Neiseina, tai ka gi. Nejaugi verksi ... Labai tolyn nemanau ar reikia planuot, jei kas veliau pasiulys ka nors ekspromtu ir galesiu, tada prisijungsiu...
as,prisidesiu JEI kas bandys atkurt meeta
Eugenija,bus dar tu meet'u
Vasara gal nuo taikos bus linksmesnes
Vasara gal nuo taikos bus linksmesnes
Kanada mano svajonių šalis
QUOTE(ateni @ 2010 01 24, 11:43)
Jei kai kam nuotaikos nera, butent reikia meetintis ir ja pagerinti
"Ekspromtu" tai jau tik jums ten "pietuose"... Mums iš "šiaurės" reiketų kiek iš anksto
o mes nusipluke su darbu paieska....atvaziuosim, is musu meeto organizavimas
Kaip tu,Pastulka???
100 metų
Kaip jūsų reikalai,čia jau gal rimtai greit meetą organizuosi?
100 metų
Kaip jūsų reikalai,čia jau gal rimtai greit meetą organizuosi?
QUOTE(pastulka @ 2010 01 26, 23:44)
o mes nusipluke su darbu paieska....atvaziuosim, is musu meeto organizavimas
oi lauksim,lauksim mes sveteliu lauksim
eugenija, kak tolko, tak srazu siaip pazadu, kad organizuosiu kazka, kai/jei atvyksim
Boni, kur prazuvai? kaip su planais reikalai?kas naujo?
Boni, kur prazuvai? kaip su planais reikalai?kas naujo?
Pastulka,ačiū kad paklausei
Tikriausiai lietuvoje sulauksiu kol tu į CA išvažiuosi.... Žinok,kuo daugiau žmonių norės,kad tau pasisektų-tuo didesnė galimybė ten tau patekti.O aš labai noriu UK nenoriu niekam ant sprando sėdėti,o ten atstumas leistų papiktnaudžiauti tavo geraširdiškumu....
Beje,kaip jums sekasi?
Eugenija,nežinau ar rašei tu kaip atsiradai,ar ne?Ką tu veiki?Ką tavo vyras ten dirba?Kiek tavo lialiui laiko?
Čia atsakyk tik jei nori,žinoma.Palaikau pokalbį
Tikriausiai lietuvoje sulauksiu kol tu į CA išvažiuosi.... Žinok,kuo daugiau žmonių norės,kad tau pasisektų-tuo didesnė galimybė ten tau patekti.O aš labai noriu UK nenoriu niekam ant sprando sėdėti,o ten atstumas leistų papiktnaudžiauti tavo geraširdiškumu....
Beje,kaip jums sekasi?
Eugenija,nežinau ar rašei tu kaip atsiradai,ar ne?Ką tu veiki?Ką tavo vyras ten dirba?Kiek tavo lialiui laiko?
Čia atsakyk tik jei nori,žinoma.Palaikau pokalbį