Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Aš patalynę siuvu pati iš itališkos medvilnės. Medžiagą perku Kaune ,,Mariaus" parduotuvėje arba lietuvišką medvilnę bazėse 4 ar 5 sandėlyje. Audinys tankus ir nenusiskalbia.
Pabandžiau satiną ir ... deja daugiau nieko kito nenorėčiau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 18 rugsėjo 2011 - 11:52

Help ...
renkuosi vilnone anklode ir visai susipainiojau savyje

ar tokia
Merkys-Roze

ar tokia...
Merkys su uzpildu

o sita visai tokia pigute atrodo...
My Plona

gal kas nors nors viena is tokiu turit ir galetumet atsiliepima parasyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2011 09 26, 19:08)
Help ...
renkuosi vilnone anklode ir visai susipainiojau savyje

ar tokia
Merkys-Roze

ar tokia...
Merkys su uzpildu

o sita visai tokia pigute atrodo...
My Plona

gal kas nors nors viena is tokiu turit ir galetumet atsiliepima parasyti? blush2.gif

Mes turim ta paskutine, esam patenkinti. Bet dabar rinkciausi ta kuria galima patiems issiskalbti o ne tik nesti i valykla. Laikui begant ji truputi susitrauke tik nezinau kodel, buvo 200x220 o dabar 200x200 paliko. Ir butinai pirkciau tokia kad butu ant virsaus medvilne o viduij vilna, o ne viena vilna, nes i tuos vilnos pukelius prilenda plaukel;iu sunku iskrapstyti sad.gif pvz sita ja galima patiems skalbti http://pigu.lt/balda...1446#mid=339950
Papildyta:
QUOTE(Wiktoo @ 2011 06 20, 18:24)
dairausi medvilninės antklodės, nusižiūrėjau Merkio firmos. gal turite atsiliepimų?
gal kas žinote ar gariūnuose galima nusipirkti pigiau ar iš kokių žmonių?smile.gif

taip pigiausia Varenoje, bet kartais buna Ermitaze, maximoje, pigu.lt merkio produkcijai nuolaidos
Atsakyti
spalio 8 d. Cup'é Cunamio metu Merkio parduotuveje 15 proc. nuolaida.
Atsakyti
O kokios kaldrytes vaikams geriausios?
Nes turim viena Dormeo, tai toks s......... Siai ziemai noriu nauja pirkti ir mazei iskarto wub.gif Tai renku nuomones ir atsiliepimus.
Atsakyti
Ingulik, negali buti vienas daiktas geriausias visiems. reikia ziuret kokia kambario temperatura, miegojimo iprociai. alergijos...
jeigu pas viena +17 o ps kita +25 kambaryje jiems tikrai nebus geriausia ta pati antklode. vienam reiks dvisluoksnes kitam plonesnes. vieni miega prie atdaro lango todel perka antklodes siltesnes, kiti megsta siluma - perka storesnes. 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Mano vaikai miega po merkio superwash su vilnos užpildu kaldrytėmis 450 g. Dabar planuoju pirkti tokias pat, tik 600 g ir didesnes. Maximoje dabar akcija. Gal matėte, kur Vilniuje jų yra? Nes neseniai kai buvo akcija patalynei (prieš kokį mėnesį), tai pvz. Akropolyje vien sintetinė buvo...
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2011 10 13, 08:05)
Labas,

Mano vaikai miega po merkio superwash su vilnos užpildu kaldrytėmis 450 g. Dabar planuoju pirkti tokias pat, tik 600 g ir didesnes. Maximoje dabar akcija. Gal matėte, kur Vilniuje jų yra? Nes neseniai kai buvo akcija patalynei (prieš kokį mėnesį), tai pvz.  Akropolyje vien sintetinė buvo...

Aš Superwash paėmiau Ermitaže. Ten spalio mėn 40proc nuolaida antklodėms. Dar Maximos pinigus panaudojau, iš vis nebloga kaina gavos mirksiukas.gif (nors šiaip ten stipriai brangiau nei Merkio firminėj CUP'e).Dar Senukuose mačiau, bet tik tas plonesnes, bet irgi brangiau nei firminėj.
O jūs bandėt jas plauti, nes aš dėl to skalbimo ir rinkausi (tik va kokion tados skalbiankėn tokia antklodė tilps g.gif : teisingiau sukišt tai galima, bet kai prisigers H2O ar bepasisuks būgnas?..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zytos: 13 spalio 2011 - 14:13
Aš vaikišką 110*140 skalbiau, tai puikiai:)

Nežinau, aš buvau Merkio firminėj, tai ten kaip tik pasirodė kainos išpūstos. Internete 140x200 195 Lt. 110x140 prieš kelis metus pirkau, tai po 100Lt mokėjau Gariūnuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrinka: 13 spalio 2011 - 14:23
Akropolio maximoj merkio tik pūkinės, o su vilnos užpildu, tai tik ermitaže radau 200cm tai kaina 319Lt, 450gr., o 600gr nebuvo. Nuolaida 30proc ermitaže mirksiukas.gif , o maxėj 40 proc.
Atsakyti

sveiki,

gal galėtumėt rekomenduoti kokią gerą patalynę? nežinau kur ieškoti nestandartinių išmatavimų antklodėms patalynės, pati miegu ant tempur čiužinio, turiu apsaugančią paklodę, tik reik antklodę kažkuo užvilkt, jos išmatavimas 200x220, didoka, tad nebežinau kur ieškot, padėėėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(modesta60 @ 2011 10 14, 10:16)
sveiki,

gal galėtumėt rekomenduoti kokią gerą patalynę? nežinau kur ieškoti nestandartinių išmatavimų antklodėms patalynės, pati miegu ant tempur čiužinio, turiu apsaugančią paklodę, tik reik antklodę kažkuo užvilkt, jos išmatavimas 200x220, didoka, tad nebežinau kur ieškot, padėėėkit smile.gif

tokiu ismatavimu patalynes pilnos parduotuves smile.gif, pradedant nuo maximos....
Mes turime 220x240 silkine antklode tai truputi sudetingiau rasti uzvalkalu.
Atsakyti