Įkraunama...
Įkraunama...

Kanada, III tema

QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 20, 13:59)
tai gal seip kokia grazia vieta zinai?ir einam thumbup.gif

I "Loki" bigsmile.gif (jazau, tik neuzmetykit dabar manes akmenimis uz tai lotuliukas.gif
ir namai netoli...parsliaust bus galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 21, 18:23)
as,kazka girdejus,kad ne kokie atsiliepimai.apie mokyklele ax.gif .bet negarntuota blush2.gif .o tu nusprendus dabar vest?ne per mazi?as,sakiau saviski nuo kokiu 6m pradesiu vest,dabar uztenka anglu kalbos,o lt,namuose kalbam blush2.gif
tai kas del meeto?ar eism i cicino koncerta g.gif .

As nesakau, kad dabar jau pradet leisti, tiesiog duomiuosi, kad zinoti smile.gif O kaip bus ateityje, matysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2010 01 21, 20:06)
I "Loki"  bigsmile.gif  (jazau, tik neuzmetykit dabar manes akmenimis uz tai lotuliukas.gif
ir namai netoli...parsliaust bus galima lotuliukas.gif

niu lokys ir man arti ax.gif ,tik,kad jau labai kaimo valgyklele primena ax.gif ka kitos galvojat? g.gif
Atsakyti
Lankėm Toronto lietuvišką mokyklėlę kelis mėnesius SK ir Grade 1, bet čia jau prieš keletą metų... Bent jau tų dviejų klasių mokytojos man visai patiko. Idėjų ir entuziazmo pakako. Toliau nebevedėm, nes naudos ir laiko sąnaudos buvo labai neproporcingos. Vaikai tarpusavy angliškai kalbėjo, tad mūsiškis ten labiau pramoko anglų nei lietuvių (pradžioj nė viena jų nekalbėjo). Knygos iš kurių mokėsi (čia tik Grade 1, apie kitas jau nebesužinojau) priminė mano senelių... Žodžiai kai kurie turbūt irgi iš tų pačių laikų, nes tekdavo dar patiems pagalvoti ką reiškia blush2.gif Pačiam vaikui kaip ir nieko... Kaip ir visur savo pliusai ir savo minusai ...
Tiesa, mokykla kaip ir visos, prasideda nuo JK, t.y. 4 metų, bent jau kai mes dar lankėm...
Šiaip siūlyčiau patiems išbandyti tiesiog, ypač jei netoli gyvenat smile.gif
Atsakyti
Jei del vietos "Lokys" keletui is musu patogu, as dar siulyciau is Eugenijos_s saraso pabandyti Gate 403 Live Jazz & Blues. Januska, tau dar arciau, praktiskai tavo namu kieme smile.gif.

Del mokyklos mes siek tiek aptinge blush2.gif. Reiktu pabandyti leisti nuo kitu metu, bet daugiau del pabendravimo su lietuviukais ar lietuviu kilmes vaikais. Mano nuomone, jei vaikas nekalba lietuviskai, lietuviska mokykla to neismokins... Reikia savu pastangu...
Atsakyti
QUOTE(ex-balionas @ 2010 01 22, 05:47)
Jei del vietos "Lokys" keletui is musu patogu, as dar siulyciau is Eugenijos_s saraso pabandyti Gate 403 Live Jazz & Blues. Januska, tau dar arciau, praktiskai tavo namu kieme smile.gif.

Del mokyklos mes siek tiek aptinge blush2.gif. Reiktu pabandyti leisti nuo kitu metu, bet daugiau del pabendravimo su lietuviukais ar lietuviu kilmes vaikais. Mano nuomone, jei vaikas nekalba lietuviskai, lietuviska mokykla to neismokins... Reikia savu pastangu...

o tai ka manot apie ryt vakara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-balionas @ 2010 01 21, 21:47)

Niu gal ir gera ideja! gathering.gif Trobike netoli, jeigu ka... alc.gif O siaip tai kelinta valanda tada planuojam? Nes man i darba nuo 11pm cray.gif

Eugenija, reikejo tau Loki pamatyt kokius 5 metus atgal doh.gif tai kaimo valgyklele kaip prestizinis restoranas butu atrodzius lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Tai ka, merginos - ruosiames? sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2010 01 22, 23:41)
Niu  gal ir gera ideja!  gathering.gif Trobike netoli, jeigu ka... alc.gif O siaip tai  kelinta valanda tada planuojam? Nes man i darba  nuo 11pm cray.gif

Eugenija, reikejo tau Loki pamatyt  kokius 5 metus atgal doh.gif  tai kaimo valgyklele kaip prestizinis restoranas butu atrodzius  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Tai ka, merginos - ruosiames? sokiai.gif

toli darbas,kad dar valiotume nunest lotuliukas.gif .asnuo 7 galiu judet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2010 01 22, 15:49)
toli darbas,kad dar valiotume nunest lotuliukas.gif .asnuo 7 galiu judet  ax.gif

darbas netoli - bet namai arciau biggrin.gif duok dieve toki kalna tik per gatve pertyst - palei laiptine mestelsit ir bus gerai, o i trecia auksta gal kaip pati uzrepliosiu hihihi.gif o jei rimtai, tai mano brangusis ka tik man "naujienele" ismete, kad ryt i darba iseina, tai jau mano "tusams'"viskas.. verysad.gif
o gal kita diena mislijam ax.gif
Atsakyti
As manau, kad galesiu, reiks dar su vyru pakalbet ar jis kokiu planu neturi.
Januska, sakyk, kad tau reikia anksciau pradeti dirbti nuo kokiu 8:00pm bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=ex-balionas,2010 01 22, 19:38]
As manau, kad galesiu, reiks dar su vyru pakalbet ar jis kokiu planu neturi.
Januska, sakyk, kad tau reikia anksciau pradeti dirbti nuo kokiu 8:00pm bigsmile.gif
[/quote

balionuk, ne tame esme : mirksiukas.gif zinok , po dvieju nemiegotu paru turbut ir velnias graziau atrodo smile.gif A, galvojau numigsiu is ryto, o paskui i "tusa" tongue.gif o dabar....snipstas gaunasi...
Atsakyti
niu,kaip matau Toronto mamos "LABAI" aktyvios biggrin.gif .
ex-balionas matau dviese busim,tai ka darysim pas mane ,ar pas tave meeta darysim lotuliukas.gif ,kaip tik sestadienis mirksiukas.gif biggrin.gif

nu o kita diena nukelt kazka,kas neivyks ir nematau esmes verysad.gif ,kas norejom jau susipazinom vieni kiti per az ,skypus,o nauji nenori,ar negali verysad.gif ,liudna,kad toks mazas judejimas cia tarp mamu verysad.gif nu bet ka padarysi smile.gif

Atsakyti