.gif
VUKE,kaip pas jumis ten vankuveri?girdedjau per zinias,kad kavinese pabrango maistas ,nei pries tai  ax.gif .ar skridot i otava?

acius 4u.gif visai buvau pamirsus, kad uzgavenes...britai juk ju nesvencia, jiems cia siaip "pancake" day, o pancake jie nemegsta schmoll.gif
Atsakyti
Aš čia kaip tikra lietuvaitė įsiterpsiu jog mes šiais metais kažkaip užgavėnių nešventėm,bet pietums vaikams bulvinių blynų kepiau smile.gif Nėra šventinė nuotaikos,nei Vasario 16-ą švęsti,nei Užgavėnes...Nežinau,man rodos,kad ne vienai man Lietuvoje tokios nuotaikos.Skaičiau jog tik 30% lietuvių šiandien eitų ginti tėvynės,įsivaizduojat ką tai reiškia??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 02 16, 17:40)
Aš čia kaip tikra lietuvaitė įsiterpsiu jog mes šiais metais kažkaip užgavėnių nešventėm,bet pietums vaikams bulvinių blynų kepiau  smile.gif Nėra šventinė nuotaikos,nei Vasario 16-ą švęsti,nei Užgavėnes...Nežinau,man rodos,kad ne vienai man Lietuvoje tokios nuotaikos.Skaičiau jog tik 30% lietuvių šiandien eitų ginti tėvynės,įsivaizduojat ką tai reiškia??? verysad.gif

tai vistik dar yra kas gintu,palyginant dar nemazai g.gif .o as maniau,kad jau niekas neitu blush2.gif

PASTULKA,ar ilgai man tuos stulpus prikisi lotuliukas.gif ,as jau bunu primirsus ,o ji va vel primena ka prarandu lotuliukas.gif .gerai,kas optimistai.sekmes ! 4u.gif
Atsakyti
Blynai iskepti ar jau suvalgyti essen.gif? As dar "auginu" mieline tesla.

Vuke, vercia jus net iki Otavos skristi, Vankuveryje nera kokios atstovybes? Reikia asmeniskai i ambasada visus dokumentus pristatyti?
Truputi nesamones, bet tikriausiai pries veja nepapusi, jei reikia dokumento doh.gif

Turesit proga pamatyti sostine 4u.gif
Atsakyti