Netycia uzklydau, as kaip tik irgi galvoju pirkti patalyne bandysiu is cia http://www.karstadt....amp;pageCount=2
Sveikos,
Kokie atsiliepimai apie Valentini Bianco patalyne? Dabar kaip tik yra "betoje" akcija:
http://beta.lt/klaip...track_type=name
Raso satinas, bet viena karta pirkau per interneta "satina" kokybe tragiska. Cia bent kai kaina didesne, tai gal ir kokybe bus?
Kokie atsiliepimai apie Valentini Bianco patalyne? Dabar kaip tik yra "betoje" akcija:
http://beta.lt/klaip...track_type=name
Raso satinas, bet viena karta pirkau per interneta "satina" kokybe tragiska. Cia bent kai kaina didesne, tai gal ir kokybe bus?
QUOTE(kice @ 2012 11 02, 23:47)
Patalyne perku is uzsienio, per ispadavimus.. Is Laredoute, is HM per tarpininkus. Jei ten raso, kad 100% medvilne, tai taip ir buna Dar ne karto nenusivyliau - puikiai nesiojasi
Pritariu
Patalynė Gal žinote ar geros šitos satininės patalynės? Kaina nebloga, gražūs vaikiški komplektai. Bet kaip kokybė?
O patalynė man lyg šiol buvo geriausia, ta, kuri likusi iš tarybinių laikų, balta su gėlytėmis Gali skalbti ant 90, nei susitraukia, nei susiklyšina. Ko negaliu pasakyti apie dabar perkamus komplektus
Dar labai gerus buvau užtaikiusi prieš kokius 15 metų Alytaus gamybos. Tai tikrai labai geri komplektai buvo. O dabar nors ir perku brangius, bet neatitinka man kaina kokybės
O patalynė man lyg šiol buvo geriausia, ta, kuri likusi iš tarybinių laikų, balta su gėlytėmis Gali skalbti ant 90, nei susitraukia, nei susiklyšina. Ko negaliu pasakyti apie dabar perkamus komplektus
Dar labai gerus buvau užtaikiusi prieš kokius 15 metų Alytaus gamybos. Tai tikrai labai geri komplektai buvo. O dabar nors ir perku brangius, bet neatitinka man kaina kokybės
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 11 23, 17:02)
Patalynė Gal žinote ar geros šitos satininės patalynės? Kaina nebloga, gražūs vaikiški komplektai. Bet kaip kokybė?
graži patalynė ir kainos neblogos, bet- skalbti 40 laipsn. temp, kaip žinia patalynės erkutės žūna tik prie 60 laipsn., gal kam neaktualu, bet mums " alergikams" tai labai svarbu....gaila bet netinka, nors "žmogaus voro "patalynė labai patiko.....
yra ir dabar Alytuje gaminama kokybiska patalyne. zmones sako kad nesiskiria nuo tos kuri buvo anksciau, bet kadangi man pries 15-ka metu dar patalynes nei kainos nei kokybes nei kur ji gaminta nerupejo, tai as nelabai galiu lyginti.
QUOTE(voras34 @ 2012 11 24, 11:44)
graži patalynė ir kainos neblogos, bet- skalbti 40 laipsn. temp, kaip žinia patalynės erkutės žūna tik prie 60 laipsn., gal kam neaktualu, bet mums " alergikams" tai labai svarbu....gaila bet netinka, nors "žmogaus voro "patalynė labai patiko.....
Ačiū, jo... aš irgi skalbiu 60 laipsn. ir daugiau... Tada netinka
QUOTE(esu-mama @ 2012 11 24, 12:32)
yra ir dabar Alytuje gaminama kokybiska patalyne. zmones sako kad nesiskiria nuo tos kuri buvo anksciau, bet kadangi man pries 15-ka metu dar patalynes nei kainos nei kokybes nei kur ji gaminta nerupejo, tai as nelabai galiu lyginti.
Reiks tada paieškoti kur ja prekiaujama. Ačiū
QUOTE(veiducka @ 2012 11 24, 20:37)
Aš irgi iš ten perku, tik geri atsiliepimai, greit atsiunčia, kokybiškai pasiūta ir spalvos atitinka nuotraukas, bet dabar siunčiuosi iš čia
http://patalyne.narod.ru/
nes turiu nestandartinės patalynės tai pasiuva irgi audinių didelis pasirinkimas, prieš užsisakant visą laiką į el. paštą atsiunčia audinio nuotrauką. Kainos irgi labai prieinamos.
Sveikutes,
Gal kas bandet pirkti"tavo sapnas"??? Kokie butu atsiliepimai?
Gal kas bandet pirkti"tavo sapnas"??? Kokie butu atsiliepimai?
Aš pirkau iš "Tavo sapnas", daugiau nebepirksiu. Suviliojo kaina ir keli neblogi atsiliepimai. Vaizdas paveiksliuke ir realybėje labai skyrėsi, paveiksliuke spalva violetinė - realybėje žalia Po pirmo skalbimo balti plotai buvo žalsvi. Taigi, nieko nesutaupiau, priešingai - kaip porai skalbimų labai didelė prabanga gavosi. Ai ir dažė baisiai, čiužinys žalsvas vietom liko Išvada geriau pataupyt kokybiškai, nenusiskalbia, nenusiburbuliuoja ir nereikia vis lakstyt naujos ieškot
Iš "Tavo sapnas" pirkau antklodę Merkio, tai negaliu skųstis, viskas ok tik pigiau negu parduotuvėje