Neapsimoka patvarios gaminti - nori, kad dažniau pirktume
QUOTE(daibava @ 2016 11 09, 14:58)
šiuolaikinė patalynė labai jau nepatvari ir nusiskalbia greit,
nes palyginau su pirkta dar tarybiniais laikais
ir tikrai palyginimas ne šiuolaikinės naudai
gal ir nebuvo ta senoji tokia spalvinga,
bet kad, patvaresnė tai jau tikrai
Pritariu. Kol kas geresnės nesu turėjusi
Dabar nusipirkome Ikea patalynės užvalkalus, išbandysime, labai jau visi giria
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 11 09, 16:11)
Pritariu. Kol kas geresnės nesu turėjusi
Tie, kurie turi dar nepanaudotu tarybiniu kraiciu, dziaugiasi. Bet kad tie Ikea uzvalkalai lb jau nestandartinio dydzio.
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 11 09, 16:14)
Tie, kurie turi dar nepanaudotu tarybiniu kraiciu, dziaugiasi. Bet kad tie Ikea uzvalkalai lb jau nestandartinio dydzio.
Taip, tikrai, kad džiaugiasi
Tiesa, nestandartinė... Reikia ir patalus iš ten pirkti
QUOTE(daibava @ 2016 11 09, 14:58)
šiuolaikinė patalynė labai jau nepatvari ir nusiskalbia greit,
Tai cia ne tik patalyne, bet ir visa kita - buitine technika, telefonai, viskas. Dabar vos ne vienkartinius daiktus gamina..
QUOTE(Shalimar @ 2016 11 09, 17:24)
Tai cia ne tik patalyne, bet ir visa kita - buitine technika, telefonai, viskas. Dabar vos ne vienkartinius daiktus gamina..
Nepradėkim diskusijos, kaip tada gerai buvo, o kaip dabar viskas š. Koks gi tada telefonas buvo? Laidinis su ratuku? O siurblys paskutinės laidos Audra, kuris kaukė ant visų namų ir pūsdavo pusę dulkių atgal į orą. Dabartinė ekonomika paremta vartojimu, o koks gi vartojimas bus, jeigu daiktai bus ilgaamžiai... Bet asmeniškai aš ir nenoriu 20 metų skalbyklę vieną ir tą pačią naudoti, ar pataluose tokiuose miegoti. Žinoma čia kiekvieno pasirinkimas.
QUOTE(Tanite @ 2016 11 09, 16:31)
Nepradėkim diskusijos, kaip tada gerai buvo, o kaip dabar viskas š. Koks gi tada telefonas buvo? Laidinis su ratuku? O siurblys paskutinės laidos Audra, kuris kaukė ant visų namų ir pūsdavo pusę dulkių atgal į orą. Dabartinė ekonomika paremta vartojimu, o koks gi vartojimas bus, jeigu daiktai bus ilgaamžiai... Bet asmeniškai aš ir nenoriu 20 metų skalbyklę vieną ir tą pačią naudoti, ar pataluose tokiuose miegoti. Žinoma čia kiekvieno pasirinkimas.
Telefonas Nokia plyta, nesunaikinamas Kalbant apie patalyne as patenkinta is manopatalyne.lt pirkta, sita. Minksta, svelni ir nesiglamzo Tik as didele pirkau, dabar jos nebera.
QUOTE(Shalimar @ 2016 11 09, 17:35)
Telefonas Nokia plyta, nesunaikinamas Kalbant apie patalyne as patenkinta is manopatalyne.lt pirkta, sita. Minksta, svelni ir nesiglamzo Tik as didele pirkau, dabar jos nebera.
Tai čia jau vėlesni laikai
O į temą, man ikea nei patiko, nei nepatiko. Normali. Brangiausių nesirinkau.
QUOTE(jaicy @ 2016 07 14, 13:36)
ismatavimu as nezinau tiksliai, bet tai esmes nekeicia - je turi gerai isigerti
Papildyta:
mane labiau domina pukeliu/dulkiu valymas. gal ja ispurtyt kazkaip reiktu? na kaip kilima senais laikais...
nors ant saulutes daznai p aguli ji:)
Papildyta:
as nusipirkau viena kaldryte- is vienos puses vilna, is kitos linas. bet jei visai visai vilna ne pries sirdies- tai netiks ir sita
Papildyta:
mane labiau domina pukeliu/dulkiu valymas. gal ja ispurtyt kazkaip reiktu? na kaip kilima senais laikais...
nors ant saulutes daznai p aguli ji:)
Papildyta:
as nusipirkau viena kaldryte- is vienos puses vilna, is kitos linas. bet jei visai visai vilna ne pries sirdies- tai netiks ir sita
vilnones kaldras reikia apipurksti vandeniu ir issukuoti su specialiu sepeciu, tada visi pukeliai nueina. Ir siaip ju skalbti negalima arba reikia skalbti specialia priemone su lanolinu, negrezti. O geriausia duoti isvalyti karta per metus i specialia valykla.
Man toks klausimas iškilo: ar patogu naudot, kai pagalviu užvalkaluose yra užtrauktukai ?
Neišsiskiria jie?
Neišsiskiria jie?
Patogu- apačioj jie pas mane. Tvirti ir kokybiški.
QUOTE(Malena @ 2016 11 16, 18:45)
Patogu- apačioj jie pas mane. Tvirti ir kokybiški.
Gal ir nuo užtrauktuku kokybės priklauso bijau kad paskui jei issinarins baisiai atrodys